Dodaj do ulubionych

przygarnę koteczkę-Stalowa Wola

25.10.06, 14:29
przygarnę koteczka-najchętniej dziewczynkę,stracilam mniedawno swojego Franka i bardzo chcialabym dac dom innemu futrzakowi..chętnie oseska 2-3 miesięcznego :)
jestem ze Stalowej Woli,moze ktos z zWas mam lub wie kto ma do oddania jakies kocinki?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: annskr moze jedna z nich? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:56
      Obejrzyj te koteczki, może jedna z ich? I ew. napisz na pw
      forum.miau.pl/viewtopic.php?t=49697&postdays=0&postorder=asc&start=60
      • inez22 Re: moze jedna z nich? 25.10.06, 15:04
        dziekuje ale wszystkie kociny sa widze albo lokalizacja Łodz albo Wawa..mieszkam na podkarpaciu i to spora odleglosc..
        • pluszowa Re: moze jedna z nich? 25.10.06, 21:07
          a moze ta? ona jest bardzo potrzebujaca:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10264&w=50892345&a=50892345
          wiem, ze katowice sa daleko od stalowej woli , ale do nowych domkow wiezlismy
          juz koty przez pol polski. jesli bys sie zdecydowala to staniemy na glowie, zeby
          ja do ciebie przywieźć.
          • inez22 Re: moze jedna z nich? 25.10.06, 22:15
            Pluszowa,jest mi wszystko jedno czy kocina bedzie z Gdanska czy Opola czy z parku obok mojego domu..naprawde ..chcialabym przygarnąc po prostu stworzenie ktore potrzebuje serca,milosci i opieki
            Kocham zwierzęta miloscia dziką,odejscie mojego ostatniego kotka okupilam morzem lez i dziurą w sercu..
            Masz moze zdjęcie kocinki?
            nie ukrywam,ze chcialabym dziewczynkę :)
            bardzo,bardzo chetnie przygarne nawet (a moze i w pierwszej kolejnosci,teraz tak mysle?)kocisko pokrzywdzone przez los,takie ktore nigdy domu nie mialo a za nim placze..
            pozdrawiam Cie serdecznie
            • pixie65 Inez... 26.10.06, 09:19
              Trzymam kciuki za Ciebie, Kocinkę i szczęśliwą adopcję. Pluszowa NAPRAWDE stanie
              na głowie i dowiezie...:-)))
            • pluszowa link do zdjecia koteczki 26.10.06, 12:02
              inez, wklejam Ci link do watku koteczki na miau.pl. zaraz w pierwszym poscie
              jest zdjecie koteczki, mozesz zobaczyc jak wyglada, jest tez tam pare slow o niej:

www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50915
              koteczka caly czas siedzi w klatce i bardzo prosi o dom. jest coraz bardziej
              nieszczesliwa, przestala jesc :( potrzebuje domu "na wczoraj". gdybys sie
              zdecydowala ja adoptowac, daj znac, tutaj lub mailem (pluszowa@gazeta.pl). wtedy
              od razu zaczniemy organizowac transport dla niej do Ciebie.

pozdrawiam serdecznie
      • pixie65 albo... 26.10.06, 09:21
        zajrzyj tutaj:
        www.rsoz.superhost.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=58&catid=1
        • marius68 Re: albo... 26.10.06, 10:36
          Jeżeli spodoba Ci się ta kotka do dowiązę ją do Ciebie w przyszłym tygodniu.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=50530646Mariusz
          • marius68 Re: albo... 26.10.06, 10:37
            Soory źle wkleił się adres
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=50530646
            Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka