Dodaj do ulubionych

zapachy wiosny

21.05.23, 23:13
czy potraficie wyobrazić sobie zapach, jaki roztacza taka masa kwiatów glicynii?
Jest tak silny, że trudno dłużej przebywać pod tym drzewem. A obok pachną bzy i konwalie. Swoje trzy grosze dokłada też azalia widoczna na zdjęciu.
Najpiękniejsza pora roku, jak ja lubię wiosnę!
Obserwuj wątek
    • smurfmadrala Re: zapachy wiosny 22.05.23, 11:03
      Ach wiosna, słoneczna lecz zimna. Jak pięknie rozkwita multi-kulti, gatunki obce jakie piękne, mnożą się jak króliki w Australii. Cudo, cudo, marksistowskie cudo. Wiosna ludu XXI w
      • kiks4 Re: zapachy wiosny 22.05.23, 12:22
        Biedaku! To ty nawet nie znasz smaku ziemniaków- bo to multi kulti. O pomidorach czy cytrusach nawet nie wspominam...
        • smurfmadrala Re: zapachy wiosny 26.05.23, 18:36
          Przepraszam Cię Kiksie, byłem w złym nastroju i czasie. Poprawie się. Nie lubię agresji, czasem coś klapne potem żałuję. Tak jest i tym razem.
          • smurfmadrala Re: zapachy wiosny 27.05.23, 12:56
            Kiksie, poczwórnie przepraszam. Pisałem szybko i głupio, Twój ogród jest wspaniały. Na co dzień nie jestem agresywny, na bani byłem i oto skutki. Poprawie się. Nie będę obrażał Ciebie i innych adwersarzy. Chcę zgody i dyskusji bez złych słów, przekleństw raczej nie używam, włączę za to kwiatowe wiązanki zdaniowe. Kiksie napisz że przyjmujesz moje pokajanie. Mam kaca moralniaka, nie chce ludzi obrażać, zrobię cztery dobre uczynki. W tym postanowienie zaniechania pisania głupot.
            • kiks4 Re: zapachy wiosny 27.05.23, 15:25
              Smurfie! Za twój poetycki wpis w żegnający Tinę wybaczyłbym ci największy grzech. To naprawdę poezja prozą napisana.
              Po prawdzie dziwiły mnie twoje posty, jakby pisało ich dwóch różnych ludzi. Teraz wiem dlaczego i rozumiem.
              Piłeś- nie jedź! Piłeś- nie pisz!
              Pozdrawiam wiosennie
              • smurfmadrala Re: zapachy wiosny 27.05.23, 18:00
                Tina jest cudem świata . Niech nas pogodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka