sophie17 12.02.12, 23:28 Hej, Macie kotki jakies fajne pomysly na 18? Piszcie bo mi nic fajnego do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekendgirl Re: Pomysł na fajną 18 12.02.12, 23:38 Zrób sobie w jakiejś fajnej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Pomysł na fajną 18 13.02.12, 22:24 Zależy kiedy masz urodziny. Jeżeli w miesiącach letnich to możesz zorganizować jakieś ognisko połączone z nocowaniem pod namiotami . Jeżeli masz urodziny niedługo , to tak jak już ktoś wcześniej wspominał , wynajmij jakąś salę O reszcie , czyli dekoracjach , jedzeniu , czy muzyce chyba nie muszę mówić . ;P Możesz też zrobić imprezę tematyczną , ale z tym to już trochę więcej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzi.anna Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 15:27 Z doświadczenia wiem, że nie liczy się pomysł, ale towarzystwo. W październiku byłam na fajnej 18., kolega zrobił impreze u siebie w ogrodzie przy grillu, rozłożył jeszcze taki basenik dla dzieci i trampoline, było na prawdę śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 20:26 Hm może jakas impreza tematyczna? Poza tym, jak ktoś wyżej pisał - najważniejsze jest dobre towarzystwo :p Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 20:36 Jak dla mnie impreza tematyczna to klapa Towarzystwo najważniejsze mój kuzyn miał 18 w zeszłym roku w maju było super zwykła domówka a potem 2 godziny sprzątania po bitej śmietanie, serpentynach, rolkach papieru itp. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Pomysł na fajną 18 14.02.12, 21:13 właśnie domówka fajna by była, ale fakt straszne jest to sprzątanie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 15.02.12, 00:56 Wydaje mi się, że bezpieczniej byłoby zrobić 18 w wynajętej sali. ;3 Fajna muzyka, jedzenie i dobre towarzystwo. Prosty przepis na udaną imprezę. ladiesteaparty.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream To zależy jakich masz znajomych. 15.02.12, 08:46 Jeśli pijących to dużo wódki, a impreza sama się nakręci Najlepsza byłaby sala wg mnie. W lato gdzieś na powietrzu. Chodzi o to, aby ci w domu bałaganu nie narobili. Proste. Niedawno była 18nastka mojej siostry ciotecznej. Niedużo osób z jej klasy, w domu i było na szczęście spokojnie. Tylko trochę rzygów w łazience. Za to jeden z nich opowiadał o swojej domówce (18nastkę też robi w domu), że zniszczono mu rzeczy, które myślał, że się nie popsują albo miał ślady butów na wysokości drzwi i nie wie jakim cudem. Prawda jest taka, że na każdej imprezie liczy się towarzystwo. Jeśli poczują się swobodnie to nawet bez dobrego gospodarza dadzą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Pomysł na fajną 18 16.02.12, 21:21 Ja nie dawno miałam : D Zrobiłam oddzielną osiemnastkę dla rodziny , a dla znajomych w klubie. Bardzo polecam takie coś, gdyż jak tylko pomyślałam że moi pijani wujkowie wejdą na parkiet i zaczną tańczyć przy znajomych to sie spalę ze wstydu, ale i tak ich kocham ♥ Jeśli chodzi o klub, to oczywiście impreza zamknięta, tylko dla zaproszonych : D Polecam ! : d Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Pomysł na fajną 18 16.02.12, 22:21 wynajmij jakąś salę i zrób taką imprezę zamkniętą dla przyjaciół i pij johnego walkera hahahahahaha najlepszy alkohol na świecie to whisky Odpowiedz Link Zgłoś
olcia456 Re: Pomysł na fajną 18 19.02.12, 14:27 Może w jakimś klubie,pubie .....zależy czym się interesujesz i co ci się podoba i ile kasy chcesz wydać Odpowiedz Link Zgłoś