Dodaj do ulubionych

Poznań jest do d***

IP: 80.51.222.* 11.06.05, 21:01
Nie ma to jak Częstochowa, Lubliniec i okolice. Ale Poznań... zanada!
Pozdro z Czestochowy dla fajnych ludzi których jest u was mało.
Obserwuj wątek
    • Gość: mih Re: Poznań jest do d*** IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.05, 21:06
      jak ktos lubi wioski to tak: nawiedzona czestochowa jest super
    • Gość: Poznanianka Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:08
      Miło, że jestes takim lokalnym patriotą. Mimo wszystko proponuję zrzucić klapki
      i poszerzyć pole widzenia.
      Ja czegoś takiego nie wysmarowałabym na żadnym forum, bo to co piszesz świadczy
      o ograniczeniu intelektualnym :(
      • Gość: poznanianka Re: Poznań jest do d*** IP: *.crowley.pl 13.06.05, 16:00
        mam podobne zdanie do Poznanianki.

a przy okazji- ja od dawna na tym forum podpisuje sie poznanianka, czasem z
        duzej litery czasem z małej. przy moim IP jest zawsze crowley.pl

POznanianka z crowley i Poznanianka z IP neoplus.adsl.tpnet.pl

to nie te same osoby ;)

pozdrawiam drugą Poznaniankę ;)

• Gość: akatr Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:08
      Też jestem tego zdania, a mimo to żyje tu już 9 lat. Jestem z Krakowa, mój pies
      z Częstochowy, a mąż z Poznania. Mam nadzieję na powrót do Krakowa.
      A gdzie mieszkasz? w Poznaniu. Szukam kogoś do narzekania razem. :)
      pozdrawiam
      • Gość: Poznanianka Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:13
        To po jaką cho...rę siedzicie jak tak marudzicie?
        • Gość: akat so Poznanianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:18
          Również przyznaję rację. Oprócz wielu wad, są również zalety. Poz wszystkim
          Poznanań jest piękny. Rynek I klasa. Czasem dokuczają mi ludzie, ale właśnie
          przez ten lokalny patriotyzm, wię rzczywiście sama nie powinnam go kultywowaź.
          Soooooooooorrrry. Trochę jest tu źle, a trochę dobrzę. Chyba brakuje mi
          przyjaciół.
          Pozdrawiam wszystkich , również Poznaniaków
      • thinkless chętnie ponarzekam ;) 14.06.05, 13:38
        O matko! A więc nie tylko mnie tu z Krakowa przywiało... ;)
        W pozen mieszkam od 4 lat, z czego ostatni rok na podpoznańskiej wsi ;)
        Mąż z Płocka, pies się przybłąkał, a koty? Tyle ich, że nie pamiętam...
        Mam ochotę zadać Ci to samo pytanie, które wciąż słyszę: co Cię tu przygnało?
        ps Drżyj, Krakowie, ja powrócę! ;)
    • v.i.k.k.a to spie..j do częstochowy 11.06.05, 21:41
      nikt cię tu nie trzyma na siłę
      • Gość: adrian kocham vikke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 06:22
    • Gość: XXL A Knurów ??? IP: *.idea.pl 11.06.05, 22:57
      Z którego piszesz ???
      • Gość: kocham viike adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 12:19
    • Gość: K Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:16
      to spiedalaj do czestochowy a od Poznania sie odpie..!!
    • Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 13.06.05, 07:05
      Będe robić co bede chciał. A Czestochowa to stolica duchowna Polski!!!! Za to
      Lubliniec to stolica czubków bo ma największy zakład psychiatryczny w Polsce.
      To piękne miasta!
      • Gość: akatr Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:18
        Ludzie!!! nie licytujcie, przecież ogólne w Polsce nie dzieje się najlepiej.
        Jak coś się ruszy (kiedy?) to i w Częstochowie i w Poznaniu i w Krakowie będize
        nam lepiej......(sle co się ma ruszyć. heheheha)
      • energy52 Re: Poznań jest do d*** 14.06.05, 14:48
        To z Lublińcem się bardziej utożsamiasz chyba?
    • kaska65 Re: Poznań jest do d*** 13.06.05, 12:18
      Ludzie, którzy są życiowymi nieudacznikami nie warto dyskutować, ale co tam,
      czasami dla potrzeby intelektualnej trzeba.
      Uważasz dziecino, że Poznań nie jest miastem Twoich marzeń. O.K. Twój punkt
      widzenia nie powala mnie z nóg, bo sam uważam, ze jest kilka miast mogących pod
      pewnymi względami być bardziej atrakcyjne. Niestety porównanie Poznania do
      takich potworków jak Częstochowa ("medaliki"), czy Lubliniec jest uwłaczające.

Skoro jednak Lubliniec jest lepszy od Poznania, to czemu się czepiasz MOJEGO
      miasta. Mieszkaj i pracuj w Lublińcu. Powodzenia. Moi znajomi ze studiów
      uważali, że najlepszym miastem na ziemi jest Kraków. Cztery lata temu spakowali
      się i pojechali do Krakowa. Do dzisiaj tam mieszkają, pracują i żyją. (kolega
      kibicuje oczywiście Crakovii). Byli przynajmniej konsekwentni.

Zachowujesz się jak "nowi warszawiacy". Warszawa jest be, ale tam mieszkają i
      budują dobrobyt stolicy. Kretynizm albo konieczność, Bo tylko kretyn pluje na
      swój dom.

Pozdro.
    • Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 13.06.05, 12:32
      Ja nie jestem z Lublińca tylko z Czestochowy, a jak my jestesmy medaliki to wy
      kozły! I kazdy swoje chwali!
      • Gość: XXL Re: Poznań jest do d*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:08
        Ty jedteś knur z Knurowa a nie z Częstochowy...
        :-)))
      • kaska65 Re: Poznań jest do d*** 13.06.05, 13:09
        Ja Ciebie nie zamierzałem obrażać. Nigdy nie miałem nic przeciwko, jak mówili
        na mnie "pyra".
        Ale te kozły mógłbyś sobie darować.
      • Gość: Zibi Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:42
        Też jestem z częstochowy, i Ciebie i..to nie spotkałem.I bardzo sie cieszę jak
        masz kompleksy to podjedź do lublinca(fajne miasteczko) tam Cię zamkną a nie
        siej fermentu
    • jhbsk Re: Poznań jest do d*** 13.06.05, 14:00
      Do d** są wyłącznie wypisujący takie głupoty.
    • Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 13.06.05, 14:37
      Więc rozumiem ze nie lubicie Czestochoyw, tak?? A czemu??? A o Lublińcu co
      sądzicie?
      • kaska65 Re: Poznań jest do d*** 13.06.05, 14:52
        A kto tu mówi, że nie lubi Częstochowy?

Mnie Częstochowa ani parzy, ani ziębi. Jest mi absolutnie obojętna. Moja
        siostra dwa razy szła w pielgrzymce na Jasną Górę i w ubiegłym roku miałem
        kontrahenta z tego miasta. Więc nie mogę się wypowiadać na temat tego miasta.

Na temat Lublińca to w ogóle nic nie wiem oprócz informacji, które sam
        przytoczyłeś.

Nie lubię tylko, jak ktoś obraża i pluje na POZNAŃ.
      • v.i.k.k.a gó.. 13.06.05, 20:00
    • Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 13.06.05, 15:04
      To chyba kazdy nie lubi jak ktoś obraza jego miasto. Ale naprawde Czestochowa,
      Lubliniec i cały region Czestochowsko-Lubliniecki są piękne!!!! I chociaz te
      dwa miasta nie zyją w zgodzie to lubie je oba (chyba jako jedyna osoba)
      I Cz-wa i L-c mają wiele atrakcji.
      • ulisses_czwa Poznań jest O.K - prawdziwy Częstochowianin 13.06.05, 15:17
        Na wstepie chciałbym przeprosic wszystkich Poznaniaków, których naobrażał ten osobnik podpisujacy się "CZĘSTOCHOWA"... Nikt z Poznaniem u nas nie toczy wojny. Uważamy, ze jest to fajne miasto - sam mam paru dobrych przyjaciół w Poznaniu... zatem nie przejmujcie sie tym chamem... Mam nadzieje, ze nie będzie więcej naduzywał nazwy naszego miasta pod swoim nickiem i obrazał Was... Pewnie to jakis 15 letni szczeniak...
        Pozdrowienia dla Poznania od prawdziwych mieszkańców Częstochowy
        • kaska65 Re: Poznań jest O.K - prawdziwy Częstochowianin 13.06.05, 15:40
          Dzięki
          • Gość: xx Re: Poznań jest O.K - prawdziwy Częstochowianin IP: *.icis.pcz.pl 13.06.05, 21:39
            Alez mi wstyd ze ktos taki jak CZESTOCHOWA wypowiada sie w imieniu Czestochowy.

Toz to prawdziwy odszczepieniec, a najpewniej wrecz prowokator.

Ja osobiscie szanuje Poznan, sposrod wszystkich polskich miast najwiecej mnie
            laczy wlasnie z Poznaniem i mam naprawde dobre doswiadczenia z tej wspolpracy.
            Bywam tam ostatnio nie rzadziej niz co miesiac.

Serdecznie pozdrawiam Poznan w imieniu Czestochowy i przepraszam za tego
            oszoloma, ktory moim zdaniem nie ma nic wspolnego z naszym miastem,

• Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 13.06.05, 17:16
      Ja tez jestem mieszkańcem czestochowy!
      • zygi2 Re: Poznań jest do d*** 13.06.05, 21:53
        Witam.

Jestem mieszkańcem Częstochowy i strasznie mi głupio z powodu postu
        "CZESTOCHOWY". To jakiś kompletny idiota. Mogę was zapewnić że zwyczajny
        częstochowianin ma bardzo dobre zdanie na temat waszego pięknego miasta. Sam mam
        kilku znajomych w Poznaniu... i jeśli wasze miasto jest takie jak oni, to ja
        chcę tam mieszkać ! ;-)

POZDRAWIAM !
        • Gość: Kubiś Częstochowa pozdrawia Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:59
          Ja jestem z Częstochowy i również chylę czoła przed Poznaniem .
          Macie bardzo ładne Miasto i nie przejmujcie się jakimiś debilami .
          Zawsze się znajdzie jakiś truteń w każdym mieście co wypisuje takie głupoty na
          innych forach . Pozdrawiam ..... Kubiś
          • af33 Re: Częstochowa pozdrawia Poznań 13.06.05, 22:23
            jak dobrze, ze inni mieszkańcy Częstochowy sie zrehabilitowali ;))

I pomyśleć, że przez jednego częstochowianina moglibyśny stoczyć wojnę..
            mogło być gorąco..
            pozdrawiam forumowiczów z Poznania i Częstochowy!

• Gość: wojtEck gościu został zidentyfikowany- oszołom z Knurowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 02:11
              Przynosi wstyd Ślązakom, nie Częstochowie! Oto dane cymbała - szczeniaka
              router110-3.gmk.net.pl
              inetnum: 80.51.222.0 - 80.51.222.127
              netname: GMK-ELEKTRONIK
              descr: GMK ELEKTRONIK
              descr: UL. KOSMONAUTOW 18
              descr: 44-190 KNUROW
              country: PL
              admin-c: KM7634-RIPE
              tech-c: TK706-RIPE
              status: ASSIGNED PA
              mnt-by: TPNET
              source: RIPE # Filtered

Jak Poznaniacy chcą więcej namiarów na tego małolata, użyczę! Pozdro dla
              Poznanskich Koziołków, Pyrów no i ...Bambrów ma się rozumieć!:)))
    • Gość: CZĘSTOCHOWA Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 14.06.05, 11:39
      A co ten wojtecik za brednie pisze ze ja z Knuraowa??? A gdzie to jest??? Ja
      jestem z Czestochowy. A jesli chcecie sie przekonać jacy są czestochowiacy to
      zapraszam do czewy. cze-wiacy myślą ze są najlepsi i ze Cze-wa jest najlepsza.
      Chwalą swoje ale to przesada! Częstochowa to wioska z Jasną Górą i ona chce
      mieć województwo... buahaha. Śmiech na kiju.
      • Gość: Luzak Re: Poznań jest do d*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:48
        Częstochowa jest fajna bo tam są codziennie parady miłości !! i nikt im nie
        przeszkadza bo są legalne - panowie w sukienkach z pulchnymi paluszkami mają się
        super !
    • Gość: LUBLINIEC Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 14.06.05, 13:02
      Jesli nie Czestochowa to zmieńmy! LUBLINIEC, o! Lubliniec jest najlepszy!!!!
      Zmieniam podpis:P
      LUBLINIEC jest lepszy niz POZNAŃ!

Tym razem nie pozdro z Czestochowy a pozdro z Lublińca :P
    • Gość: LUBLINIEC Re: Poznań jest do d*** IP: 80.51.222.* 14.06.05, 13:31
      L-C najlepszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka