trombozuh Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz 22.02.10, 23:13 Jak rozumiem, wolno śpiewać "Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz", jest to pieśń ogólnopatriotyczna, piękna i w ogóle wspaniała. Nikt się nie czepia, że to jest jakiś antyniemickizm. Ale już w stosunku do Żydów tak nie wolno? A czemu? Czemu żydowskiemu premierowi wolno publicznie ogłaszać, że każdy Polak wyssał antysemityzm z mlekiem matki, a Polakowi nie wolno skrytykować Żyda w żadnych okolicznościach? Czemu panu Grossowi wolno pisać kłamstwa na temat Polaków, a Polakom nie wolno pisać prawdy na temat Żydów? Pana pytam, panie Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<<<<<<<<<< Pan Michnik to żyd i były PZPRowiec IP: *.ver.abpl.pl 23.02.10, 08:59 wiadomo ze żydzi to największa swołocz komunistyczna np Trocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c b Re: Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.10, 09:48 ja się przyznaję do tego, że nie lubię żydów, brzydzi mnie ich "kultura" debilne obyczaje, koszerne i niekoszerne. uważam , ze taki podział uwstecznia człowieka, po co postęp i cywilizacja jak dalej wierzą w średniowieczne, żałosne zabobony? no i co? musze lubić? nie lubię żydów, allachów i za zótymi nie przepadam. natomiast do murzynów odnosze się z sympatią. Sa normalni, żyja jak normalni ludzie, bez zbędnego i obsesyjnego miejsca na kretyńskie, niczym nieuzasadnione zabobony. Przynajmniej większość, bo wykolejeńcy znajdą się wszędzie. dlaczego nie lubicie niemców? dlaczego nie lubicie cyganów? tępicie ich jak tylko się da- bo żyją własnie jak żydzi. w swoim światku chociaż u kogoś. w średniowieczu, chociaż w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Wariat na filosemickich papierach 22.02.10, 23:14 Czy tego "artystę" policja nie może porządnie spałować za niszczenie mienia? Jak tęskni za Żydami to niech poczyta sobie o historii ruchu komunistycznego, o działalności NKWD, UB, o traktowaniu Palestyńczyków itp, a jak mu tego będzie mało niech jedzie w cholerę do Izraela i wycałowywuje ich na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wariat na filosemickich papierach 22.02.10, 23:22 juesej napisała: > > Czy tego "artystę" policja nie może porządnie spałować za niszczenie mienia? Wątpię żeby sobie malował na murach bez rozpoznania czy mu wolno :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex za podzeganie do przestepstwa nalezy ci sie IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 00:09 donos do prokuratury. A pierdlu bedziesz sie rozwijal patriotycznie i katolicko na mszy co niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujest Re: za podzeganie do przestepstwa nalezy ci sie IP: 194.181.22.* 23.02.10, 00:20 Apel do policji o spałowania wandala jest podżeganiem? Policja powinna bez namawiania, z urzędu, skopć tyłek temu "znanemu artyście". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dns a gdzie pracuejesz kolego? moze to slaby pomysl IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 01:04 pisac flame posty z firmy; z przyjemnoscia doniose na ciebie do klientow tej firemki zeby nie robili interesow z ludzmi wspierajacymi takie dzialania jak namawianie do samosadow i przemocy. "Firma 3W s.c. zajmuje się sprzedażą, doradztwem i dostarczaniem gotowych rozwiązań logistycznych i materiałów do druku etykiet. " Odpowiedz Link Zgłoś
lir1 Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:17 Pisze kursywa bo rodacy tylko to rozumieja. GDZIE MOJE 2 POPRZEDNIE POSTY? ZYDZI CENZURUJA? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:19 lir1 napisał: > Pisze kursywa bo rodacy tylko to rozumieja. > > GDZIE MOJE 2 POPRZEDNIE POSTY? ZYDZI CENZURUJA? Oczywiście. Każdy post jest zatwierdzany w centrali panowania nad światem. A tak na poważnie to odczekaj trochę bo niektóre posty pojawiają się z opóźnieniem (na pewno jakiś Żyd musi je przeczytać) :D Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Strona internetowa:polonica.net 22.02.10, 23:17 a potem sobie wypisujta co chceta11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Antysemicki napis po akcji artysty IP: *.icpnet.pl 22.02.10, 23:20 heh najśmieszniejsze jest to że autorzy napisu nie potrafia nawet wskazać Izraela na mapie i nigdy nie spotkali żadnego Żyda...ehh niesty Polacy w swojej wiekszej częsci to strasznie żałosny naród... Odpowiedz Link Zgłoś
lir1 Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:26 SZANOWNI RODACY. DLACZEGO KURSYWA, SAMI WIECIE. JAHWE DZIEKI MAMY 4 MELONY ZYDOW. NO I DZIEKI. NIECH SOBIE ZYJA, ZADZA, ROZMNAZAJA SIE. ENGLISH FOR POLLACS: FAKEM - PIEPRZYC ICH. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiasko Antysemickie media w Polsce 22.02.10, 23:28 Komu nadają polskie media? Dlaczego polski Żyd, Norman Finkelstein, często występuje w rosyjskiej telewizji, lecz nikt w Polsce nie daje mu dojść do głosu? www.youtube.com/watch?v=jLB8DfhnJD0 Odpowiedz Link Zgłoś
lir1 Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:31 KURSYWA JAK PARZE W LUSTRO RANO T WIDZE ZYDA. JUTRO SIE NIE GOLE. ALE... CO NA TO MOSSAD? EEE... NIE JADE DO DUBAJU. BRODA TEZ MNIE NIE URATUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:34 Czytam te posty i smutno mi się robi... Czy naprawdę jesteśmy takim parszywie ksenofobicznym, zaściankowym narodem...? Czy gdyby nie wybito nam prawdziwej inteligencji podczas wojny sytuacja wyglądałaby inaczej...? Wiem, że na całym świecie nie brakuje miernot moralno-umysłowych, niezależnie od narodowości. Jednak mimo to - smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
donek.com kogo to, kur... obchodzi???? 22.02.10, 23:42 te antysemickie napisy to wypisują kibice. Tak, tak, ci sami dla których państwo polskie i samorządy budują te eleganckie stadiony ostatnimi czasy. Nikt inny, bęcwały z wyborczej, nie POdniecajcie się. głąby krzyczące "sędzia chooj" piszą te bzdury, nikt inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonius Block Re: kogo to, kur... obchodzi???? IP: *.chello.pl 23.02.10, 00:12 taak. to ciekawe co powiesz, jak te kibice dorwą cie w ciemnej uliczce i michę sklepią na znak dobrej zabawy. Powiesz, że co to kogo obchodzi? Bo ja na pewno tak nie powiem. Nawet dlatego, że cie nie lubię, tak nie powiem. Bo mnie mnie to nie będzie obojętne. A, że cie nie lubię, to nie ciebie personalnie, tylko emanacje debilizmu jaka skrystalizowała się w postaci twojego postu i jaka jest genetyczna dla jakichś 25 % społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rabinszatanista Antysemicki napis po akcji artysty 22.02.10, 23:45 BRAWO RAFALE TO DOBRZE ZE TESKNISZ ZA RODZINA> MOZE TYLKO MNIEJ PUBLICZNIE BO TAKIE OTWARTE EKSCESY PACHNA CHUCPĄ< ALBO ZMIEN NAZWISKO ALBO LEPIEJ ZAWOD BO ARTYSTA NIGDY NIE BYLES TYLKO KIEPSKIM REKLAMOWYM KOPYRAJTEREM, BEZ TALENTU. A WNASZYM NARODZIE TO NIEDOPUSZCZLNA WADA BRAK TALENTU RAFALE Z BETLEJEM SZALOM Odpowiedz Link Zgłoś
kangur_01 a oni badaja na wszystkie inne slowa nie tylko Zyd 22.02.10, 23:46 Nie zajmuję się polsko-żydowskim pojednaniem, jestem artystą i w ramach tej akcji badam też reakcje ludzi na słowo "Żyd". Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Ja tęsknie za Gośką z V LO, która siedzi 22.02.10, 23:49 od paru lat w Stanach, ale ani myślę pisać tego na murze. Nie jestem gó...arzem jak ten "artysta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PO Re: Ja tęsknie za Gośką z V LO, która siedzi IP: *.chello.pl 23.02.10, 00:20 > Popis oratorski typowego wyborcy PO: > > mozambickieczworaczki napisał >> oooo moj ulubiony lachociag sie odkrztusil i dal glos po wypluciu >>...zawartosci Ja jestem wyborcą PO. Sugerujesz, że cytowana wypowiedź jest dla mnie typowa? A na jakiej podstawie jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 słowo Zyd jest antysemickie 23.02.10, 00:07 W Niemczech nagonka za antysemitami poszła tak daleko że urzywanie słowa Zyd jest antysemickie. Na tej zasadzie w Japonii przesadne kłanianie się jest oznaką kpiny z człowieka któremu się kłaniają ( bo muszą to robić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista kup sobie slownik ortograficzny "Polaczku" IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 00:13 bo pisac nie umiesz - to co wymagac myslenia. Moze po Niemiecku? - umiesz? Czy tylko papiery dostales za dziadka w SS ? Odpowiedz Link Zgłoś
floatinggardener Słowo Boże za SMS 23.02.10, 00:11 Ot...właśnie cała GW...kompletnie nie rozumie czym jest Judaizm i przynależność do tej religii...czego zresztą można się spodziewać po Michnikach, Łuczywo, Rapackiej i całej tej hałastrze, którzy Słowo Boże sprzedawali w ekskluzywnych pudłach za parę srebrników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: Słowo Boże za SMS IP: *.chello.pl 23.02.10, 00:16 a któregoż acan boga masz na myśli... bo ludożerka, to z jakiś tysiąc ich nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
faciolibre judaism 101 23.02.10, 06:11 Judaism uczy dominacji nie-zydow np. "Narod Wybrany" Kazda osoba ktora nie chce sie podporzadkowac zydowskiej dominacji jest uznana przez zydow antysemita. Judaism uczy aby zydzi sie nie asimilowali swieto chanuka to jest zydowskie swieto ktore celebruje zydowski opor do asimilacji Prezydent obchodzi swięta chanuka www.youtube.com/watch?v=O9wC1AIdY2g Tutaj Kaczynski demonstruje ze sie nie z asimilowal i jest nadal zydem. floatinggardener napisał: > > Ot...właśnie cała GW...kompletnie nie rozumie czym jest Judaizm i > przynależność do tej religii...czego zresztą można się spodziewać po > Michnikach, Łuczywo, Rapackiej i całej tej hałastrze, którzy Słowo Boże > sprzedawali w ekskluzywnych pudłach za parę srebrników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Re: Słowo Boże za SMS IP: 213.25.25.* 23.02.10, 08:57 To raczej rydzyk sprzedaje (nawet na Jasnej Górze) słowo Boże. GW jest niewątpliwie najlepszym polskim dziennikiem i z judaizmem ma tyle wspólnego co z islamem czy Jechowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watson Re: Słowo Boże za SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 09:04 akurat Żydzi ani mnie ziębią ani grzeją, ale ten tekst o bezstronności GW to mnie rozśmieszył Odpowiedz Link Zgłoś
oficer_militarysta Antysemicki napis po akcji artysty 23.02.10, 00:14 A ja w ogóle za żydami nie tęsknie. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qawa Re: Antysemicki napis po akcji artysty IP: 194.181.22.* 23.02.10, 00:23 No to jesteś antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
faciolibre artykul jest prowokacja 23.02.10, 06:18 Judaism uczy zydow dominacji nie-zydow... (Narod Wybrany) Antysemita to nie tylko osoba ktora zydow nie lubi, ale przedewszystkim to jest osoba ktora zydzi nie lubia... www.iamthewitness.com kazdy ma prawo do wolnosci. kazdy ma prawo stawiac opor zdowskiej dominacji antysemita to nie rasista.. tylko osoba ktora szanuje sama siebie.. Gość portalu: qawa napisał(a): > No to jesteś antysemitą. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 haslo jest bez sensu 23.02.10, 00:16 poniewaz wiekszosc Polakow urodzila sie po wojnie,nie znala przedwojennej Polski, w ktorej zylo kilka milionow Zydow.Sadze, ze ten pseudoartysta probuje rozpaczliwie zwrocic na siebie uwage.Niemniej jednak kto pomimo tego teskni, moze zawsze odwolac sie do zydowskiej gazety GW,gdzie nie brakuje Zydow, lub tzw.polskiego rzadu,czy tzw.Sejmu.Zydow w Polsce nie brakuje,choc staraja sie byc niewidoczni. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy prowokator-pożal się Boże artysta to na co liczył? 23.02.10, 00:28 wiadomo czyje są kamienice a czyje ulice ? wyszedł z kamienicy na nie swoje pole i dostał to na co liczył...tak czy nie ? a może myślał że kibole nie lubią tylko Waltera a poza tym kochają pozostałych ? q.wa ludzie nie macie innych tematów ? Gazeta Wyborcza zajęła stanowisko w sprawie gnębienia mniejszości polskiej na Białorusi ? Jakoś nie czytałem artykułu mędrca wszechczasów w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydzisko wredne czekaja na ciebie medrcze IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 01:09 az ich oswiecisz. A co episkopat napisal w tej sprawie? A ojciec Maybach? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy nie wypowiedzieli się też twoi ulubieni cykliści.. 23.02.10, 01:24 wiesz co ,ojciec nauczył mnie przeklinać w języku , w którym twój pradziadek mówił przed wojną we Warszawie... jak coś majsterkuję i walnę się młotkiem albo przytnę palucha szczypcami to przeklinam w ijdisz...napisać coś fonetycznie ? pisowni nie znam...niezła zabawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
levinas Re: nie wypowiedzieli się też twoi ulubieni cykli 23.02.10, 11:41 bys sie zdziwil ile slow z jidish uzywasz na codzien nawet o tym nie wiedzac :D Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Czerwonoarmiści, tęsknię za wami! 23.02.10, 00:29 Piszę (na razie na forum GW): "Czerwonoarmiści, tęsknię za wami!" Czekam na oklaski, podziw i uznanie. Też chciałbym być "znanym" artystą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawaj! masz szanse ! - zmien tylko haslo na "Tesknie... IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 01:11 ..za rozumem!" - wszyscy uwierza w jego prawdziwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
conadeser Dyskusja? 23.02.10, 01:04 Mimo tego, ze bierze tutaj udzial wielu inteligentnych ludzi to ciagle....co za okropna impotencka dyskusja. Widze ze zydzi zawsze przekrecaja kota do gory ogonem! Musze przytoczyc zatem dawno temu powstale polskie przykazanie: "Nie wykrecaj numerow kotem I podrozuj LOTEM" Tak....to jedyne co do tego wszystkiego pasuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Przedwojenny Poznań był endecki=antysemicki. 23.02.10, 01:12 Sprawa jest bardziej poplątana. Żydzi poznańscy w przeważającej mierze mówili po niemiecku a nie w jidisz. Śmieszne to jest gdy z Żyda niemieckiego robicie na siłę Polskiego Żyda. Polski Żyd czyli jaki? Galicyjski, warszawski, poznański, gdański czy śląski? A sama akcja? Dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lexisnexis Nadużywanie gościnności 23.02.10, 01:21 Nie da się ukryć ,że niejaki Szechter nadużył naszej gościnności. Polacy jako naród bardzo tolerancyjny i przyjacielski przyjął pod swój dach przepędzonych żydów - jednak oni kąsają rękę która im dała schronienie. Jedna z tez mówi ,że za większością afer w 3 rp stoją osoby o pochodzeniu żydowskim. Trudno to jednoznacznie stwierdzić ponieważ pozmieniali nazwiska - jak np Michnik i wyparli się swoich ojców i dziadów. W jakim celu ktoś się wypiera swojego nazwiska? Czy ktoś kto ma czyste sumienie i szczere intencje zataja swoją tożsamość? Co można powiedzieć o osobach które działają przeciw swojemu narodowi? Tęsknisz za żydem? JEDŹ DO IZRAELA Nie mam nic przeciw narodowi Żydowskiemu tak samo jak żadnemu innemu - natomiast jak w każdym narodzie znajdą się zakały których to sprytni żydzi się pozbywają wysyłając odpad poza gromadę - pech polega na tym ,że oni często przyjeżdżają do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
lexisnexis Re: Nadużywanie gościnności 23.02.10, 01:23 www.youtube.com/watch?v=DBclg0FDF2k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: Nadużywanie gościnności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 11:57 Może mi ktoś wytłumaczy dlaczego można wyrażać opinie antyrosyjskie, antyamerykańskie, antyarabskie a za antyzydowskie można być ukaranym nawet więzieniem ?. To mi bardzo pachnie czasami stalinizmu kiedy za powiedzenie coś przeciwko Stalinowi szło się do więzienia ?. Kiedyś tysiące ludzi również na Zachodzie krzyczało "Ami go home" a u nas "Ruscy do domu" i raczej nie wsadzano, a teraz za podobny okrzyk ze słowem "żyd" można można pójść do więzienia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy excuse my ignorance... 23.02.10, 01:50 ja widze na zdjeciu zwykle grafitti, a nie sztuke... czy pan betlejemski wraz ze wspolpracownikami wyczysci mur na swoj koszt po zakonczeniu akcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Czy można z Polski wydalić osoby które szkodzą? IP: *.210.245.179.neter.pl 23.02.10, 01:52 Mam pytanie czy osoby które szkodzą w sposób umyślny ładowi społecznemu, które działają w porozumieniu z innymi osobami dążąc do zachwiania porządku publicznego czy osoby które celowo dążą do skłócenia społeczeństwa mogą zostać poddane sankcjom? Czy jeśli taką osobą jest ktoś kto posiada obce obywatelstwo może zostać wydalona z kraju? Natomiast jakie sankcje grożą osobom narodowości Polskiej które działają na szkodę RP? Odpowiedz Link Zgłoś
faciolibre tak 23.02.10, 06:35 tu nalezy dzialac organizujac sie ponad-rzadowo.. (np. masoneria) dzialac wedlug prawa, ale na kazdej plaszczyznie blokowac pasozytow.. Masoneria to zydowski wynalazek.. Moze nalezy stworzyc tego typu organizacje i obrucic ja przeciwko nim.. Gość portalu: mateusz napisał(a): > Mam pytanie czy osoby które szkodzą w sposób umyślny ładowi społecznemu, które > działają w porozumieniu z innymi osobami dążąc do zachwiania porządku > publicznego czy osoby które celowo dążą do skłócenia społeczeństwa mogą zostać > poddane sankcjom? Czy jeśli taką osobą jest ktoś kto posiada obce obywatelstwo > może zostać wydalona z kraju? > > Natomiast jakie sankcje grożą osobom narodowości Polskiej które działają na > szkodę RP? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Dzisiaj ogladalem w TV wiadomosci BBC 23.02.10, 01:56 nadawane w USA wieczorem. Otoz byl dosc dlugi reportaz z Izraela dotyczacy przymusowej deportacji z Izraela osob tam urodzonych nie bedacych zydami. Deportujacy funkcjonariusze izraelscy bez skrepowania odpowiadali korespondentom ze Izrael jest dla zydow i nie bedzie tu zadnej mieszaniny. No i czemu te wolne absolutnie polskojezyczne media w Najjasniejszej nic a nic o tym nawet nie wspominaja? GW trzeba przeciez informowac uczciwie swoich czytelnikow, no jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś