Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:04 Jeden malutki, a drugi - duzy zadbany, z całym wyposażeniem. Zainteresowanym prosze o kontakt madziorek23@poczta.onet.pl lub podanie telefonu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szanti Re: ŻÓŁWIE wodne do oddania!WAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:32 Witam jestem milosnikiem żółwi wodnych sam mam w tej chwili jedna dużą samice 20 cm..Która w czasie zimy zyje sobie w domku a w wakacje Jej domem jest niebianski akwen mojego oczka wodnego... Z checia przyjme zółwika Prosze o kontak mail szanti@op.pl (wiadomośc juz wyslalem ) Z góry dziekuje za odpowiedz....W miare szybką gdyz we wtorek bede w Wa-wie,a pochodze z Czestochowy..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola;) Re: ŻÓŁWIE wodne do oddania!WAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:56 Do oddania jest duży żółw wodny, zadbany z wyposażeniem - tel.(22)896 08 53 p.Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: ŻÓŁWIE wodne do oddania!WAWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:03 www.allegro.pl/show_item.php?item=37126906 Odpowiedz Link Zgłoś