Gość: Devanand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:22 Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 15:23 ładna dziewczyna z neoklaczy jest, to fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 15:27 i jeszcze do tego tłumaczy teksty ekonomiczne - moja sympatia rośnie ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devanand Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 15:29 Pani o kilku nickach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 15:30 Epidemia jakaś z tymi zdjęciami? A może sposób na darmową reklamę usług projektowo-translatorskich? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 15:42 nie taki diabeł straszny jak go malują:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 15:53 Ładna dziewczyna, tylko ten nick mi się głupi kojarzy. Kurcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 16:50 pan.nikt napisał: > Ładna dziewczyna, tylko ten nick mi się głupi kojarzy. Kurcze!!! ***neo-z matrix'em ***klacz-z dużymi kupami jakie koń robi :)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:53 bluek jestes Vikka czy neoklacz i należysz do gangu matki Poety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 16:54 jeśli to prawda to gratuluję. Czapki z głow panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 17:02 Gość portalu:napisał(a): > bluek jestes Vikka czy neoklacz i należysz do gangu matki Poety? Nie,nie,nie!!kazda z nas to osobne cudeńko:)mamy grafik rozpisany tak,by zawsze jedna z naszego gangu umilała wam chwile swą błyskotliwościa:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 22:29 Gość portalu: ? napisał(a): > bluek jestes Vikka czy neoklacz i należysz do gangu matki Poety? ### my to prawie jak siostry(ja i blue.k) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:31 A może Vikka chce ujawnienia prawdy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 16:55 A mnie się klacz kojarzy z dużym zadem. Jak by się nie kojarzyło, to nick wyjątkowo nietrafiony i ja bym klaczy pracy nie zlecił, a chyba po to zamieściła info o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:00 skomentuj sytuację neoklacz, wytłumacz sie. Chcemy wiedziec skad pomysl z tym idiotycznym nickiem. co chciałas osiągnac? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 17:08 Gość portalu:napisał(a): > skomentuj sytuację neoklacz, wytłumacz sie. Chcemy wiedziec skad pomysl z tym > idiotycznym nickiem. co chciałas osiągnac? ***a ty co,zazdroscisz?najwyrazniej tak bo nie masz pomysłu nawet by durny nick wpisac poza '?',to szczyt twojej inteligencji by wpisac pierwszy lepszy znaczek z klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Neoklacz - zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:58 I właśnie się wydało że blue_k i neoklacz to ta sama osoba. Podobnie jak vikka i matkapoety. Heh, zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalessss Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 18:34 całkiem całkiem Pani Klacz, ale przyznam, że z nowych forumowiczek matka poety sprawiła na mnie największe....wrażenie:) no i te jej poetyckie posty. Może czas zamieścić swoje zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
matkapoety Re: Neoklacz - zdjęcie 14.04.05, 20:19 Przykro mi, że neoklacz /odważna dziewczyna/ rykoszetem od mnie niechętnych oberwała. Z pewnością jesteś przyjaźni warta. A kto tego nie widzi, ten kiep. Odpowiedz Link Zgłoś
drunner szczerze? zadna rewelacja 14.04.05, 23:00 moze to i niegrzecznie oceniac innych po wygladzie, ale skoro ktos sie na widok publiczny swiadomie wystawil... Oj studia to juz jakis czas temu ukonczone z tego co widze (jesli w ogole byly takowe) i wnosze po profesji tlumaczki. Ale twarz z pewnoscia bardziej przyjemna niz nick, ktory jest cokolwiek odpychajacy. Troche tak jakbym sobie pseudo nadal "postwół" czy coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś