Gość: iwett27 IP: 83.238.211.* 15.08.05, 19:50 Czesc czy ktos z Was uczeszcza do Niku? Chce wykupic karnet roczny i nie wiem czy warto? Interesuje mnie silownia i atmosfera? Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zielona79 Re: NIKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:48 czesc ja mam karnet roczny,ale zalapalam sie na promocje i place 135 zl.wedlug mnie warto, aczkolwiek zalezy jak czesto mozesz chodzic, bo to nie jest tanie. jesli min 3 razy, to sie oplaca. w tygodniu od ok. 18 zaczyna sie robic tloczno, najlepiej wiec chodzic do poludnia, w weekendy juz ok 14 jest raczej pusto. dawno tam prawde mowiąc nie bylam, ale od jutro znów zaczynam, wiec moze sie spotkamy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: NIKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:27 ja tam chodzę już drugi rok i jestem zadowolona. Oczywiście, są "karki", ale mają swój "kącik ćwiczeń" i nie przeszkadzają;). Obsługa fajna, sprzęt dobry i jest go sporo. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: NIKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:03 A ja polecam Sunny Fitness na Kowalewickiej. Ceny na pewno konkurencyjne do Niku. Przy wykupie karnetów na aerobik sauna i siłownia w dniu treningu gratis. Minusem moze byc odleglosc i w Niku pewnie czesciej sa zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś