Dodaj do ulubionych

Co zrobić z błąkającym się psem?_Katowice

15.09.07, 17:29
Bardzo proszę o podpowiedzi co robić z błąkającym się pieskiem. Pies wygląda na młodego owczarka niemieckiego i od kilku dni błąka się w okolicach ulicy Katowickiej. Co najważniejsze ma na obroży blaszkę z numerem 6458 i napisem "Katowice 2007". Domyślam się, że jest to nr nadany przez urząd miasta. Proszę osoby, które się znają, powiedzcie jak mogę wykorzystać ten nr, żeby ustalić czy ktoś psa szuka. Piesek jest bardzo łagodny, ludzie dają mu jeść i wpuszczają spać na klatce. Mogę obdzwonić schroniska i ustalić, czy ktoś szukał takiego psa, to na pewno. Ale czy coś jeszcze?
Dziękuję za wszystkie rady.
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Co zrobić z błąkającym się psem?_Katowice 15.09.07, 18:26
      Takie numerki chyba dostaje sie w gminie.Po numerze powinno być latwo ustalic
      własciciela.Po to mysle one są.A pieska najlepiej przygarnąc do czasu
      znalezienia wlasciciela.takie ufne zwierzaki sa latwym lupem dla roznych
      zwyrodnialcow.
    • Gość: arshina Re: Co zrobić z błąkającym się psem?_Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 18:38
      czy to może ten pies?

• pinezka82 Re: Co zrobić z błąkającym się psem?_Katowice 16.09.07, 11:50
        Arshina!
        To chyba jest ten piesek! Odezwij sie prosze na gazetowego maila albo podaj więcej szczegółów kto go szuka i jak się z nim można skontaktować!
        Niestety pieska wziąć do siebie nie mogę, gdyż mam małe mieszkanko i 4 kotki, ale piesek kręci się ciągle w tej samej okolicy.
        • arshina Re: Co zrobić z błąkającym się psem?_Katowice 16.09.07, 13:41
          pinezko wysłałam ci meila z przekopiowanym ogłoszeniem i namiarami na
          właściciela.Oby to był ten pies...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka