alanus0 16.05.11, 16:26 Czy w Poznaniu i okolicy roznosili ulotki z ikea z bonami? Dostał ktoś? Bo u nas nic pytałam nawet listonosza ale nic takiego nie roznosił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zderzacz-hadronow Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 17:11 No za 2 dychy to sobie nieźle chate umeblujesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darlenka51 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 19:58 Przyłączam się,może ktoś ma niepotrzebne bony? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia11022000 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 20:06 w koninie nosili, bo znajomi dostali tylko że 20 zł to na przejazd autostradą nie starczy a ikei w koninie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 20:29 a może ktoś ma do odstąpienia takie bony? oczywiście nie za darmo. alanus0@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 22:43 Roznosili, ja dostałam (i pewnie cały mój wieżowiec też). Za dużo na nich nie skorzystasz, bo promocje nie łączą się. Musiałabyś kupić więc masę pierdółek do 20 złotych i za każdym razem płacić osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 23:07 jakieś bony dawali?!! uuu nic nie wiem... ;-((( IKEA reklamacja Odpowiedz Link Zgłoś
siakaiowaka a nie prawda! 17.05.11, 09:02 tzn. też tak myślałam jak Ty,ale zanim zapłaciłam spytałam się kasjerki i się okazało że kupon 20zł to jak 20zł po prostu, bez żadnego rozdzielania zakupów. Obkupiłam się pierdołami za 50 dych a zapłaciłam 30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do obkupionej Re: a nie prawda! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.11, 09:29 Cyt."obkupilam sie pie...mi za 5 dych !" Dalas rady sie zabrac ? Ile siatek bylo tego ? Teraz pewnie z nami nie bedziesz rozmawiala przez rok ! Az ci zazdroszcze,tyle kasy wydac na pierdoly ! Musisz byc bardzo bogata takasiakaiowaka ! Hihihahabuhaha Odpowiedz Link Zgłoś
siakaiowaka Re: a nie prawda! 17.05.11, 15:32 a tak! obkupiłam się wieszakami do mojej nowej świeżutkiej garderoby :P teraz możesz zazdrościć jeszcze bardziej hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do krezuski Re: Jak ja ci zazdroszcze i o czyms takim marze !! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.11, 15:56 Brawo takasiakaiowaka ! Spisalem cie juz na straty a tu masz,ona nas nie olala i jeszcze na dodatek chwali sie wieszakami z drutu ! Szok !!!!! Teraz pewnie jestes paniaga,bo dotychczas wieszalas lumpy na klamce od drzwi i gwozdziach w scianie co ? PS Starczylo jeszcze na POpcorn do mikroweli ? Jak ja o czyms takim marze ! Hihi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alanus0 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 17.05.11, 09:41 a w jakiej dzielnicy roznosili ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: bony ikea!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:00 a dostał ktoś na os.Dębina ? bo jeszcze nie dostałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: bony ikea!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:07 no ja dostalam na dębinie ,nawet mialam w skrzynce dwa bony Odpowiedz Link Zgłoś