Dodaj do ulubionych

bony ikea!!!!!!!!!!

16.05.11, 16:26
Czy w Poznaniu i okolicy roznosili ulotki z ikea z bonami? Dostał ktoś?
Bo u nas nic pytałam nawet listonosza ale nic takiego nie roznosił.
Obserwuj wątek
    • zderzacz-hadronow Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 17:11
      No za 2 dychy to sobie nieźle chate umeblujesz ;-)
    • darlenka51 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 19:58
      Przyłączam się,może ktoś ma niepotrzebne bony?
      • sylwia11022000 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 20:06
        w koninie nosili, bo znajomi dostali
        tylko że 20 zł to na przejazd autostradą nie starczy a ikei w koninie nie ma.
        • alanus0 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 20:29
          a może ktoś ma do odstąpienia takie bony? oczywiście nie za darmo.
          alanus0@gazeta.pl
    • chomiczkami Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 22:43
      Roznosili, ja dostałam (i pewnie cały mój wieżowiec też).

Za dużo na nich nie skorzystasz, bo promocje nie łączą się. Musiałabyś kupić więc masę pierdółek do 20 złotych i za każdym razem płacić osobno.
      • bassooner Re: bony ikea!!!!!!!!!! 16.05.11, 23:07
        jakieś bony dawali?!! uuu nic nie wiem... ;-(((

IKEA reklamacja
      • siakaiowaka a nie prawda! 17.05.11, 09:02
        tzn. też tak myślałam jak Ty,ale zanim zapłaciłam spytałam się kasjerki i się okazało że kupon 20zł to jak 20zł po prostu, bez żadnego rozdzielania zakupów. Obkupiłam się pierdołami za 50 dych a zapłaciłam 30 :)
        • Gość: Do obkupionej Re: a nie prawda! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.11, 09:29
          Cyt."obkupilam sie pie...mi za 5 dych !" Dalas rady sie zabrac ? Ile siatek bylo tego ? Teraz pewnie z nami nie bedziesz rozmawiala przez rok ! Az ci zazdroszcze,tyle kasy wydac na pierdoly ! Musisz byc bardzo bogata takasiakaiowaka ! Hihihahabuhaha
          • siakaiowaka Re: a nie prawda! 17.05.11, 15:32
            a tak! obkupiłam się wieszakami do mojej nowej świeżutkiej garderoby :P teraz możesz zazdrościć jeszcze bardziej hehehe
          • Gość: Do krezuski Re: Jak ja ci zazdroszcze i o czyms takim marze !! IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.11, 15:56
            Brawo takasiakaiowaka ! Spisalem cie juz na straty a tu masz,ona nas nie olala i jeszcze na dodatek chwali sie wieszakami z drutu ! Szok !!!!! Teraz pewnie jestes paniaga,bo dotychczas wieszalas lumpy na klamce od drzwi i gwozdziach w scianie co ? PS Starczylo jeszcze na POpcorn do mikroweli ? Jak ja o czyms takim marze ! Hihi :-))))
      • alanus0 Re: bony ikea!!!!!!!!!! 17.05.11, 09:41
        a w jakiej dzielnicy roznosili ?
    • Gość: magda Re: bony ikea!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:00
      a dostał ktoś na os.Dębina ? bo jeszcze nie dostałam :(
      • Gość: ania Re: bony ikea!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 24.05.11, 21:07
        no ja dostalam na dębinie ,nawet mialam w skrzynce dwa bony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka