Dodaj do ulubionych

Okulistyka przy Długiej zamknięta!

21.10.11, 14:42
Ja właśnie skończyłem leczenie z adenowirusowego zapalania rogówki. Dwa razy wizytowałem rzeczoną okulistykę. Lekarz mówił, że to ostatnio częste schodzenie. Za drugim razem towarzyszyła mi pani z tym samym, ale na początku leczenia.

Za pierwszym razem osoba po mnie miała jakoby czekać 40 minut na odkażanie sali. Czyżby złe odkażanie ludzi i sprzętu?
Obserwuj wątek
    • der-rauber Spoko! Mamy przepłacony stadion !!! 21.10.11, 14:45
      Spoko! Mamy przepłacony stadion dla garstki kibolstwa.
      Co tam potrzeby ogółu i dobro wspólne dotyczące szerokiej rzeszy mieszkańców.
      • Gość: Karo Re: Spoko! Mamy przepłacony stadion !!! IP: *.ppkbhm.com.pl 21.10.11, 15:02
        A teraz przeczytaj artykuł i palnij się w łeb!
      • dziodu Re: Spoko! Mamy przepłacony stadion !!! 21.10.11, 15:07
        Niedługo pod tekstem na temat wypadku drogowego tez będzie można przeczytać o stadionie i Grobelnym
    • Gość: Maciej Re: Okulistyka przy Długiej zamknięta! IP: *.wtvk.pl 21.10.11, 15:47
      A ile trwało leczenie? U kogo się leczyłeś? Ja obecnie walczę z zapaleniem spojówki i rogówki? Z wizytą na Długiej byłem 3 października, 13 października dostałem zapalenia. Męczę się już z tym gównem 8 dni, ostatnio żona się zaraziła, a w domu mamy jeszcze małe dziecko...
    • Gość: Zakażony pacjent UWAGA! IP: *.wtvk.pl 24.10.11, 19:10
      Czy są tu jeszcze inni pacjenci zkaażeni zapaleniem spojówek przez Klinikę Okulistycznej na Długiej?
      • Gość: moni tak są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 22:10
        oczywiście jeszcze sie leczę razem z synem od miesiąca cały czs na L-4 jesteśmy coś strasznego w oku mamy uszkodzoną rogówkę nie wiemy co dalej? może nawracać to wirus nie pozbędziemy się go okropne !!!!!!!!!!!
        • Gość: Zakażony pacjent Re: tak są IP: *.wtvk.pl 25.10.11, 23:24
          Współczuję. Ja z rodziną też cierpię. Zamierzam podjąć kroki prawne z powodu tego zakażenia. Jeśli Cię to interesuje, to pisz proszę pod adres zakazone.oko@interia.pl
          • Gość: moni Re: tak są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 17:55
            Witam moze nas jest jeszcze wiecej zarażonych proszę odezwijcie się. W moim gronie poszedł sznurek trzech zarażonych
            • Gość: Zakażony pacjent Re: tak są IP: *.wtvk.pl 26.10.11, 19:38
              Napisz mi maila, skontaktuję się z Tobą.
    • Gość: Zakażony pacjent Re: Okulistyka przy Długiej zamknięta! IP: *.wtvk.pl 27.10.11, 20:48
      Inni zakażeni przez Klinikę na Długiej odezwijcie się!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka