Dodaj do ulubionych

Kto kocha vikke

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:25
kocham vikke
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:28
      jak dosz namiar może też się z nią pokocham
      • Gość: namiar Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:31
        kocham vikke milscia uczuciowa a nie fizyczna
        • Gość: BB Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:24
          Szmacianych lalek, ani legionistek nie posuwam
        • Gość: A ja? Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:29
          Kogo ja kocham? :-)
    • v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 26.04.05, 22:44
      ja też
    • v.i.k.k.a i wiem,ze jestem waszą niespełnioną miłością 26.04.05, 22:45
      dlatego mnie nie lubicie;)
    • Gość: kochacz Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:56
      ja też cie kocham Vikko
    • Gość: zakochany Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:00
      a ja uwazam ze ona jest urocza,i musze przyznac ze bardzo mnie intryguje poza
      tym mam przeczucie ze niezła z niej laska,bo jakby była brzydka to predzej czy
      pózniej wpadła by w depreche po tym co tu o niej wypisujecie a jednak dzielnie
      sie trzyma

vikka jestes the best
    • drhuckenbush Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 01:25
      No wiadomo, że ja ją/się z nią kocham :P
      • Gość: klapa Re: Kto kocha vikke IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.05, 07:00
        vikka- jak ty z nim możesz? Myslisz, że jak z doktorem to zdrowo?
        • Gość: Anty Vikka Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:14
          Ten wątek to sfabrykowała sama Vikka. Niestety jej popularność z dnia na dzień
          maleje , więc chwyta się wszystkiego.
          • v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 21:32
            vikka robi wszytsko,żeby byc najlepsza...a wiec i "fabrykuje" watki
            • Gość: Bugaj Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:38
              Nie mam na Ciebie słów Vikka. Jesteś pusta jak opróżniona puszka po konserwie.
              Co Ciebie rajcuje w Twoim idiotyźmie?
              • Gość: JIR Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:03
                To niestety wątek potwierdzający niski poziom poznańskiego forum. Trzeba to
                zmienić. Przecież tak nie było! Jak? Można, wręcz trzeba ignorować pewne wątki
                i pewne osoby...
                • Gość: Załamana Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:52
                  Po nazwiskach! Neoklacz jest mało groźna, blue.k trochę bardziej. Niebezpieczna
                  dla otoczenia jest vikka. Nie powinna zmienić nicku po prostu na wariatka?
                  Wówczas każdy by rozumiał o co chodzi.
                  • v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 11:43
                    Gość portalu: Załamana napisał(a):

Nie powinna zmienić nicku po prostu na wariatka?
                    > Wówczas każdy by rozumiał o co chodzi.
                    ### nie,ten jest zarezerwowany dla ciebie
                    nie jestem złosliwa i ci go nie zabiore
                  • blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:09
                    Gość portalu: Załamana napisał(a):
                    > Po nazwiskach! Neoklacz jest mało groźna, blue.k trochę bardziej. Niebezpieczna
                    > dla otoczenia jest vikka.

***odnośnie tej drugiej wymienionej,jakies konkrety?
              • v.i.k.k.a Re: Kto kocha vikke 27.04.05, 22:22
                Gość portalu: Bugaj napisał(a):

> Nie mam na Ciebie słów Vikka. Jesteś pusta jak opróżniona puszka po konserwie.
                > Co Ciebie rajcuje w Twoim idiotyźmie?
                ### w moim nic, ale twój mnie bardzo kręci
                • Gość: wika Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:10
                  kocham cie ponad zycie jestes cudwna twoje cialo usta hmm
                  • Gość: kole Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:52
                    kocham viivke
                    • Gość: Antywika Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:33
                      ja nie, brzydzi mnie
                    • Gość: ilo Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:05
                      kocham vikke
                      • Gość: ! Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 20:41
                        To sie tym nie chwal, bo nie masz czego!
                        • vikka_i_drhuckenbush Re: Kto kocha vikke 29.04.05, 21:19
                          Gość portalu: ! napisał(a):

> To sie tym nie chwal, bo nie masz czego!
                          ### nie masz CZYM(się chwalić)
                          ale wcale nie jestesmy zaskoczeni,ze tego nie wiedziałeś, durniu
                          • Gość: Zula [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:57
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: Viksa Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:52
                              ciezkie było by życie jakby wszyscy nazywali sie tak jak ty
                        • blue.k Re: Kto kocha vikke 30.04.05, 10:03
                          Gość portalu: ! napisał(a):
                          > To sie tym nie chwal, bo nie masz czego!

***zwrot ten powstał po połączeniu dwóch innych:
                          1)..bo nie ma czego
                          2)..bo nie masz czym

:)dla niedouczonych jestem wyrozumiała i zawsze służe poradą
                          • Gość: gelb Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:25
                            strzel se kupke, boś blada i sie tak nie wymądrzaj, bo przestaniesz być blue!
              • karel_gott Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:40
                Można być też pustym jak bęben Rolling Stones'ów!
    • karel_gott Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:28
      Kocham polskie seriale!
      • blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:34
        karel_gott napisał:

> Kocham polskie seriale!

***klan,m jak miłosc,plebania,zbuntowany anioł...a nie,to nie polski ale ja kocham:)
        • l.george.l Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:42
          Kochana, teraz to się "Zagubionych" ogląda. Tak, to nie jest polski serial, ale
          na topie.
          • blue.k Re: Kto kocha vikke 28.04.05, 22:57
            jeny,to chyba jakis nowy bo nie znam:( ...kiedy powtórki?ktos nagrywa?:)jakby co
            to moge sie wymienic,mam wszystkie odcinki beverly hills 90210,dorzuce tez
            plakaty enrique i dody
            • Gość: Ewcia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:16
              • v.i.k.k.a [...] 30.04.05, 01:04
            • l.george.l Re: Kto kocha vikke 29.04.05, 23:34
              AXN, sobota, godz. 20.20. Jutro już chyba 15 odcinek poleci.
              • Gość: koill Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 00:30
                kocham vike
                • Gość: BB Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 07:14
                  To vike czy vikkę. Bo jedno jest facetem
                  • Gość: poyopy Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:02
                  • Gość: MKAWM Re: Kto kocha vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 18:02
                    KOCHAM VIKKE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka