gidea 13.04.05, 14:03 Oddam w dobre ręce świnkę morską 5 miesięcy z całym osprzętem: duża klatka, poidełko, miseczka itp. Nie możemy jej zatrzymać, gdyż okazało się, że moja starsza córka ma na nią uczulenie. Odbiór tylko osobisty Warszawa-Bródno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blue-star@tlen.pl Re: Świnka morska+klatka IP: 62.148.93.* 13.04.05, 14:44 czy pani miała by możliwość oddania bonie mam narazie pieniędzy i to mogłoby mi spełnić marżenie o mieciu swinki bardzo prosze o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
gidea Re: Świnka morska+klatka 13.04.05, 14:48 Oczywiście, że mogę oddać, ale czy mama wyraża na to zgodę, bo jak się domyślam to jesteś chyba dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_star@tlen.pl Re: Świnka morska+klatka IP: 62.148.93.* 14.04.05, 08:34 mam możliwość odbioru świnki w sobotę co państweo na to sądzą mam15 lat i jestem doswiadczona w chodowli prosze o kontakt mój nr 022 720-20-11 e- mail blue_star@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gidea Re: Świnka morska+klatka 14.04.05, 12:48 nie ma problemu, ale czy będziesz z kimś dorosłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Świnka morska+klatka IP: *.sieroty.pl 19.04.05, 11:21 Witam, od jakiegoś czasu myślę o przygarnięciu jakiegoś małego zwierzątka i myślę, że świnka morska byłaby byłaby idealna. Jak byłam dzieckiem miałam całą hodowlę świnek, ale byłam zmuszona także je oddać, ze względu na czeste wyjazdy. Mam też pytanie - jakiego rodzaju jest świnka - gładkowłosa, szorstko, czy może długowłosa? I czy ma tendencje do obgryzania wszystkiego co spotka na swojej drodze - kable, buty, itp. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś