Dodaj do ulubionych

Lista PO czeka na Jacka Tomczaka

18.06.11, 00:25
No to Pan Rafał ma problem. Nie dość, że czeka go spektakularna porażka z Waldym, to jeszcze może polec przed Tomczakiem. Oj, czeka nas wesoła jesień, oj czeka !!!
Obserwuj wątek
    • zawszehenia Lista PO czeka na Jacka Tomczaka 18.06.11, 01:50
      przestanę głosować na PO jeśli przygarną Tomczaka, są pewne granice przyzwoitości - nawet w polityce
      • lili_marleen Wodorosty i pasożyty 18.06.11, 08:11
        Mam skojarzenie ze starym szprichwortem:

"Przyczepiło się g. do okrętu i wrzeszczy: Hej! Płyniemy!"
      • Gość: geordi Re: Lista PO czeka na Jacka Tomczaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.11, 12:57
        I jesteś pewien, że nie dasz się zastraszyć Niesiołowskiemu opowieściami o Ziobrze z dyktafonem? :)
    • marek.es Lista PO czeka na Jacka Tomczaka 18.06.11, 09:05
      Dziękuję PO,że zamiast realizowć program wyborczy z 2007, zbiera spady z innych partii. Rozumiem,że to koledzy i koleżanki. Praca w Sejmie fajną jest (zawsze dychacz wpadnie co miesiąc,odpowiedzialności brak,z roboty nie wyrzucą), ale publiczne próby załatwiania roboty są żenujące.Proste pytanie: p.Jacek zmienił poglądy i przekonania? Czyli kłamał jako PIS-owiec? Będzie kłamał jako PO-wiak? Oddam głos nieważny.Pa!
    • kuklok_ry Lista PO czeka na Jacka Tomczaka 18.06.11, 09:07
      Najlepszym prezentem dla społeczeństwa,byłoby zejście ze sceny politycznej,tych skompromi-
      towanych "światowidów",ale jeśli PO chce dołować to niech ich przygarnia.
    • Gość: dsg Re: Lista PO czeka na Jacka Tomczaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.11, 10:52
      Mam nadzieję że Grupiński wygra i Tomczaka nie będzie na liście. Poza tym nie ma okręgu wolsztyńsko - obornickiego , wolsztyn będzie w osobnym okręgu do senatu niż oborniki
      • zajob Re: Lista PO czeka na Jacka Tomczaka 18.06.11, 11:59
        W części popieram. Mam pytanie tylko jedno. Za co mam glosować na Grupińskiego?
        • Gość: geordi Re: Lista PO czeka na Jacka Tomczaka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.11, 12:55
          za to że nie nazywa się Jarosław Kaczyński? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka