Dodaj do ulubionych

strefa płatna TYLKO kartą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:32
Skandal. Człowiek MUSI coś załatwić, jedzie do cholernego centrum, szuka
miejsca do parkowania... W pośpiechu, bo czas nagli. Wszytsko zapchane.
Znajduje miejsce, chce zapłacić... I co? Płatne tylko kartą! Jaką kartą, do
cholery? Skąd mam ją wziąć w ciągu 5 minut??? Kto to wymyślił??? Jakim prawem?
Obserwuj wątek
    • Gość: ENERGY 52 Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 20:12
      To bulwersujące. Poinformujmy o sprawie red. Jaworowicz albo Marcina Wrone.

P.S. Rozmasuj skronie
      • Gość: Sineira Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 21:25
        Jak Cię to tak bawi, to możesz zapłacić za mnie mandat.
        • Gość: ENERGY 52 Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.icpnet.pl 15.12.04, 21:33
          Jednak nie rozmasowałaś skroni?
          Nie bawi mnie to. Wybacz mi moje złe zachowanie. Łączę się z Tobą w bólu i
          zapisuje się na ochotnika do pikietowania siedziby straży miejskiej.

• Gość: george Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 12:39
      Możesz przybliżyć temat? Jeszcze wczoraj płaciłem na Dominikańskiej monetami.
      • Gość: Sineira Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:18
        Proszę uprzejmie - ul. Chopina, podstrefa C, o rzut beretem od al.
        Niepodległości.
        • Gość: Alchemik Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:52
          Normalnie się chyba pofatyguję zobaczyć to cudo.
          • Gość: Sineira Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:03
            Podobna przyjemność czeka Cię na ul. Dowbora - Muśnickiego (o ile mi się ulice
            nie mylą) - naprzeciwko prywatnego płatnego parkingu. Zgadnij, gdzie jest
            więcej samochodów?
    • Gość: Pozhoga Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.k.mcnet.pl 16.12.04, 12:48
      W Pniu jedne parkomaty są na monety,
      inne na karty - fakt, że to bałagan.

Czy nie jest możliwe montowanie parkomatów
      akceptujących i karty, i monety ? Wtedy
      każdy płaci tym, co ma pod ręką.

Pzdr,
      • Gość: vikka Re: strefa płatna TYLKO kartą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:20
        a ja nie płacę bo jeżdzę po 18.00;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka