fleurdelacour 15.03.05, 21:51 czesc! co mozecie powiedziec o 10 lo? jak tam jest, jacy nauczyciele, jaka atmosfera itd. :Ddzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwent Xlo Re: 10 lo IP: *.icpnet.pl 15.03.05, 22:00 do niczego... miałem wątpliwą przyjemność kończyć tą szkołe pare lat temu... uczy tam stary beton nauczycielski - nowi są nielepsi od starych a legenda chemika wciąż trwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: 10 lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:00 zgadzam sie i podtrzymuje przedmowce!!!! daj sobie spokoj....znajdz inna szkole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc X LO IP: 212.133.22.* 16.03.05, 15:08 A ja tam nie narzekam, konczylem 10 i jestem zadowolony. Jesli chodzi o nauczycieli to wedlug mnie byli spoko. A Pers nawet byl naszym wychowawcom i nie bylo tak zle. Podobno za komuny to on ostro tepil, ale teraz to jest spoko. A takich smiechow jak na jego lekcjach to nie bylo na innych przedmiotach. Pan Pers jest mistrzem przekrecania powiedzonek, do jego repertuaru nalezy zaliczyc "kisiel po obiedzie" miksy dwoch powiedzonek, albo mow kiedy do mnie patrzysz itp. Szkola, do tego ma jeszcze jedna z najwiekszych sal gimnastycznych pewnie w calym Poznaniu, sale audytoryjna, gdzie za moich czasow organizowane byly cotygodniowe projekcje filmow, no i oczywiscie calkiem niezle wyposazona silownie. Za moich czasow w szkole tej byly tez rozstawione stoly do ping-ponga, wiec jak ktos chcial to mogl na dluzej przerwie pograc. Jesli chodzi o poziom nauczania to zgadzam sie, ze nie byl on najwyzszych lotow. Ale z drugiej strony, to wszystko zalezy od Ciebie, jesli jestes osoba wytrwala, lubisz sie uczyc, to nawet z tej szkoly duzo wyniesiesz. A jak ktos jest strasznym leniem, to nawet w najlepszej szkole niczego pozytecznego sie nie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś