demonsbaby 12.01.06, 10:26 Pies nie nadaje się do domu z dziećmi. Szuka odpowiedzialnych właścicieli. Informacje o zachowaniu psa: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20354 Zdjęcia: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20354&page=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota751 Re: Labek do oddania! IP: 193.111.166.* 12.01.06, 13:54 dlaczego nie do domu z dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: ok, już wiem dlaczego. 12.01.06, 17:37 Dorota jest wyjasnienie na wątku Pies zareagował w taki a nie inny sposób na nadpobudliwe dziecko i nie ma co ryzykować oddawanie psa do dzieci, bo zawsze to jest pies i nie wiesz jak zareaguej. A swoją droga jestem zdania, że moda doprowadziła do tego do czego doprowadziła. Zapotrzebowanie na labki, goldenki i inne słodkie pieseczki dla dzieci doprowadziło do bezmyslnego krzyżowania psów i byc może więcej będziej psów agresywnych w tych rasach. Ale w tym konkretnym przypadku nie moge powiedzieć, że pies jest agresywny. Był atak jednorazowy, czy zachowanie psa wskazuje na agresję? Dla mmnie jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brisse Re: ok, już wiem dlaczego. 12.01.06, 20:59 monisiu, jak sama wiesz, ja tez mam agresorka goldenka - Tobiaczka, kyrcze zaczyna warczec na mnie po 4 latach bycia razem a ma juz 7,5??? co sie dzieje???? Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: ok, już wiem dlaczego. 13.01.06, 08:59 heheheh u was to chyba już starość ... Może cos mu dolega. Sprawdzałaś? Nic go nigdzie nie boli? Przejdzcie się z nim do weta. Albo rzeczywiście robi sie humorzasty na starość. Jak moja suke opatycze, to babcia tez do mnie fuka ... Odpowiedz Link Zgłoś