marcysia51 Re: Do mama_sebusia---------- 19.10.04, 23:47 witam, czy ktoś może mi pomóc,czy mama_sebusia to Agnieszka z Zielonej Góry? Mam dla niej paczkę ale nie wiem który to adres.Jeśli ktoś go zna to bardzo proszę mi podac,bo juz dawno nie było jej na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna251 Re: Do mama_sebusia---------- 20.10.04, 09:41 Agnieszka owszem, ale o ile pamietam to z Kedzierzyna Kozla. Jak znajde jej adres to podam Ci na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Do mama_sebusia---------- 20.10.04, 18:32 no właśnie ja mam jej adres do Zielonej Góry.I gdzie wysyłać? Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Do mama_sebusia---------- 20.10.04, 19:29 Ona swego czasu mieszkała w Zielonej Górze ale z tego co wiem to teraz jest u rodziców w Kędzierzynie Koźlu. NIestety tamtego adresu nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_sebusia Re: Do mama_sebusia---------- 07.01.05, 10:53 Witam przepraszam za brak odpowiedzi na maile i posty to mój adres 47-200 Kędzierzyn-Kożle ul Piramowicza 19b/9 woj opolskie Wyjaśnilam swój bark odpowiedzi i obecności na forum i a mailach. Przepraszam i pozdrawiam oraz dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś