Dodaj do ulubionych

Ekipa Św. Mikołaja w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:52
Picaso czy jaki inny h..
Obserwuj wątek
    • Gość: <=:Kępa:=> Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:57
      Nie ma jak ta ślicznotka od dołu 3 po prawej:)<<<Katrin>>>
      • Gość: rusek Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 18:04
        jaka ślicznotka !? :)

• Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:29
        I po mordzie ma ten ktoś kto się za mnie podpisywał, widać że jeszcze nie umiał
        samemu przepisać tylko z Worda wcyiął. Genek albo Kaśka macie przewalone
        obojętnie które to z was się za mnie wpisało. Niby dobrze że coś robią ale czy
        od razu do gazety?? Jak moja klasa(3g z gim. nr 8) jeździmy z darami do domu
        dziecka w Gostynienie, czy w odwiedziny pacjentów do hospicjum to nikt nie
        napisze bo najlepiej to napisać w gm.8 to się tylko leją itd. A tamta w tym
        rogu to Majka.
        • Gość: Ja Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.12.03, 15:15
          Chwalipięta od kkopięta,język lata jak łopata!
    • Gość: rusek Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 18:02
      suuuuper sprawa ciekawe ilu będzie sponsorów :)
    • Gość: MaJa Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.12.03, 15:12
      I ty mozesz zostać św. Mikołajem PS: a ten co się tak chwali,jaka to jego klasa
      jest dobra to Michał ;P
      • Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 16:45
        Jeżeli porównanie to chwalenie się to ten artykół jak można nazwać??
    • Gość: sasiad Mikolaja niestety - koniec z prezentami IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 18:35
      80.49.254.9/fot/mikolaj.htm
    • Gość: palinka Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:36
      Panie Michale ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem skromna i na pewno bym
      czegoś takiego nie napisała a już na pewno nie pod Twoją ksywką.
      • Gość: MaJa Uspokujcie się,bo ...i tak każdy z was moze zostać IP: *.class146.petrotel.pl 12.12.03, 17:18
        Buahahhahahaaaa św.Mikołajem ;]
      • Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:52
        Przepraszam najmocniej panno Katarzyno to było nie nieporozumienie, już wiem
        kto to napisał i od niego wyciągne konsekfencje. A co do przechwalania to już
        się wypowiadałem. Jakbym chciał się przechwalać to bym napisał też że jesteśmy
        najlepszą klasą w szkole w śr. ocen itd. a nie napisałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka