Gość: ciekawa IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.10, 18:39 KTOŚ COŚ WIE ? SŁYSZAŁ? KORZYSTAŁ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: profersor Re: LEPIKO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:51 wiem ja duzo i slysze jakies glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: LEPIKO developer IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.10, 09:39 głosy?> jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: LEPIKO developer IP: *.cdma.centertel.pl 21.11.10, 17:54 Kupowałem w zeszłym roku mieszkanie od Lepiko D.- wszystko ok. Jakie informacje Cie interesuja? tomek Odpowiedz Link Zgłoś
inspektor_budowlany Re: LEPIKO developer 28.12.10, 21:10 CHCESZ KUPIĆ - KUPIŁEŚ MIESZKANIE LUB DOM W POZNANIU OD DEWELOPERA. NIE WIESZ JAK SPRAWDZIĆ STANDARD - JAKOŚĆ WYKONANIA DOMU, A DEWELOPER WZYWA DO ODBIORU. POPROŚ O POMOC INSPEKTORA Z UPRAWNIENIAMI BUDOWLANYMI I PROFESJONALNYMI NARZĘDZIAMI, KTÓRY WYSZUKA USTERKI, NIEDORÓBKI. OCENI DOM ZGODNIE Z POLSKIMI NORMAMI ORAZ STANDARDEM TECHNICZNO-MATERIAŁOWYM DEWELOPERA. ZADBAJ O ODPOWIEDNIĄ JAKOŚĆ I WARTOŚĆ SWOJEGO MIESZKANIA. ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE OSZCZĘDZASZ TYSIĄCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Umów się już teraz aby zarezerwować termin przeglądu. tel. 784 930 185 e-mail: biuro@borabud.pl www.odbiormieszkaniapoznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś