smurfmadrala 25.05.23, 13:58 Podziw, smutek, uśmiech na samo wspomnienie. Była i jest Piękna, Dzielna, Silna. Natbush i świat będzie smutny, lecz kiedy minie żałoba Tina będzie radością, zawsze młoda. Wieczny Odpoczynek Racz Jej Dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiks4 Re: Tina Turner 25.05.23, 22:31 She was simply the best: www.youtube.com/watch?v=SvCyFHWBUlc Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tina Turner 26.05.23, 19:34 Tina Turner - Tonight (with David Bowie) [;Live]; "I will love you till I reach the end I will love you till I reach the end I will love you till I die I will see you in the sky" ['] Tina Turner (24.05.2023), ['] David Bowie (10.01.2016). S. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Tina Turner 27.05.23, 08:52 Kiedy słyszę i oglądam Tinę, pokocham nawet snajpera 55. To nie moja muzyka, styl, uroda nawet. Lecz pokochałem TINĘ. GŁOS, BUZIA, NÓŻKI, TANECZNOŚĆ NADZWYCZAJNA. SKARB trzeba pielęgnować. Tino mam pretensje, dlaczego nas opuściłaś? Byłaś Babcią rocka lecz dla mnie Dziewczynką tej dziwnej muzy. Zawsze byłaś i jesteś... Twoja muzyka, śpiew, taniec będzie klasyką. Bardziej jestem zły niż w żałobie. Nie powinnaś umierać! Tino nie lubie Cię, bo kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaboloz79 Re: Tina Turner 02.06.23, 11:43 Bardzo smutna wiadomość dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś