15.03.05, 21:51
czesc! co mozecie powiedziec o 10 lo? jak tam jest, jacy nauczyciele, jaka
atmosfera itd.
:Ddzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: absolwent Xlo Re: 10 lo IP: *.icpnet.pl 15.03.05, 22:00
      do niczego... miałem wątpliwą przyjemność kończyć tą szkołe pare lat temu...
      uczy tam stary beton nauczycielski - nowi są nielepsi od starych a legenda
      chemika wciąż trwa
      • Gość: magg Re: 10 lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:00
        zgadzam sie i podtrzymuje przedmowce!!!! daj sobie spokoj....znajdz inna
        szkole!!!!
    • Gość: gosc X LO IP: 212.133.22.* 16.03.05, 15:08
      A ja tam nie narzekam, konczylem 10 i jestem zadowolony. Jesli chodzi o
      nauczycieli to wedlug mnie byli spoko. A Pers nawet byl naszym wychowawcom i
      nie bylo tak zle. Podobno za komuny to on ostro tepil, ale teraz to jest spoko.
      A takich smiechow jak na jego lekcjach to nie bylo na innych przedmiotach. Pan
      Pers jest mistrzem przekrecania powiedzonek, do jego repertuaru nalezy
      zaliczyc "kisiel po obiedzie" miksy dwoch powiedzonek, albo mow kiedy do mnie
      patrzysz itp. Szkola, do tego ma jeszcze jedna z najwiekszych sal
      gimnastycznych pewnie w calym Poznaniu, sale audytoryjna, gdzie za moich czasow
      organizowane byly cotygodniowe projekcje filmow, no i oczywiscie calkiem niezle
      wyposazona silownie. Za moich czasow w szkole tej byly tez rozstawione stoly do
      ping-ponga, wiec jak ktos chcial to mogl na dluzej przerwie pograc. Jesli
      chodzi o poziom nauczania to zgadzam sie, ze nie byl on najwyzszych lotow. Ale
      z drugiej strony, to wszystko zalezy od Ciebie, jesli jestes osoba wytrwala,
      lubisz sie uczyc, to nawet z tej szkoly duzo wyniesiesz. A jak ktos jest
      strasznym leniem, to nawet w najlepszej szkole niczego pozytecznego sie nie
      nauczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka