Dodaj do ulubionych

Naprawa okna i drzwi PCV Poznań

23.01.12, 09:57
Kiedyś ktoś pytał o naprawe okien pvc lub pcv jak zwal tak zwał - więc ja znalazłem. Miałem problem z otwarciem drzwi, były trzy firmy pierwsze dwie - niestety nie poradzialy sobie z tym, jak to mowia do trzech razy sztuka. Trzecia firma owszem, miala małe problemy ale udalo sie otworzyc drzwi i potem je naprawić. Naprawili mi równiez roletę zwenetrzną, wyregulowali okna itp. Także ja śmialo moge ich polecić podaje nr tel 502870297 z tego co pamietam montują chyba też. Pozdrawia z Poznania
Obserwuj wątek
    • Gość: tchórzofretka Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 10:32
      Polecam ich również - jak borsuk na welonie wszedł do mnie razem z drzwiami to byli w przeciągu 5 min. Za naprawę wzięli niecałe 5 zl i kubas zsiadłego także można śmiało polecić!
      • Gość: Borsuk Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 10:45
        Dementi ! Siersciak nie ma zadnych drzwi,wejscie do nory ma zatkane zgnilym snopkiem i POdparte kopysciocha.Tak wiec nie POlecam,POniewaz nie maja sieczkarni a jedynie sa tylko auto-reklamowymi cepami ! :-))
        • Gość: tchórzofretka Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 10:49
          na temat drzwi wejściowych to Ty wiesz po ostatnim łikendzie bardzo dużo, bo ci za nie wystawiłam walizy niewdzięczniku
          • Gość: Borsuk Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 11:05
            Juz zaraz walizy... ! A kto puscil cie z torbami,ze w kazdy POniedzialek smalisz pazurki do MOPS-u ? No kto ?? :-))
    • Gość: normalny Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.icpnet.pl 23.01.12, 11:38
      No tak dzieci dorwały sie do internetu, wzglednie ludzie pracujący inaczej - wieczni narzekacze.
      Oczywiście taki jeden z drugim - nie zarejestruje się gdyz brak mu odwagi - tutaj czuje sie macho - cwaniaki śmiechu warte wypisują bzdury nie na temat.
      • Gość: Borsuk Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 11:48
        No tak,znalazl sie jeden "normalny" na zasilku i wpierdziela sie miedzy wodke a zakaske ! Smiechu warte co za tuman ! Tej,zarejstrowales sie juz w MO-PSie ? :-))
        • Gość: normalny Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.icpnet.pl 23.01.12, 20:26
          Tchórzu ! upsss.... BorSUCZKU-o ! Mnie polityka nie interesuje - obojetnie kto bedzie rządził - będzie źle.
          A Ty "Januszu" - pobaw sie w innym miejscu, bo jak na razie to Ty "nadajesz" nie na temat.

• Gość: Borsuk Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 21:07
            Tfu.....gdyby normaly byl normalny to normalnie byloby nienormalnie,ale normalny jest nienormalny i nie moze byc normalnie ! :-)
      • mapo0 Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań 23.01.12, 20:34
        Cwaniakiem śmiechu wartym jest ten, kto umieszcza takie nachalne i naiwne kryptoreklamy na forum.
        • Gość: Hotel Włoski Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 22:23
          Także ja śmialo moge ich polecić podaje nr tel 502870297 z tego co pamietam montują chyba też. Pozdrawia z Poznania

U nas też świetnie się sprawdzili! Wyregulowali nam wszystkie drzwi i okna gratis, w zamian za kawkę, herbatkę i internecik!

• Gość: Borsuk Re: Naprawa okna i drzwi PCV Poznań IP: *.pools.arcor-ip.net 23.01.12, 22:40
            Nosz kurna,chyba nie zdzierze te brednie ! Jak mozna wyregulowac zgnile snopki i jeszcze za to wychlipac kwasna bawarke z sierscia tchorzofretki ? Toc to jacys kowale z POM-u a nie FA-chury od okien !? :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka