Dodaj do ulubionych

Znowu mam dosyć

29.01.07, 09:00
Znowu mam dosyć szkoły. Tym razem nawet mimo zdanych egzaminów. Mam dosyc
mylenia o praktykach. Mam ochote olać sobie praktyki, szołe i wszystko co
jest z nią związane. Njachętniej wógle bym sie upiła. Wcale nie czuje się już
szczęśliwa. Jestem strasznie wściekła. Njachętniej krzyczała, rzucaął czymś w
kierunku swojej rodziny. Czarno to wszystko widze. Chyba nie będe sobie
załatwiałą tego skierowanai an praktyki. Przynajmniej nei w tym stanie kiedy
bym najchętniej nie wstawała wógle z łóżka i schowałabym się gdzieś gdzie
nikt by mnie nie znalazł. nie am nawet najmniejszej ochoty zająć się swoimi
zwierzakami.
Obserwuj wątek
    • mskaiq Re: Znowu mam dosyć 29.01.07, 11:55
      Przede wszystkim musisz wstac z lozka i zrobic dlugi spacer i nie myslec ani o
      szkole ani o Rodzicach tylko o czyms co Cie cieszy. Jak wrocisz minie zlosc,
      wtedy bedziesz chciala praktyk, znow zacznies sie usmiechac i wszystko zacznie
      miec sens.
      Jesli chcesz byc radosna musisz unikac negatywnych mysli, zlosci, strachu.
      Wtedy Ty bedziesz kontrolowala, wtedy zycie znow bedzie radosne.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • edytunia86 Re: Znowu mam dosyć 29.01.07, 14:02
        Załatwiłam sobie skierowanie na praktyki i byłam dziś w bibliotece w szkole
        Podstawowej na praktykach i pomagalłam w układaniu książęk i jestem zadowolona
        i chyba szczęśliwa i czuje się potrzebna komuś.
        • marwolo Re: Znowu mam dosyć 29.01.07, 16:09
          Każdy tak czasem ma. A, jak widzisz, wystarczy tylko coś przedsięwziąć i od
          razu robi się lepiej. :)

Pomyśl - dobrze, że choć egzaminy zdałaś. Co by było, jakbyś tak się czuła i
          jeszcze nie zdała?...

Pzdr:)
          • edytunia86 Re: Znowu mam dosyć 29.01.07, 19:56
            Wtedy bym się chyba załamała i najprawdopodobniej mogłabym mieć wtedy dopiero
            nieciekawe myśli. Dobrze, że udało mi się chociaż załatwić to skierowanie na
            praktyki i, że chyba nei musze mieć jakiejś określonej liczb y godzin praktyk.
            Wógle mam wrażenie, że ja mam wyjątkowe luzy na tych praktykach, tzn. z tego co
            wiem jak na razie moge mogę przyjść na dwie godziny i po tych godzinach
            skończyć. Na razie dopuki jestem na praktykach w bibliotece szkolnej jestem
            zadowolona, zobaczymy co będzie co będzie dalej jak będe w tej szkole w
            sekretariacie na praktykach. Z tego co zauwarzyłam już dziś wszytcy mnei znają
            w tej szkole, a ja dużo osób nie znam i trochę się z tym czuję dziwnie, ale jak
            dla mnei to chyba dobrze, że nei mam jakiejś konkretnej liczby praktyk i, że
            mogę przyjś na krótko. Tym bardziej, że z tego co widze ja jeszcze potrzebuje
            przebywanai w różn ych miejscach n ie tylko w Podstawówce na praktykach, ale
            też chyba w miejscu gdzie osóby z podobnymi problemami jak moje. Wogle mam
            wrażenie , że teraz musze musze mieć cały czas jakieś zajęcie , że nei zacząć
            rozmyślać o czymś się na kręcać, bo jak stanei się odwrotnie to odrazu łapie
            jakiegos doła i nei jest mi łatwo odzyskac dobrego nastroju i wziąść się w
            garść.
    • carlabruni Re: Znowu mam dosyć 30.01.07, 08:46
      powinnas wstac, zajac sie zwierzakami. to naprawde pomaga, a potem pomysl o
      praktykach. pozdrawiam.
    • edytunia86 Re: Znowu mam dosyć 30.01.07, 18:32
      Dziś i wczoraj po praktykach jest już lepiej. Chociaż nie wiem dlaczego, ale
      dziśiaj po praktykach czułam sie już zmęczona. Mimo, że nei byłam dzisiaj tez
      zbyt długo na praktyach, poniewaz jeżeli chciaąłm zdążyc na pociag o 11.22 w
      strone Poznania i na zajęcia na Garach to musiaąłm konczyc praktyki najpóźniej
      po 11.00, ale naszczęście zdążyłam na ten pociąg i tym samym na zajęcia na
      Garbarach, a dokładniej na zajęcia , które prowadzi pani psycholog, która tam
      tez pracuje, z ktorą tez rzmowaiam jak jestem na tych zajeciach. Wógle wydaje
      mi się, że są przynajmniej jak dla mnie ciekawe zajęcia i mi się one przydają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka