Dodaj do ulubionych

CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE???

IP: 172.16.22.* 10.03.02, 12:45
W sobote sluchalem popoludniowe Zapraszamy do Trojki. Nie od poczatku, ale od
srodka. Kaczora puszczal smutna muzyka, troche starych kawalkow, cos mnie
tknelo. Potem podziekowal wszystkim muzykom, ktorzy rozmawiali z nim w sobote
po poludniu na przestrzeni dziejow. A na koniec powiedzial - to bylo ostatnie
popoludniowe Zapraszamy do Trojki. Nie wiem, czy mi sie snilo, czy to kolejny
"wspanialy" krok w celu przyciagniecia nowych sluchaczy???
Sobotnie popoludnie bez Kaczora??? To juz zupelne dno!!!
Upewnijcie mnie, ze sie myle!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marka Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: *.pl 10.03.02, 13:14
      niestety na ten temat nic mi niewiadomo ale jest to calikem mozliwe ostatnio to
      samo mozna zaobserwowac w radiostacji audycje znikaja z anteny bo zarzad chce
      przyciganac niby tych samych ale jednak innych sluchaczy.
      • Gość: cze Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: 172.16.22.* 10.03.02, 13:54
        a do trojki to nie wiem, kogo chca sciagnac, ale wiem kogo chca skutecznie
        odstraszyc - starych sluchaczy, ktorzy z powodu starosci przyzwyczaili sie do
        swoich audycji (jak ja) i nie moga zrozumiec, dlaczego najlepsze z nich sa
        wyrzucane, przenoszone - to samo dzieje sie z autorami. Przeciez tacy ludzie
        jak Mann czy Kaczkowski tworzyli trojke od lat kilkudziesieciu a tu - bach, nie
        pasuja wiec won - Mann albo sio na inna (czytaj mniej sluchana) godzine. Nie ma
        w tym za gorsz sensu oraz szacunku dla tych ludzi. I dla sluchaczy.
        Znosilem to cierpliwie, ale gdy Kaczor sie pozegnal w sobote po poludniu to
        mnie zupelnie przybilo.
    • Gość: aga topic na "kultura"! IP: *.devs.futuro.pl 10.03.02, 14:42
      Tak,To koniec "ZD3". Topic na temat zmian w Trojce jest na forum "kultura". Tam
      wiecej informacji.
    • Gość: Franz Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 16:40
      Tak oto przebiega tzw Smolaryzacja Programu Trzeciego sad(
      Nie będzie nocnych programów Moniki Makowskiej... nie będzie
      sobotnich 'popołudniowych' na których wychowały się dziesiątki tysięcy
      słuchaczy... bedzie radio z pewną ilością hip-hopu żeby przyciągnąć młodego,
      aktywnego, dobrze zarabiającego słuchacza w dresie...

Jest zupełnie tak jak w znanej piosence... "Wszystko ch...." sad(((

Wiecej:
      tajniak.nsbi.pl/protest/index.htm

--
      Franz
      mp3.dlakazdego.pl
      • Gość: marka Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: *.pl 10.03.02, 17:11
        o boze hip hop jest wszedzie !!! za duzo blaah crying( najpierw moje ukochane radio
        Radiostacja sie hip-hopozuje a teraz trojeczka jeszcze .. to jest szczyt
        glupoty juz ;`(
    • Gość: gibbon Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: 212.244.191.* 11.03.02, 12:27
      I J. Kordowicz tez pozegnal sie (w niedziele wieczorem byl ostatni top-tlen!)

Brak informacji, czy audycje sa przenoszone, czylikwidowane - to swiadczy o
      chaotycznym podejmowaniu decyzji przez kierownictwo...
      A dyr. muzycznym jest Niedzwiedz. Czyli to on zdjal audycje Manna i
      Kordowicza???

Lacze sie w bolu, wiecej, jestem zazenowany.

• Gość: GP Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: 217.153.60.* 11.03.02, 16:00
      A czy ktoś wie co będzie w zamian, czy to "wielka tajemnica"?
      • Gość: aga Re: CO Z ZAPRASZAMY DO TROJKI W SOBOTE??? IP: *.devs.futuro.pl 11.03.02, 17:23
        Gość portalu: GP napisał(a):

> A czy ktoś wie co będzie w zamian, czy to "wielka tajemnica"?

Marek Niedzwiecki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka