Gość: Ania IP: *.pomorzany.v.pl 30.05.05, 14:31 Szczecin - pięć przecudnej urody kociaków szuka ciepłego domu. Do oddania koniec czerwca, początek lipca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 01.06.05, 00:14 Czy w Szczecinie naprawdę nikt nie chce dać dmu małym przytulaskom? Nie bądźcie nieczuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamado Re: kocięta czekają IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 03.06.05, 11:11 A jakiej masci sa te kociaczki?:) Moze sa jakies zdjecia? Pozdrawiam, mamado gg:349135 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 03.06.05, 15:54 Kociaczki są czarne z białymi dodatkami i sazro-białe, Płci jeszcze nie potrafię odróżnić, ale myślę, że niedługo dam radę. O zdjęciach nie pomyślałąm, ale szybko to nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamado Re: kocięta czekają 03.06.05, 16:35 To jak bedziesz miala zdjecia to podeslij na mamado@gazeta.pl. Pokaze mezowi i moze cos z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamado Re: kocięta czekają IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 04.06.05, 14:44 No i co z tymi zdjeciami?? Pozdrawiam. ps Chyba, ze mozna przyjsc i zobaczyc kociaki (chyba mieszkamy na tej samej dzielnicy czyli Pomorzany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 05.06.05, 00:26 zdjecia juz wyslalam. masz racje, mieszkamy na pomorzanach :) a kocieta czekaja na zelechowie. mam nadzieje ze uda Ci sie przekonac meza i wezmiecie ze dwa :) dwa koty sa lepsze niz jeden, wiem, bo sama mam dwa plus suczka :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 06.06.05, 00:22 Ponieważ czas nagli, napiszę więcej o kociętach. Ich mama, dzika kotka, okociła się w szklarni sąsiada. Zostały przez niego odkryte jak miały trzy tygodnie, a więc za póżno żeby je zgładzić. Chciał je wyrzucić z tej szklarni, ale ja i moja mama ubłagałyśmy go, aby pozwolił im tam zostać. Zgodził się na to, aby tam pozostały jeszcze dwa tygodnie. Tylko dwa tygodnie! Co będzie póżniej? Błagam pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: kocięta czekają 06.06.05, 00:24 Aniu, w tak podbramkowej sytuacji, skontaktuj się z empatią www.empatia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 06.06.05, 01:49 Przeczytałam stronę dot. empatii, ale mam wrażenie, że oni działają tylko w W-Wie i okolicach i w mojej sytuacji nie będą mogli nic zaradzić, ale serdecznie dziękuję. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 06.06.05, 00:23 Mamado czy dotarły do Ciebie zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: kocięta czekają IP: *.pomorzany.v.pl 09.06.05, 11:52 Jeżeli nigdy nie miałeś kotka, masz okazję to zmienić. Spróbuj, a zobaczysz ile radości, miłościi ciepełka może wnieść do twojego domu to małe puchate, mruczące zwierzątko. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś