mantis1 18.05.02, 19:23 dlaczego te trzy osoby maja ten sam adres? a w dodatku 'ktos' wmawia mi ze ja to 'kaja'!!!! czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiamisia Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:00 Yeyku, ale sie przejales. Nie chce Cie miec na sumieniu, wiec easy, boy, pliiz! Ja, jezeli bym sie nie zalogowala, mialabym tez taki adres. I wtedy ja bylabym Toba, Ty Kaja, Kaja P.B., P.B. mna, etc. Pzdr i wiecej luzu!!! Misia :c) P.S. Zreszta, niech Ktos sie tlumaczy, bo to on/ona wymyslil/a. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:10 oj coś tu się wyrabia !:-) chyba się przypatrzę z kim gadulce uskuteczniałem? poinformuję na forum lub nie--jak będzie niespodzianka dla forumowiczów! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:15 no wlasnie ja do tego dąże->zeby wszytko bylo jasne i klarowne:) poosdrofionka dla tych co nie maja shizofremi:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:22 mantis1 napisał(a): > no wlasnie ja do tego dąże->zeby wszytko bylo jasne i klarowne:) > > > shizofremi:)?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:27 no wiesz rozdwojenie jazni, dwulicowosc:) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: kaja?P.B?ktos? 18.05.02, 20:29 mantis1 napisał(a): > no wiesz rozdwojenie jazni, dwulicowosc:) itd. >czy aby napewno to jest to słowo?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: kaja?P.B?ktos? 19.05.02, 11:23 Zapewniam Cie, Mantis, ze ja nie cierpie na zadne z wymienionych ...eeee schorzen. I prosze Cie, wiecej luzu!!!!!! Pozdroofky Misia Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja?P.B?ktos? 19.05.02, 11:45 misamisio!!! przeciez ja nie adresowalem tego do ciebie!!! tylko w kontekscie tej wypowiedzi do ktosia!!! wiecej luzu prosze:))))))))) poosdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja?P.B?ktos? 19.05.02, 11:46 no masz racje istonie dwulicowosc tu nie pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: kaja?P.B?ktos? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 14:57 mantis1 napisał(a): > dlaczego te trzy osoby maja ten sam adres? a w dodatku 'ktos' wmawia mi ze ja > to 'kaja'!!!! > > czekam na opinie. Wszyscy z Poznania i okolic siedzący na modemie mają ten sam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia No, wlasnie. 19.05.02, 21:50 Taka jest prawda. Ech, finito, bambino. Pzdr Misia P.S. Mantis, nie zwracaj sie do mnie "misamisio", pliiiz. Jestem Misia, a ze taki log byl juz reserved, to wzmocnilam swoja enegretyczna moc nicka. :c) Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: No, wlasnie. 19.05.02, 22:00 Nie, naprawde wystarczy "Misio" (w wolaczu, czy jakos tak). :c) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: No, wlasnie. 19.05.02, 22:04 To znaczy: "usmiecham sie, bo mam duzego nochala." Ale to jest tylko cytat. ;c) (a to zartujacy duzy nochal) Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: No, wlasnie. 19.05.02, 22:07 Wielkie nochale, laczmy sie!!! Nie no, ale suchar. Sorry. ;c) Pzdr Misia :c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: kaja?P.B?ktos? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 15:19 mantis1 napisał(a): > dlaczego te trzy osoby maja ten sam adres? a w dodatku 'ktos' wmawia mi ze ja > to 'kaja'!!!! > > czekam na opinie. **** nie daj sobie niczego wmówić!Kto śmie pode mnie się podszyć, temu mordusię oklepię, jakem kaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: kaja?P.B?ktos? 20.05.02, 16:06 no wlasnie to rozumiem! poosdrifionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: kaja?P.B?ktos? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 16:35 To dobrze, że rozumiesz, bo już się bałam o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś