mikolaj.plank 22.12.12, 10:51 Żytnicki zajmij ty się tramwajami w Gorzowie, co? Co w tym sensacyjnego, że Amica wynajmie pomieszczenia na stadionie? Gdzie tu news? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poz25 Re: Pomoc dla Lecha. Amica wynajmie biura na stad 22.12.12, 12:27 Oho, znów szowinizm poznański się odezwał... Ja też nie pochodzę z Poznania - i co z tego? Nie wolno mi się interesować tym, co się dzieje w Poznaniu, nie wolno mi się wypowiadać? I czy każdy news musi być sensacyjny? Nie może być po prostu ciekawy? Akurat to, że Amica musi wynajmować od Lecha pomieszczenia, żeby stadion nie ciągnął go w dół, jest ciekawe. Bo pokazuje, że złudne były nadzieje na skomercjalizowanie stadionu położonego w takiej lokalizacji. Gdzie dziesiątki najemców walących do Lecha drzwiami i oknami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-leming next level IP: *.icpnet.pl 22.12.12, 21:04 Jak każdy news Żytnickiego - 1/4-1/3 artykułu to częściowo nowe rzeczy, a pozostałe 2/3-3/4 artykułu powtarzane do znudzenia fragmenty wcześniej publikowane, nawet gdy nie są już aktualne, ale GW MUSI przypomnieć. No i oczywiście żadnego pozytywu w tych tematach, bo to część większej całości kreowanej przez gazetę wyborczą. Artykuły pisane na granicy prawdy, z przemyconymi komentarzami. Taki typ dziennikarstwa. Niektórzy czytają też inne media i wyciągają właściwe wnioski, ale nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
poz25 Re: next level 22.12.12, 22:05 Jakby dziennikarze mieli pisać o wszystkim tylko dobrze, to by agencje PR nie były potrzebne. Dziennikarze mają pokazywać - w naszym interesie - negatywne zjawiska i zachowania. I jeśli miasto w ukryty sposób wspiera jedną z poznańskich firm (bo Lech to firma jak każda inna), to dobrze, że jest ktoś, kto to ujawnia. A jeśli jakieś informacje są nieprawdziwe, to napisz które? Odpowiedz Link Zgłoś