fichtel1 08.04.10, 19:03 Kolejna robota kolesi Rysia Grobelnego aby mogł bez przeszkod sprzedac teren wechcie albo niklowi. Grobelny WONNNN! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanasta Stadion "Energetyk" poszedł z dymem 08.04.10, 19:12 Od lat obiekt niszczał i popadał w ruinę. Teraz zniknie definitywnie. Poznań stawia na sport - na Bułgarskiej tylko dodajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Stadion "Energetyk" poszedł z dymem 08.04.10, 19:38 W Trójmieście też w ten sposób przygotowywało się teren pod dewelopera. To normalne w kapitalistycznym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sodoma IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.10, 19:45 To Rozbrat! to banda tych pijanych ćpunów! - Rycho niewinny jak owieczka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan rockville Gdyby pożar gasił policjant z Piątkowa, IP: *.icpnet.pl 13.04.10, 21:28 który strzelał do złodzieja telefonu komórkowego, to stadion Energetyka na pewno by ocalał! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania nie mylmy układów quasi-mafijnych z kapitalizmem 14.04.10, 11:19 Na zachodzie takie historie też się zdarzają. Tylko brak skutecznego postępowania i wnioskowania wzbudza skuteczne podejrzenia o działania bezprawne w białych rękawiczkach. Tak się rozpracowuje mafie. Ale czego się spodziewać, gdy Policja wspiera Prezydenta ze śmiertelną powagą wystawiającego park na sprzedaż jako nieruchomość komercyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Stadion "Energetyk" poszedł z dymem 15.04.10, 18:10 Żal! Na tym stadionie mieliśmy zajęcia WF podczas studiów na UP (Uniwersytet Poznański, potem UAM). Tu jedyny raz w życiu dla zaliczenia biegłem 3 kilometry na czas. Nie wiem dlaczego przeżyłem... Odpowiedz Link Zgłoś