Dodaj do ulubionych

PTBS na ul. Roboczej

IP: *.ae.poznan.pl 14.09.04, 12:40
Czy ktoś z Was mieszka w PTBS-ach na Roboczej?
Obserwuj wątek
    • niama Re: PTBS na ul. Roboczej 24.09.04, 08:16
      TAK, ale o PTBS rozmawiaj na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16657
    • Gość: smar Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:14
      Witam! Mieszkam w PTBS, choc akurat mam ulicę Sikorskiego. Pozdrawiam
      wszystkich mieszkańców!
    • Gość: Arti Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:21
      To jest nas już czworo. Pozdrawiam!
    • Gość: Basik Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.ae.poznan.pl 12.10.04, 14:30
      Cieszę się, że się odzywacie :) To sympatyczne znaleźć tą drogą sąsiadów.
      Pozdrawiam ciepło!
    • Gość: smar Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 20:24
      Co sądzicie o placu przy Roboczej-tam, gdzie bedzie parking strzeżony?
      Ja myślę, że przyda sie coś takiego. Przybędzie miejsc parkingowych, samochody
      będą pilnowane, nikt nie buchnie radia i nie stłucze szyby (mam nadzieje). Sam
      mam samochód, ale nie mam możliwości garażowania w hali garażowej (gaz!),więc
      może pomyślę o kupnie miejsca na parkingu. Szkoda, że nie będzie zadaszony
      (marzenia), bo chociaż śnieg i deszcz nie "gryzłby" karoserii...
      Z drugiej strony myśle, że przydałby się jakiś plac zabaw blisko osiedla (ale
      to penerstwo z Sikorskiego...). Co Wy sądzicie???
      Pozdrawiam!
    • Gość: Basik Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.ae.poznan.pl 19.10.04, 09:08
      Smar mnie też się podoba pomysł parkingu bo miejsc parkingowych się troszkę
      przyda. Ale muszę przyznać, że byłam trochę rozczarowana tym, że nie pomyślano
      o chociaż małym placyku zabaw dla dzieci. Jakimś miejscu gdzie też te trochę
      starsze dzieciaki też miałyby zajęcie. Bo denerwuje mnie gdy stoją koło drzwi
      wejściowych do klatki schodowej, a teraz gdy chłodniej to stoją wewnątrz. We
      wszystkich wejściach tak jest czy tylko w moim?
      • niama Re: PTBS na ul. Roboczej 21.10.04, 07:42
        Cześć! Dziwi mnie,że na parkingu stoi tylko jeden samochód i to pewnie
        portiera. A gdzie trzymacie swoje? Może przeraziły Was opłaty? Co do placu
        zabaw, to miał być własnie tam, gdzie jest parking (wiadomośc od administracji
        z lipca). Miała tam stanąć mała fontanna z Calineczką. Uważam że wybudowanie
        tak dużego parkingu kosztem dzieci jest niewłaściwe. Wogóle czuję, że PTBS
        czasmi "naciąga". Chociażby też ze sprzątaniem klatek przez firmę. Mój korytarz
        ma coraz więcej plam i jeszcze nigdy nie widział wody! A za to płacimy...
        Spójrzcie tez pod swoje parapety, czy nie ma pod nimi dziury na 1,5cm? Wiem, że
        jest coraz więcej reklamacji, bo parapety odchodzą od muru, ale "fachowiec"
        twierdzi, że to normalne(!) i było dopiero kilka reklamacji. Pozdrawiam
        sąsiadów! Wreszcie ktoś się znalazł, bo wydawało się, że ludzie tylko piszą o
        Szyperskiej-Piaskowej, ale na forum o TBS-ach
        (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16657). Może tam się przeniesmy, to
        kogoś jeszcze złapiemy?
        • Gość: tomstor Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.volkswagen.de 21.10.04, 10:09
          O! Ja osobiście jestem za!
          Uważam, że informacje obecnych już najemców PTBS bedą bardzo ważne dla nas -
          przyszłych lokatorów oczekujących na mieszkania (np. ja - Szyperska-Piaskowa).
          Dzięki Wam mamy możliwość poznania "szwindli" PTBS na jakie możemy być w
          przyszłości narażeni. Informacje te są suuuper cenne, tymbardziej że niektórzy
          znają PTBS tylko z ich zapewnień: niezawodności, rzetelności i terminowości ;-
          ).
          Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na forum TBS
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16657
          P.S.A te nieszczęsne parapety to sprawdzę chyba parę razy przy odbiorze
          mieszkania (jak dobrze pójdzie w lipcu 2005).
        • Gość: Basik Re: PTBS na ul. Roboczej IP: *.ae.poznan.pl 21.10.04, 14:40
          Hej!
          Z tego co słyszałam Calineczka nadal jest w planach - ona miała być nie tam
          gdzie teraz jest parking, ale między naszymi blokami (przed 17). Może się
          jeszcze doczekamy? Bo to świetny pomysł taka dziewczynka między nami. :)
          Pozdrawiam.
          • s-marek1 ZAPRASZAMY! 25.10.04, 00:09
            Mieszkańcy Roboczej-Sikorskiego: Zapraszamy na forum o TBS-ach.
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16657
            Pozdrawiam!
            smar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka