Dodaj do ulubionych

Czyściciel kamienic do dziennikarza: "Bezczelny...

• cillian1 Czyściciel kamienic do dziennikarza: "Bezczelny... 27.01.13, 08:44
      dlaczego nikt nie wpadł na pomysł - że można pozbyć się biznesmena?
      Znikający biznesmen - to może kamienica otrzyma miano "pechowej"?

:)
    • Gość: x ..ok tak chciała Solidarność IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.01.13, 08:49
      ....i to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• antyki20101 Rząd nie funkcjonuje,a prawa nie ma 27.01.13, 08:55
      Po pierwsze nie płacili czynszu,bo właściciel ustalił go na poziomie który przekracza możliwości tych ludzi.
      Po drugie w zimie nie powinno być eksmisji.
      Po trzecie zabronione powinny być takie gestapowskie metody''czyściciela'',powinien zostać ukarany.
      Po czwarte ci eksmitowani ludzie nie dostali lokalu zastępczego,więc znowu kuleje prawo i gdzie niby mieli się wyprowadzić.
      Po piąte kilku mocnych chłopców z Ukrainy rozwiązałoby problem czyściciela i chorego na kasę właściciela.
      • cillian1 Re: Rząd nie funkcjonuje,a prawa nie ma 27.01.13, 09:15
        > Po piąte kilku mocnych chłopców z Ukrainy rozwiązałoby problem czyściciela
        > i chorego na kasę właściciela.

po takim działaniu, jestem za tym, aby ludzie sami czyścili społeczeństwo z takich osobników.
        Mógł podnieść czynsz, mógłby ich wywalić na zbity pysk - ale na wiosne.

I teraz najważniejsze, jeśli on wyrzuca ich w zimie, to w zasadzie powinni oni jego się pozbyć - działanie w obronie własnego życia!
        Są zasady które każdy musi przestrzegać. A biznesmen - jak nic chciał ich zabić. wyrzucając na mróz.
        Dziwi też zachowanie policji! Ale to inny temat - pewnie koledzy czyściciela, ew. biznesmena!
      • Gość: anda Re: Rząd nie funkcjonuje,a prawa nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.13, 09:31
        A w sklepie ustalono cene kurtki zimowej powyzej moich mozliwosci. Cz mam prawo ja ukrasc?
        • Gość: anda Re: Rząd nie funkcjonuje,a prawa nie ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.13, 09:34
          Zaznaczam, ze nie otrzymalam kurtki zastepczej.
          • cillian1 Re: Rząd nie funkcjonuje,a prawa nie ma 27.01.13, 09:47
            kurtka cię nie ochroni przed mrozem!

wiem do czego zmierzasz - ale wyszedłeś na pajaca!

Wybacz!
    • plusik36 Czyściciel kamienic do dziennikarza: "Bezczelny... 27.01.13, 09:17
      Sprawa powinna mieć prosty przebieg policjant który brał udział przy tym łamaniu prawa. Bo to jest łamanie prawa!! Powinien być pociągnięty do odpowiedzialności dyscyplinarnej i zmuszony do pokrycia kosztów naprawy uszkodzonych drzwi. Spowoduje to że za nim taki człowiek który reprezentuje prawo będzie pomagał swoim kolesiom ( bo może tak być) pomyśli trzy razy po co tam idzie. Martwi mnie tylko że strażnikiem prawa stają się dziennikarze. A nie faktyczni ludzie do tego wyznaczeni. Gdyby nie ich obecność to zapewne bezczelność czyściciela legalizowana niebieskim bałwanem spowodowałaby że ludzie teraz byliby na ulicy
    • jml13060 Najem 27.01.13, 10:29
      Po wypowiedzeniu umowy najmu dotychczasowi mieszkańcy zajmują lokal bez tytułu prawnego.

Właściciel może wynająć to mieszkanie kolejnej osobie lub osobom. Nie ma przepisów zabrniających, więc można. To, jak ex-lokatorzy ułożą sobie relacje z nowym legalnym najemcą, to jest ich problem. Nowy najemca może prowadzić rozrywkowy, swobodny, hałaśliwy, a nawet bezpruderyjny tryb życia.
    • Gość: roman Re: Czyściciel kamienic do dziennikarza: "Bezczel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 21:06
      pewnie masz kontakt z rozbratem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka