Gość: <=:Kępa:=> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:52 Picaso czy jaki inny h.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <=:Kępa:=> Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:57 Nie ma jak ta ślicznotka od dołu 3 po prawej:)<<<Katrin>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 18:04 jaka ślicznotka !? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 10:29 I po mordzie ma ten ktoś kto się za mnie podpisywał, widać że jeszcze nie umiał samemu przepisać tylko z Worda wcyiął. Genek albo Kaśka macie przewalone obojętnie które to z was się za mnie wpisało. Niby dobrze że coś robią ale czy od razu do gazety?? Jak moja klasa(3g z gim. nr 8) jeździmy z darami do domu dziecka w Gostynienie, czy w odwiedziny pacjentów do hospicjum to nikt nie napisze bo najlepiej to napisać w gm.8 to się tylko leją itd. A tamta w tym rogu to Majka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.12.03, 15:15 Chwalipięta od kkopięta,język lata jak łopata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 18:02 suuuuper sprawa ciekawe ilu będzie sponsorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaJa Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 11.12.03, 15:12 I ty mozesz zostać św. Mikołajem PS: a ten co się tak chwali,jaka to jego klasa jest dobra to Michał ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 16:45 Jeżeli porównanie to chwalenie się to ten artykół jak można nazwać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Mikolaja niestety - koniec z prezentami IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.12.03, 18:35 80.49.254.9/fot/mikolaj.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palinka Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 16:36 Panie Michale ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem skromna i na pewno bym czegoś takiego nie napisała a już na pewno nie pod Twoją ksywką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaJa Uspokujcie się,bo ...i tak każdy z was moze zostać IP: *.class146.petrotel.pl 12.12.03, 17:18 Buahahhahahaaaa św.Mikołajem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Ekipa Św. Mikołaja w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 17:52 Przepraszam najmocniej panno Katarzyno to było nie nieporozumienie, już wiem kto to napisał i od niego wyciągne konsekfencje. A co do przechwalania to już się wypowiadałem. Jakbym chciał się przechwalać to bym napisał też że jesteśmy najlepszą klasą w szkole w śr. ocen itd. a nie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś