Gość: kocham vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:25 kocham vikke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:28 jak dosz namiar może też się z nią pokocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namiar Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:31 kocham vikke milscia uczuciowa a nie fizyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:24 Szmacianych lalek, ani legionistek nie posuwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja? Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:29 Kogo ja kocham? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a i wiem,ze jestem waszą niespełnioną miłością 26.04.05, 22:45 dlatego mnie nie lubicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochacz Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56 ja też cie kocham Vikko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:00 a ja uwazam ze ona jest urocza,i musze przyznac ze bardzo mnie intryguje poza tym mam przeczucie ze niezła z niej laska,bo jakby była brzydka to predzej czy pózniej wpadła by w depreche po tym co tu o niej wypisujecie a jednak dzielnie sie trzyma vikka jestes the best Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 01:25 No wiadomo, że ja ją/się z nią kocham :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klapa Re: Kto kocha vikke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 07:00 vikka- jak ty z nim możesz? Myslisz, że jak z doktorem to zdrowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Vikka Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:14 Ten wątek to sfabrykowała sama Vikka. Niestety jej popularność z dnia na dzień maleje , więc chwyta się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 21:32 vikka robi wszytsko,żeby byc najlepsza...a wiec i "fabrykuje" watki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bugaj Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:38 Nie mam na Ciebie słów Vikka. Jesteś pusta jak opróżniona puszka po konserwie. Co Ciebie rajcuje w Twoim idiotyźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIR Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:03 To niestety wątek potwierdzający niski poziom poznańskiego forum. Trzeba to zmienić. Przecież tak nie było! Jak? Można, wręcz trzeba ignorować pewne wątki i pewne osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamana Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:52 Po nazwiskach! Neoklacz jest mało groźna, blue.k trochę bardziej. Niebezpieczna dla otoczenia jest vikka. Nie powinna zmienić nicku po prostu na wariatka? Wówczas każdy by rozumiał o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 11:43 Gość portalu: Załamana napisał(a): Nie powinna zmienić nicku po prostu na wariatka? > Wówczas każdy by rozumiał o co chodzi. ### nie,ten jest zarezerwowany dla ciebie nie jestem złosliwa i ci go nie zabiore Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:09 Gość portalu: Załamana napisał(a): > Po nazwiskach! Neoklacz jest mało groźna, blue.k trochę bardziej. Niebezpieczna > dla otoczenia jest vikka. ***odnośnie tej drugiej wymienionej,jakies konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 22:22 Gość portalu: Bugaj napisał(a): > Nie mam na Ciebie słów Vikka. Jesteś pusta jak opróżniona puszka po konserwie. > Co Ciebie rajcuje w Twoim idiotyźmie? ### w moim nic, ale twój mnie bardzo kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:10 kocham cie ponad zycie jestes cudwna twoje cialo usta hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:52 kocham viivke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywika Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:33 ja nie, brzydzi mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:05 kocham vikke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:41 To sie tym nie chwal, bo nie masz czego! Odpowiedz Link Zgłoś
vikka_i_drhuckenbush Re: Kto kocha vikke 29.04.05, 21:19 Gość portalu: ! napisał(a): > To sie tym nie chwal, bo nie masz czego! ### nie masz CZYM(się chwalić) ale wcale nie jestesmy zaskoczeni,ze tego nie wiedziałeś, durniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viksa Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:52 ciezkie było by życie jakby wszyscy nazywali sie tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Kto kocha vikke 30.04.05, 10:03 Gość portalu: ! napisał(a): > To sie tym nie chwal, bo nie masz czego! ***zwrot ten powstał po połączeniu dwóch innych: 1)..bo nie ma czego 2)..bo nie masz czym :)dla niedouczonych jestem wyrozumiała i zawsze służe poradą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelb Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:25 strzel se kupke, boś blada i sie tak nie wymądrzaj, bo przestaniesz być blue! Odpowiedz Link Zgłoś
karel_gott Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:40 Można być też pustym jak bęben Rolling Stones'ów! Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:34 karel_gott napisał: > Kocham polskie seriale! ***klan,m jak miłosc,plebania,zbuntowany anioł...a nie,to nie polski ale ja kocham:) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:42 Kochana, teraz to się "Zagubionych" ogląda. Tak, to nie jest polski serial, ale na topie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:57 jeny,to chyba jakis nowy bo nie znam:( ...kiedy powtórki?ktos nagrywa?:)jakby co to moge sie wymienic,mam wszystkie odcinki beverly hills 90210,dorzuce tez plakaty enrique i dody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a [...] 30.04.05, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kto kocha vikke 29.04.05, 23:34 AXN, sobota, godz. 20.20. Jutro już chyba 15 odcinek poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koill Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:30 kocham vike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 07:14 To vike czy vikkę. Bo jedno jest facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKAWM Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:02 KOCHAM VIKKE Odpowiedz Link Zgłoś