Dodaj do ulubionych

jak tam przygotowania PETRY !!!! ?????

IP: *.wsb.poznan.pl 01.02.02, 20:00
JAK SIE PRZYGOTOWUJE WASZ ZESPÓŁ DO R.WIOSENNEJ?
z gory dzieki za info. a jak tam sprawa transferów?
do zobaczenia 13.04 na bułgarskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic O. Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.chello.pl 02.02.02, 16:20
      Gość portalu: pluto napisał(a):

> JAK SIE PRZYGOTOWUJE WASZ ZESPÓŁ DO R.WIOSENNEJ?
      > z gory dzieki za info. a jak tam sprawa transferów?
      > do zobaczenia 13.04 na bułgarskiej

Nie wiem. Wiem tylko jak przygotowuje się Wisła Orlen Płock.
      O Petrze nic w Płocku nie wiadomo.
      Pozdrawiam
      • Gość: noorlen Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 16:56
        Gość portalu: Kibic O. napisał(a):

> Gość portalu: pluto napisał(a):
        >
        > > JAK SIE PRZYGOTOWUJE WASZ ZESPÓŁ DO R.WIOSENNEJ?
        > > z gory dzieki za info. a jak tam sprawa transferów?
        > > do zobaczenia 13.04 na bułgarskiej
        >
        > Nie wiem. Wiem tylko jak przygotowuje się Wisła Orlen Płock.
        > O Petrze nic w Płocku nie wiadomo.
        > Pozdrawiam

Mówiłem ci już koleś jak bardzo mnie denerwujesz? Nie chodzi nawet o to że
        kibicujesz Orlenowi... tutaj sobie pozwole zacytować Cię z innego wątku:

"Wszelkie dyskusje z osobnikami typu "tede" czy nawet inteligentniejszym od
        niego "pc" sprowadzają się w końcu na pozim dresiarstwa.
        Ja jestem kibicem Orlenu (i np. Orlenu Wisły lub Wisły Orlenu) a ci śmieszni
        chłopcy - albo próbują "zakapować" mnie do admina (czytałem ich donos -
        pycha !!!) - albo straszą mnie (tylko nie bardzo wiem czym ... .) - albo snują
        jakieś teorie na swoim (tj. podróbki dresu Adidasa) poziomie.

Ich argumenty to bluzgi małolatów o twarzach cwelowatych zgredów. Zero możliwości
        prowadzenia jakiejkolwiek dyskusji."

Pozwalasz sobie na bezkrytyczną ocenę innych ludzi wypowiadających się na tym
        forum (a przecież nie wiesz z kim naprawde rozmawiasz). Zauważyłem również w
        tobie lekką zmianę (przestałeś nawet chamsko wrzucać innym ale jak wynika z
        ostatniego zdania próbujesz jednak wywołać kolejny konflikt). Wracając do tematu
        jeśli uważasz sie za tak inteligentnego cywilizowanego człowieka to zamiast pisać
        że Petra Płock nie istnieje (zespołu piłkarskiego o takiej nazwie faktycznie nie
        ma przynajmniej oficjalnie) a pisząc że Wisła Orlen Płock (taki zespół również
        nie istnieje) gra sobie gdzieśtam, mógłbyś w cywilizowany sposób odpowiedzieć co
        sie z piłkarskim płockim drugoligowym klubem (ex Wisła/ex Petrochemia/ex Petro
        (Petra)/jeszcze Orlen/...)dzieje.

a oto i wyniki:
        Petra : Slavia Sofia 1:4 i 1:2
        Petra : Levski Sofia 0:1
        Petra : Dinamo Bukareszt 2:1
        Kilku graczy odeszło, kilku przyszło (bez komentarza dla genialnych decyzji,
        ciekawe jak długo jeszcze,prezesa Pilimona)
        A co do 13.04 to stawiam na 1:1
        • antoni.goczal Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? 02.02.02, 18:59
          Jestem kibicem Lecha Poznań i wiem, że do ekstraklasy awansuje nasz Kolejorz i
          Orlen Płock !
          Pozdrowienia dla kibiców Orlenu od "pyry" !
          • Gość: Kibic O. Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? IP: *.chello.pl 03.02.02, 17:58
            antoni.goczal napisał(a):

> Jestem kibicem Lecha Poznań i wiem, że do ekstraklasy awansuje nasz Kolejorz i
            > Orlen Płock !
            > Pozdrowienia dla kibiców Orlenu od "pyry" !

Nawzajem !!!

• Gość: pluto Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? IP: *.icpnet.pl 03.02.02, 19:44
              jest tu ktos normalny? nie obchodza mnie wasze wzajemne animozje!!
              ja mam tylko ochote dowiedziec sie jak przygotowuje sie do r.rewanzowej petra
              i o odpowiedz na to pytanie prosze normalnych tj. kibiców petry !!
              a ty (kibic ??) sie nie wtracaj!
              nie pytam sie o orlen bo mnie to nie obchodzi!
              nie wiem na czym polegaja wasze dyskusje ale w płocku tak mi sie przynajmniej
              wydaje byli kibice petry a wczesniej chyba wisły!!
              nie było zadnych kibiców orlenu!! to jest tylko nazwa klubu i głównego sponsora
              jezeli ktos odpowie na moje pytania to dzieki
              e-lech (ULTRAS LECH 01)
              POZDRO DLA NORMALNYCH!
              • lech.niedzielski Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? 03.02.02, 19:49

> jest tu ktos normalny? nie obchodza mnie wasze wzajemne animozje!!
                > ja mam tylko ochote dowiedziec sie jak przygotowuje sie do r.rewanzowej petra
                > i o odpowiedz na to pytanie prosze normalnych tj. kibiców petry !!
                > a ty (kibic ??) sie nie wtracaj!
                > nie pytam sie o orlen bo mnie to nie obchodzi!
                > nie wiem na czym polegaja wasze dyskusje ale w płocku tak mi sie przynajmniej
                > wydaje byli kibice petry a wczesniej chyba wisły!!
                > nie było zadnych kibiców orlenu!! to jest tylko nazwa klubu i głównego sponsora
                > jezeli ktos odpowie na moje pytania to dzieki
                > e-lech (ULTRAS LECH 01)
                > POZDRO DLA NORMALNYCH!

Pluto ! Kto cię rzeźbił pyro ? Wypad stąd ale już !!!!!!!!!!!!!!!
                Zasrany kolejarz śmie pouczać kibiców Petry ??????????????????????

• Gość: ??? Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 20:09

> nie było zadnych kibiców orlenu!! to jest tylko nazwa klubu i głównego sponsora

Ciekawe, że gość z Poznania uważa, że zna się lepiej na płockich realiach niż my,
                kibice z Płocka.
                • Gość: Kibic O. Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? IP: *.chello.pl 04.02.02, 22:08
                  Gość portalu: ??? napisał(a):

> Gość portalu: pluto napisał(a):
                  >
                  > > nie było zadnych kibiców orlenu!! to jest tylko nazwa klubu i głównego spo
                  > nsora
                  >
                  > Ciekawe, że gość z Poznania uważa, że zna się lepiej na płockich realiach niż m
                  > y,
                  > kibice z Płocka.

Faktycznie ciekawe.
    • Gość: Roman J. Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 20:17
      Pluto! Zajrzyj sobie na jeden z poniższych adresów:

www.orlensport.pl
      republika.pl/duma_mazowsza
      www.zks.ba-s.pl

i nie rób zamieszania na forum, bo najgorzej, kiedy ktoś spoza Płocka próbuje
      zabierać głos w naszych lokalnych sprawach nie mając pojęcia o temacie.
      • Gość: PetraZKS Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:28
        Gość portalu: Roman J. napisał(a):

> i nie rób zamieszania na forum, bo najgorzej, kiedy ktoś spoza Płocka próbuje
        > zabierać głos w naszych lokalnych sprawach nie mając pojęcia o temacie.

On tylko się spytał o przygotowania do rundy, a nie robił zamieszanie! A o
        temacie czyli o nazwie to ma pojęcie jeżeli był w Płocku na meczu z Lechem! Gdzie
        byli wtedy "kibice orlenu"? Cały stadion dopingował PETRĘ!

Poza tym Pluto strona oficjalna może jeszcze ma sens bo tam się można spotkać z
        rzecznikiem ale ta strona duma mazowsza to po prostu KPINA! Nie wiem Roman czy ją
        tworzysz, jeżeli tak to popraw jej image. Storna najstarcza czyli
        petrasport.prv.pl też nie jest zbyt dobra graficznie ale mimo to ładnie wygląda.
        Ta duma_mazowsza to jest ewidentnie robiona na kolanie, a wiadomości są na chama
        zerżnięte.
        • Gość: Roman J. Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 13:15
          Oto typowy płocki kibic! Chętnie wystąpi w obronie kibica Lecha, ale z ludźmi
          kibicującymi tej samej drużynie (mniejsza o nazwę, bo nie wiem, jak Ty ale ja
          kibicuję PIŁKARZOM, a nie nazwom) woli drzeć koty.
          Przepraszam za wulgarne słowa, ale niektórzy ludzie uprawiają sranie do
          własnego gniazda, które z prawdziwym kibicowaniem nie ma nic wspólnego.
          Zranione ego trzeba leczyć u psychologa, a nie na stadionie lub forum.
          • Gość: pluto Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.wsb.poznan.pl 04.02.02, 13:44
            chciałem sie dowiedziec o przygotowania jak kto woli petry czy orlenu tylko
            zanim zadałem to pytanie to sobie przejrzałem to wasze forum i widze ze
            niektórzy z was bronia swojej nazwy tzn petry a totalnie olewaja orlen
            byłem na meczu w płocku i widziałem ,słyszałem jak wasi kibice dopinguja petre
            i spiewali cos w stylu "tylko petra -zks"
            wiec jaka nazwe wy tolerujecie?
            i moze wreszcie mi ktos odp. jak tam te przygotowania :) !!
            • Gość: ??? Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 15:00
              Niejaki "noorlen" już Ci udzielił odpowiedzi powyżej. Na samym dole swojego
              postu.
              • Gość: Kobi Re: jak tam przygotowania PETRY !!!! ????? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 14:53
                Ludzie , żejdźcie na ziemię. Im predzej to uczynicie, tym będzie lepiej i dla
                was, i dla klubu. Zespoł nazywa ske teraz Orlen i kropka. Nieważne czy to się
                komus podoba czy nie. Tez uważam, że nazwa jest niecielkawa, ale nic na to nie
                poradzę. Wolę kibicować Orlenowi w Płocku niz usankcjonolwać istnienie klubu
                Legia Orlen Warszawa z siedziba w Warszawie. A jest taka możliwość, jeżeli
                wszyscy sie będziemy obrażać na klub. Po co? Kiedys tez było wielkie halo, kiedy
                zmieniono nazwę Wisła na Petrochemię. Dokładnie tak samo jak teraz. No i co. Kto
                dziś na stadionie skandujke Wisła? Nikt. Większość skanduje: Petra, Petro bądx
                Petrochemia. Zacznijmy w końcu zachowywac siejak prawodziwi kibice, którym zależy
                na klubie. Az przykro chodzić na stadion, na którym panuje cisza...
                A co do wyniku meczu Orlen - Lech to oczywiście 1:1. I tak powinno być. Trzeba
                się zgodzić z innym klubem, jeżeli to ma służyć wspólnym interesom
                • Gość: Kibic O. Re: jak tam przygotowania ORLENU !!!! ????? IP: *.chello.pl 07.02.02, 20:38
                  Gość portalu: Kobi napisał(a):

> Ludzie , żejdźcie na ziemię. Im predzej to uczynicie, tym będzie lepiej i dla
                  > was, i dla klubu. Zespoł nazywa ske teraz Orlen i kropka. Nieważne czy to się
                  > komus podoba czy nie. Tez uważam, że nazwa jest niecielkawa, ale nic na to nie
                  > poradzę. Wolę kibicować Orlenowi w Płocku niz usankcjonolwać istnienie klubu
                  > Legia Orlen Warszawa z siedziba w Warszawie. A jest taka możliwość, jeżeli
                  > wszyscy sie będziemy obrażać na klub. Po co? Kiedys tez było wielkie halo, kied
                  > y
                  > zmieniono nazwę Wisła na Petrochemię. Dokładnie tak samo jak teraz. No i co. Kt
                  > o
                  > dziś na stadionie skandujke Wisła? Nikt. Większość skanduje: Petra, Petro bądx
                  > Petrochemia. Zacznijmy w końcu zachowywac siejak prawodziwi kibice, którym zale
                  > ży
                  > na klubie. Az przykro chodzić na stadion, na którym panuje cisza...
                  > A co do wyniku meczu Orlen - Lech to oczywiście 1:1. I tak powinno być. Trzeba
                  > się zgodzić z innym klubem, jeżeli to ma służyć wspólnym interesom

100 % poparcia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka