Dodaj do ulubionych

Importerzy aut urzywanych

IP: *.poznan.ppp.tpnet.pl 31.03.01, 22:42
Uwazam, ze to co sie stalo wplynie fatalnie na caly kraj, poniewaz wzrosnie
bezrobocie, ludzi ktorzy handlowali, oraz wszystkich zwiazanych w jakis sposob
z ta branza czeka "smierc glodowa". Osobiscie znam okolo 50 takich biedakow.
Obserwuj wątek
    • nanabun Re: Importerzy aut urzywanych 31.03.01, 23:20
      Znam równmież takich "biedaków". Nie są aż tacy biedni i widziałem jak
      potrafili odpacykować złomy z niemieckich szrotów. Nie ma również co płakać, że
      ludzie mniej zamożni nie będą mogli kupić samochodu, bo aż takie powypadkowce
      tanie nie były. Mnie tez zakaz ani ziębi, ani grzeje, bo wolałem wziąć skromny
      samochód na raty (bo za bogaty nie jestem), ale żeby był nowy. Jeżdżę pół roku
      i jestem zadowolony - gwarancja, pakiet ubezpieczeń i święty spokój, że się za
      chwilę autko nie rozsypie.
    • Gość: capone Re: Importerzy aut używanych IP: *.elite.com.pl 04.04.01, 15:30
      Ci "biedacy" teraz blokujący drogę to w większości banda cwaniaków, która
      wwiozła do Polski całe tony złomu. Pewnie połowa wypadków na polskich drogach
      to wina tego, że zespawanemu z dwóch samochodów pojazdowi na zakręcie przy 90
      km/h lewe koła pojechały w lewo a prawe w prawo. Przejedźcie się do blokujących
      A2. Same Mercedesy i BMW. Połowa z tych ludzi zrobiła kasę na laikach nie
      znających sie na samochodach wciskając im taki złom,że strach tym jeździć, ale
      ładnie wyklepany i polakierowany. Może decyzja nie była przemyślana do końca,
      ale blokowanie dróg to przestępstwo. Albo jest prawo albo samowolka
      • Gość: ffmarkus Re: Importerzy aut używanych IP: 62.21.17.40, 62.21.99.104, 150.254.173.* 04.04.01, 17:01
        Zdecydowanie popieram decyzję naszego rządu .Jest to pierwsza od długiego czasu mądra decyzja
        .Problem jest w tym ,że należało ją podjąć zanim te 200.000 jeżdżących trumien sprowadzono do
        kraju.Te "auta" nie nadają się przecież do jazdy .Na pierwszej przeszkodzie się rozsypią albo coś
        nawali .Podziwiam tych ludzi co to kupują (chyba nie cenią swojego życia ) .Ja naprawdę wolałbym
        jeździć kupionym za tę samą cenę SC czy poczciwym Poldkiem niż pełnym grozy i niepewnej
        przyszłości rozbitym Golfem czy Passatem rocznik 90.Wolę nie wspominać co by było w przypadku
        czołówki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka