Dodaj do ulubionych

Pomysł na fajną 18

12.02.12, 23:28
Hej,wink
Macie kotki jakies fajne pomysly na 18?brawo
Piszcie bo mi nic fajnego do glowy nie przychodziconfused
Obserwuj wątek
    • weekendgirl Re: Pomysł na fajną 18 12.02.12, 23:38
      Zrób sobie w jakiejś fajnej restauracji.
    • alice94_ Re: Pomysł na fajną 18 13.02.12, 22:24
      Zależy kiedy masz urodziny. Jeżeli w miesiącach letnich to możesz zorganizować jakieś ognisko połączone z nocowaniem pod namiotami .wink Jeżeli masz urodziny niedługo , to tak jak już ktoś wcześniej wspominał , wynajmij jakąś salę wink O reszcie , czyli dekoracjach , jedzeniu , czy muzyce chyba nie muszę mówić . ;P Możesz też zrobić imprezę tematyczną , ale z tym to już trochę więcej pracy.
      • madzi.anna Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 15:27
        Z doświadczenia wiem, że nie liczy się pomysł, ale towarzystwo. W październiku byłam na fajnej 18., kolega zrobił impreze u siebie w ogrodzie przy grillu, rozłożył jeszcze taki basenik dla dzieci i trampoline, było na prawdę śmiesznie wink
    • lena_ Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 20:26
      Hm może jakas impreza tematyczna?

Poza tym, jak ktoś wyżej pisał - najważniejsze jest dobre towarzystwo :p
    • riri48 Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 20:36
      Jak dla mnie impreza tematyczna to klapa
      Towarzystwo najważniejsze mój kuzyn miał 18 w zeszłym roku w maju było super zwykła domówka a potem 2 godziny sprzątania po bitej śmietanie, serpentynach, rolkach papieru itp.
      • koloorowa. Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 21:13
        właśnie domówka fajna by była, ale fakt straszne jest to sprzątanie -,-
    • monik4 Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 21:25
      no pewnie w clubie zrób 18 ^^
    • mweezy . 15.02.12, 00:56
      Wydaje mi się, że bezpieczniej byłoby zrobić 18 w wynajętej sali. ;3 Fajna muzyka, jedzenie i dobre towarzystwo. Prosty przepis na udaną imprezę.

ladiesteaparty.blogspot.com/
    • yourbadream To zależy jakich masz znajomych. 15.02.12, 08:46
      Jeśli pijących to dużo wódki, a impreza sama się nakręci wink
      Najlepsza byłaby sala wg mnie. W lato gdzieś na powietrzu. Chodzi o to, aby ci w domu bałaganu nie narobili. Proste. Niedawno była 18nastka mojej siostry ciotecznej. Niedużo osób z jej klasy, w domu i było na szczęście spokojnie. Tylko trochę rzygów w łazience. Za to jeden z nich opowiadał o swojej domówce (18nastkę też robi w domu), że zniszczono mu rzeczy, które myślał, że się nie popsują albo miał ślady butów na wysokości drzwi i nie wie jakim cudem.

Prawda jest taka, że na każdej imprezie liczy się towarzystwo. Jeśli poczują się swobodnie to nawet bez dobrego gospodarza dadzą radę.
    • kusy505 Re: Pomysł na fajną 18 16.02.12, 21:21
      Ja nie dawno miałam : D
      Zrobiłam oddzielną osiemnastkę dla rodziny , a dla znajomych w klubie. Bardzo polecam takie coś, gdyż jak tylko pomyślałam że moi pijani wujkowie wejdą na parkiet i zaczną tańczyć przy znajomych to sie spalę ze wstydu, ale i tak ich kocham ♥
      Jeśli chodzi o klub, to oczywiście impreza zamknięta, tylko dla zaproszonych : D Polecam ! : d
      • smileyy776 Re: Pomysł na fajną 18 16.02.12, 22:21
        wynajmij jakąś salę i zrób taką imprezę zamkniętą dla przyjaciół i pij johnego walkera hahahahahaha serce najlepszy alkohol na świecie to whisky big_grin
    • olcia456 Re: Pomysł na fajną 18 19.02.12, 14:27
      Może w jakimś klubie,pubie .....zależy czym się interesujesz i co ci się podoba i ile kasy chcesz wydaćtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka