Dodaj do ulubionych

oddam kota

28.03.06, 12:31
Oddam kocura-niebieski brytyjczyk, 3 lata, nie kastrowany, zabrałam go od
ludzi którzy bardzo go źle traktowali ale ja nie mogę go zatrzymać. Kot jest
czysty, robi wszystko do kuwety, o dziwo nie znaczy moczem, ma wspaniały
charakter i marzy o tym aby go pokochać. Kontakt do mnie 0501093977 e-mail
tami@wp.pl na życzenie przeslę fotki

Obserwuj wątek
    • arie uzupełnij ogłoszenie 28.03.06, 13:20
      Napisz proszę skąd jesteś, oraz kot jest do oddania oczywiście za darmo, tak?

Pozdrawiam
      • leat Re: uzupełnij ogłoszenie 28.03.06, 16:54
        jestem z Warszawy - ewentualnie mogę kota dowieść - zalezy mi aby trafił w
        dobre ręce, kota oczywiście oddam za DARMO!!!
        Kot był zapuszczony - podleczyłam go, jeszcze walczę ze świerzbem, ale to się
        długo leczy - ODDAM KOTA WRAZ Z MAŚCIĄ
        Ja nie mogę go zatrzymac nie jestem też w stanie poświęcić mu zbyt dużo czasu
        nad czym bardzo boleje bo to kochane stworzonko, chodzi przy nodze jak pies,
        jest bardzo towarzyski i łagodny, pomimo przejść nie boi się ludzi, jest
        znakomity do leczenia, bardzo cierpliwie znosi zabiegi, wyobraźcie sobie że
        nawet pozwolił sie wykąpać (tak jak psa - wstawiasz do wanny polewasz wodą,
        mydlisz, płuczesz, byle tylko nie zamoczyć łebka)
        ODDAM KOTA ALE TYLKO NAPRAWDĘ POWAŻNEJ, ODPOWIEDZIALNEJ OSOBIE!!!
        • mysiam1 Re: uzupełnij ogłoszenie 28.03.06, 20:58
          Proponuję, żebyś napisała na forum www.miau.pl - tam kot na pewno szybko
          znajdzie nowy dom.
    • nunucha Re: oddam kota 05.04.06, 11:44
      hej!Od dawna szukam kota tej rasy,chętnie bym go wzięła tylko muszę jeszcze z
      mężem pogadać i dam prędko znać jaka decyzja.W domu już mamy kotkę 3-letnią i
      przydałby się jej towarzysz.Uwielbiam koty a ta rasa szczególnie nam się
      podoba,tylko mam malutkie obawy czy w tym wieku kot się do nas przyzwyczai?
    • Gość: hanka9 Re: oddam kota IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 05.04.06, 14:32
      Bardzo podoba mi sie ten kotek. Zawsze o takim marzyłam. Chcialabym zapytac czy
      polubilby sie z psem - wielorasowcem? Mam tez dwa koteczki ale mysle, ze tutaj
      nie powinno byc problemu. Powinny sie polubic. Mieszkam we Wrocławiu. Zalezy mi
      na kotku, ktory nie wychodzi. Czy jeszcze jest w trakcie leczenia?
    • monami5 ........ 11.04.06, 20:52
      Oj jaki piekny kocurek!!... Mam nadzieje, ze znalazl juz wspanialy, kochajacy dom?....

Ja tez czekam na kotka
      • Gość: dorota Re: ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:12
        jesli tylko tonadal aktualne tojamam domekdla niego...
    • Gość: Dfoolanka Re: oddam kota IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.06, 17:15
      Cuuudo!! Czy to jeszcze aktualne? Trafiłam na to ogłoszenie przypadkiem i trochę późno :( Niejednego kota już w życiu leczyłam, tak, że choróbsko to nie problem. Szukam aktualnie kumpla/kumpeli dla mojej kotki ośmiomiesięcznej półnorweskiej, dobrze dogadującej się z innymi kotami - sprawdzone, bo często zabieram ją do rodziców, którzy mają 4 koty. Chciałabym przygarnąć drugiego kota też półdługowłosego, długowłosego albo Brytyjczyka, bo to jedna z moich ukochanych ras. Jest tylko jeden problem- jestem z Poznania, a to kawałek :( czy jest możliwa jakaś pomoc w transporcie? O ile oczywiście kot jeszcze nie znalazł domu... jakby co, to podaję maila: dfoolanka@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka