Dodaj do ulubionych

Oddam boksera w kochające ręce.

IP: *.aster.pl 13.03.07, 10:35
Ma 4 lata. Sunia. Nie lubi być sama w domu a to w naszym przypadku jest
nieunuknione. Posłuszna.Uwielbia ruch.
Wiem,że będę skrytykowany, ale mimo to ryzykuję.
Obserwuj wątek
    • demonsbaby Re: Oddam boksera w kochające ręce. 13.03.07, 11:59
      Sprawa przemyślana? Może jestem w stanie Ci pomóc / odwieść od decyzji ...
      • Gość: asso Re: Oddam boksera w kochające ręce. IP: *.aster.pl 13.03.07, 12:51
        mam wyrzuty ale co mam zrobic skoro pies nawet jesli zostawiam go na godzinę,
        dwie dewastuje mi mieszkanie ? nie pomagają zabawki, kosteczki itp. uwielbia
        drapać sciany i mimo tego ze 10 razy juz je gispowaliśmy i malowaliśmy jak ją
        tylko zostawimy jest to samo. pracowac muszę, a na nianie dla psa mnie nie
        stac. chcielibysmy znalezc dla niej dom z ogrodem gdzie mogłaby sie wybiegac.
        • demonsbaby Re: Oddam boksera w kochające ręce. 13.03.07, 13:24
          Nie jest to co prawda wczesnie na takie oswajanie, ale nei ma wyjścia.
          Spróbuj z klatką kennelową. Jednym słowem - stopniowo oswajasz psa do
          pzrebywania w takiej klatce. Kup taką, w której pies będzie sobie swobodnie
          leżał, miał swoje zabaweczki, miskę z wodą, itp. Trzymanie psa w kaltce w
          mieszkaniu - nie jest żadnym okrucieństwem i często psy traktują taką klatkę
          jak swoje schronienie.

Linki do klatek:
          www.karusek.com.pl/poradnik/kennelklatka.html
          www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=4190&action=prod
          • neufahrwasser_in Re: Oddam boksera w kochające ręce. 14.03.07, 02:11
            Psa trzeba wychować...
            • demonsbaby neufahrwasser 14.03.07, 09:45
              Cieszę się, że masz takie trafne opinie i porady - a co może jeszcze ma
              zastosowac obróżkę elektryczną i bzyk pieska prądem.
              Może po prostu ma człówiek przypadek, z którym sobie nie radzi albo jest nie
              doświadczony, a jak może uzyskać wskazówki od hodowców znających problem - to
              pozwól się człowiekowi uzewnętrznić. Bo jak tylko ma ktoś słuchać wspaniałych
              słów krytyki to następnym razem nie będzie ogłaszał się na forum - że szuka
              domu adopcyjnego tylko sru psa do schroniska bo będzie się wstydzić, ze sobie z
              problemami nie radzi ... a i po co słuchac wielce wymądrzających się.
    • arie Uzupełnij ogłoszenie 15.03.07, 23:52
      Napisz proszę w jakiej miejscowości przebywa sunia oraz podaj jakiś kontakt.
    • Gość: asso Re: Oddam boksera w kochające ręce. IP: *.aster.pl 19.03.07, 10:57
      Warszawa. wiecej info na ags2@gazeta.pl
    • Gość: szopiczka Re: Oddam boksera w kochające ręce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:04
      asso co myslisz o propozycji klatki?to bardzo dobre rozwiazanie i skuteczne u
      wiekszosci psiakow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka