snajper55 24.05.23, 21:35 Tina Turner - Private Dancer (Live) S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozytonium Re: Tina Turner ['] 24.05.23, 22:08 melikles napisał(a): > To chyba nie temat tego forum. O tym decyduje snajper vel seamonster. To on ma te guziczki o czym wolno pisać, a o czym nie. Wracając do Tiny, bardzo ją lubiłem. Świeć słoneczko zawsze nad jej utworami. Była tylko rok młodsza od mojego taty. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Tina Turner ['] 24.05.23, 23:10 melikles napisał(a): > To chyba nie temat tego forum. > A dlaczego nie? Kultura zachodu nie jest nam obca :) Tina turner Live In Warsaw 23.08.1996 - Whatever You Want Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 10:47 > A dlaczego nie? Kultura zachodu nie jest nam obca Mieszanie kultury i sportu z polityką jest moralnie nieuzasadnione i szkodliwe dla obu z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 19:04 pies.na.czarnych napisała: > > A dlaczego nie? Kultura zachodu nie jest nam obca > > Mieszanie kultury [....] z polityką jest moralnie nieuzasadnione i szkodliwe polityka ma być chamska? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tina Turner ['] 24.05.23, 22:03 W mojej pamięci pozostanie na zawsze.[i] Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 01:30 River deep, mountain high .... ile to lat .... Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 12:35 jureek napisał: > polska scena polityczna? Celnie! Parę tygodni temu wrzuciłem na FK wątek o Merkel. Oczywiście został przeniesiony na jakieś forum tematyczne. P.S. Jestem w wieku Snajpera i też zapalę TT wirtualną świeczkę. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 12:41 jureek napisał: > polska scena polityczna? Wątek ostrzegający Polaków przed zatrutą fosfatami żywnością, która ze względów politycznych trafiła na polski rynek natychmiast zniknął jak kamfora. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 22:55 jureek napisał: > polska scena polityczna? Dla wielu, przypuszczam że dla większości tu piszących o polskiej scenie politycznej Tina Tuner (prawdziwe nazwisko Anna Mae Bullock) była znaną i lubianą osobą. Podczas wykładów czy prelekcji też są częste dygresje niezwiązane z tematem. Starzejemy się, corocznie odchodzi kilka bardzo znanych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 09:37 adam.eu napisał: > jureek napisał: > > > polska scena polityczna? > > Dla wielu, przypuszczam że dla większości tu piszących o polskiej scenie polity > cznej Tina Tuner (prawdziwe nazwisko Anna Mae Bullock) była znaną i lubianą oso > bą. > Podczas wykładów czy prelekcji też są częste dygresje niezwiązane z tematem. Też ją lubiłem i żal, że już odeszła, ale na pewno nie jest to tematyka forum. Nie zwrocilbym na to uwagi, gdyby nie to, że osoba zakładająca ten wątek sama jest moderatorem, więc powinna dawać przykład, oraz gdyby nie to, że wątki zgodne z tematyką forum, ale z jakichś powodów nie pasujące adminowi są usuwane pod pretekstem niezgodności z tematem forum. Nie można tu pisać o strajkach pracowniczych, nie można w ogóle niczego, co uderzało by w interesy biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 10:23 jureek napisał: > Też ją lubiłem i żal, że już odeszła, ale na pewno nie jest to tematyka forum. > Nie zwrocilbym na to uwagi, gdyby nie to, że osoba zakładająca ten wątek sama j > est moderatorem, więc powinna dawać przykład, oraz gdyby nie to, że wątki zgodn > e z tematyką forum, ale z jakichś powodów nie pasujące adminowi są usuwane pod > pretekstem niezgodności z tematem forum. Nie można tu pisać o strajkach pracown > iczych, nie można w ogóle niczego, co uderzało by w interesy biznesu. No cóż, sądzę że i inni z podobnych powodów są przeciwko temu wątkowi. Nie popieram tego wątku, ale z powodów, które podałem powyżej teraz i na przyszłości nie optowałbym za usuwaniem podobnych wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 09:40 Żegnaj Babciu Rocka, spotkamy się po ciemnej stronie księżyca, [*] Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 10:42 ["] TINA TURNER ★ We Don't Need Another Hero (Thunderdome)【music video】 Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 11:16 Z całym szacunkiem ale to nie jest temat na kraj. Tina nie miała nic wspólnego z Polską. Ponoć była u nas raz w 1981…najlepsze jej lata na estradzie dopiero miały nadejść . Reprezentowała to co w rocku unikatowe najrzadsze i nigdy nie bulwersowała i nie gorszyła - była seksowna ale nie wulgarna dzisiejsze gwiazdki do pięt jej nie dorastają . Miała ciężkie życie ale i tak miała więcej. Szczęścia niż W Houston …pokój jej duszy . Pod koniec życia stała się buddystką . To jedna z. Niewielu artystów pop kultury których odejście wywołuje u mnie autentyczny żal … Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 11:54 Trzy razy dane jej było występować w Polsce, gdzie artystka cieszyła się ogromną popularnością: w 1981 roku artystka wystąpiła na scenie w Spodku w Katowicach i na Torwarze w Warszawie, w 1996 na Stadionie Gwardii w Warszawie, Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 16:43 szwampuch58 napisał: > Trzy razy dane jej było występować w Polsce Trzy razy dane było nam ją podziwiać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 18:11 oszol-lom-z-rm napisał: > Z całym szacunkiem ale to nie jest temat na kraj. Tina nie miała nic wspólnego > z Polską. Ponoć była u nas raz w 1981…najlepsze jej lata na estradzie dopiero m > iały nadejść . Reprezentowała to co w rocku unikatowe najrzadsze i nigdy nie b > ulwersowała i nie gorszyła - była seksowna ale nie wulgarna dzisiejsze gwiazdki > do pięt jej nie dorastają . Miała ciężkie życie ale i tak miała więcej. Szczęś > cia niż W Houston …pokój jej duszy . Pod koniec życia stała się buddystką . To > jedna z. Niewielu artystów pop kultury których odejście wywołuje u mnie autent > yczny żal … Wiesz, że się z tobą tu zgadzam? Tina miała klasę ale to nie powód, by pisać o tym na F28. Czekam kiedy Snajper napisze o Ałłie Pugaczowej. Też była w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Tina Turner ['] 25.05.23, 22:46 pozytonium napisał: > Czekam kiedy Snajper napisze o Ałłie Pugaczowej. Też była w Polsce Ważniejsze jest to. Ałła Pugaczowa potępiła Putina za wojnę z Ukrainą. Zresztą nie tylko ona z Rosjan. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 10:01 > Ważniejsze jest to. Ałła Pugaczowa potępiła Putina za wojnę z Ukrainą. Zresztą nie tylko ona z Rosjan. No paczpan! Tina tego nie zrobiła, onuca jedna. Nareszcie mamy zaczepienie, aby usprawiedliwić obecność tego wątku na forum Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 10:12 pies.na.czarnych napisała: > > Ważniejsze jest to. Ałła Pugaczowa potępiła Putina za wojnę z Ukrainą. > Zresztą nie tylko ona z Rosjan. > > No paczpan! Tina tego nie zrobiła, onuca jedna. Nareszcie mamy zaczepienie, aby > usprawiedliwić obecność tego wątku na forum Kraj. Chciałem, aby Pozyton co nieco polubił Rosjankę. Tylko to miałem na myśli. A czy Ty bardzie oburzasz się na moje zamierzenia co do wpływu na Pozytona, czy na Snajpera za kontrowersyjny zdaniem wielu wątek tym bardziej, ze założony przez niego na forum Kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 10:30 Ogólnie jestem przeciwny za wywieszaniem na tym forum nekrologów. Tyle i tylko tyle. Co do moderacji tego forum, mam już dawno wyrobione negatywne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Tina Turner ['] 26.05.23, 10:37 Przeciw temu cholernie waznemu tez? Odpowiedz Link Zgłoś