Gość: kocham blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:01 kocham blue.k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lowelas Re: kto kocha blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:04 Blue.k jest fajną lalunią(tak jak jej koleżanka Vikka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kto kocha blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:13 znam obie,szalone,dusze towarzystwa!!dwa rózne typy urody skandynawski i włoski,bardzo ładne dziewczyny wiec wszystkie zazdrosniki niech ida do kanału sie schwac Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kto kocha blue.k 26.04.05, 23:16 wiem ze mam wielu fanów,niestety nie wszystkich znam osobiście:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: kto kocha blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:19 A która z nich reprezntuje Skandynawski typ urody? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: kto kocha blue.k 26.04.05, 23:20 Gość portalu: Mario napisał(a): > A która z nich reprezntuje Skandynawski typ urody? ### nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: kto kocha blue.k 26.04.05, 23:21 Gość portalu: Mario napisał(a): > A która z nich reprezntuje Skandynawski typ urody? ***skoro ja a nie vikka to pisze to chyba ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: kto kocha blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:27 skandynawski czyli blada jak sciana ze az jej żyły widac pod skórą włoski czyli taka ciemna z niedomycia HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajlowju Re: kto kocha blue.k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:08 i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons neoklaczy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś