joannapiotrowska4 24.03.12, 11:54 szukam sprawdzonego karchera, który dokladnie wyczyści dywan i kanapę, może mi ktoś kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borsuk & Lasiczka Re: Sprawdzony karcher IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.12, 16:01 POlecam z calym sercem tchorzofretke,ktora ze swoja ekipa (zasrancami) wylizuje wszystkie plamy (na honorze takze) i zanieczyszczenia PO rzygowinach i spermie.Wspolpracuje z pewnym hotelem,gdzie cala dobe jest darmowy internet,bawarka z kozuszkiem i syfiasta herbata.Bardziej jest efektywna niz najlepszy Kärcher i dywany sa az przezroczyste !! PS Kanape zalecam wyciepac w kieretyny i "wyelasingowac" od siersciaka worek ze sloma !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Sprawdzony karcher 24.03.12, 18:15 Potwierdzam, u tchórzofretki najlepiej czyścić dywany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotel Włoski Re: Sprawdzony karcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 18:15 My u nas używamy odkurzaczy marki Rowenta. Jest idealnie czysto! W ogóle nie korzystamy z pralni! Białe obrusy w restauracji odkurzamy tylko Rowentą i są czyściusieńkie! Bartolomeo Bartolini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprawdzony karcher IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.12, 14:32 Polecam www.mobilnykarcher.pl - korzystamy z mężem z ich usług i zawsze jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzofretka Re: Sprawdzony karcher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 14:41 Też korzystałam z borsukiem ale powiem szczerze - wolę się jednak myć pod prysznicem. Przy karcherze strumień wody jest za silny i szczerze mówiąc boli potem pupa. Nie wiem jak Ty i Twój mąż ale ja tam nie przepadam za takimi atrakcjami. Chociaż borsuk sobie chwalił ale on jest pokręcony w "tych" sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś