Dodaj do ulubionych

szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ

20.10.11, 13:51
Witam. Szukam jakiejś pani ginekolog z Poznania. Waże aby była kompetentna, miła i delikatna. Tylko na nfz. Prosze nie pisać że temat był sto razy bo wiem że był, ale 100 lat temu i w zasadzie poważnych informacjii tam nie ma. BYłabym ogromnie wdzięczna. Niedawno przyjechałam do Poznania i kompletnie sie nie orientuję gdzie są jakies przychodnie/poradnie specjalistyczne gdzie przyjmuja ginekolodzy. Szukałam w internecie ale strony www mają tylko zakłady które biorą za wizytę ogromne pieniądze. W innych terminy to środek grudnia. Dlatego postanowiłam prosić Was Poznaniaków o pomoc. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • em.bovary Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ 20.10.11, 20:48
      Troche obok tematu, ale jesli znalazłaś lekarza przyjmującego w ramach NFZ i umawiającego wizytę na grudzień, to nie zastanawiaj się! Ja chodzę prywatnie do pani doktor i najbliższe wolne terminy ma na początek grudnia... A próbowałaś w przychodniach przyszpitalnych? Na pewno są gabinety na Polnej, w szpitalu Raszei na Mickiewicza, na Jarochowskiego. Nazwisk konkretnych nie podam, tym bardziej, ze masz dosc wygorowane wymagania - szybko, bezpłatnie, u kobiety miłej, delikatnej i kompetentnej. No nie wiem... ale zycze powodzenia w poszukiwaniach:)
    • totuus Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ 21.10.11, 11:19
      Na NFZ - nie ma szans (z żoną przerobiliśmy kilkunastu NFZowych ginekologów i byli do bani).

Prywatnie - Wandelt jest całkiem dobry (ale nie jest kobietą, więc jeśli to ma dla ciebie znaczenie, to odpada).
      • w_miare_normalna Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ 06.02.12, 11:21
        totuus napisał:

> Na NFZ - nie ma szans (z żoną przerobiliśmy kilkunastu NFZowych ginekologów i b
        > yli do bani).

polecam Kasprzaka.
        >
        > Prywatnie - Wandelt jest całkiem dobry (ale nie jest kobietą, więc jeśli to ma
        > dla ciebie znaczenie, to odpada).

ja nie polecam, stanowczo nie !
        • tutuna Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ 07.03.12, 19:34
          A dlaczego nie?
    • Gość: Feministka Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 21:23
      Twój post ma charakter dyskryminujący facetów-ginekologów. Wstydź się ...!!!
      • Gość: ania Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ IP: *.182.21.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 22:42
        A dlaczego ma sie wstydzić ?? Szuka kobiety lekarza , a ty faceta lekarza , czy tak ?? Ma takie prawo ,czy tak ? wiec sama sie wstydz !!!!
    • Gość: nomen omen Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 11:21
      ty pocziwaj a jać pobruszę...
    • bassooner Re: dr Bruszewski! 19.02.12, 18:42
      żona uczęszcza do tej pani Paluch... prowadziła dwie "nasze" [taką mam nadzieję ;-)], ciąże i żona wciąż do niej chodzi... nie zamawialiśmy prywatnie ani położnej, ani jej na poród, zdając się na NFZ i kompetencje lekarzy z Polnej. było ok. pani jest miła, sensowna i dociekliwa. pozdro bass...
      • Gość: awmiajja Re: dr Bruszewski! IP: *.centertel.pl 24.10.12, 15:07
        bardzo dobry ginekolog, chodże do niego od trzech lat
    • wszystko_policzone Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ 07.09.12, 21:44
      Gość portalu: agggl napisał(a):

> O - ja też. Chodze do niego od 2 lat

A czy narzeczony na pewno o tym wie? ;-)
    • Gość: maryjka Re: prof Krzysztof Drews IP: *.operator.enea.pl 09.10.12, 13:56
      Ja z kolei polecam profesora Krzysztofa Drewsa!Z tego co wiem jest szefem na polnej dr. Bruszewskiego.Jest wyrozumiałym specjalistą na którego zawsze mogę liczyć. Chodze do niego od samego początku, prowadził również moje dwie ciąże i zawsze mogłam na niego liczyć. Fakt nie jest tani ale w pewnych kwestiach przestałam liczyć pieniądze...Gorąco polecam!
    • Gość: Tchórzofretka Gupie jezdeście! IP: 79.173.52.* 10.10.12, 08:10
      Najlepszy ginekolog urzęduje w Hotelu Włoskim! Nazywa się Apollo Borsucki.
    • Gość: Lenka Re: szukam dobrej pani ginekolog POZNAŃ IP: *.operator.enea.pl 11.02.13, 09:24
      NIE jest kobietą, ALE gorąco polecam!
      Krzysztof Drews jest kapitalnym specjalistą!moje koleżanki i ja wizytujemy u Pana Profesora od wielu lat, zawsze można na niego liczyć!

Lenka Cz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka