sweet.joan Re: Ursynów, prywatne 10.06.05, 15:12 • punkt opieki nad dzieckiem-ursynow asiaap 07.05.2004 10:00 + odpowiedz idac dzis do pracy znalazlam ogloszenie o Punkcie opieki nad Dzieckiem-to chyba cos w stylu prywatnego zlobka . przyjmuja dzieci od 1.5 roku. ul Zamiany kolo stacji metra Ursynow . tel 0 605 538 786, 644 19 88 moze ktos skorzysta pozdrawiam asia • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow idole 02.09.2004 08:56 + odpowiedz Dzieki !! Chyba rozwiazalas moj problem ! Szukalam czegos takiego juz dluzszy czas. Bardzo wielkie dzieki. • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow asiaap 02.09.2004 10:04 + odpowiedz nie ma sprawy. a co zadzwonilas tam? moze bylas? jak to wyglada? jaka cena? jestem mama 2 latka .mam co prawda zapewniona opieke dla malego ale moze tez bym skorzystrala • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow idole 02.09.2004 11:10 + odpowiedz dzwonilam, jeszcze nie bylam. Rozmawialam z mila Pania, ktora szybciutko odpowiedziala na moje wstepne pytania i raczej zapraszala do przyjscia osobiscie, bo (jak slyszalam w tyle) dzieciaczki ja wolaly do zabawy. Najlepiej dzwonic przed 8 rano, albo po godz. 20. Wiec wiem ze opieke mozna ustalic na godziny, płatność ok. 8 zl/h (zalezy od ustalen - chyba chodzi o jedzenie)W grupie jest 5 dzieci. Moj problem jest tylko taki ze Jas ma roczek i Pani boi sie ze nie odnajdzie sie w grupie starszych dzieci, ale zobaczymy • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow asiaap 02.09.2004 11:22 + odpowiedz dzieki za info . jak bedziesz to podziel sie potem wrazeniami pozdrawiam asia • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow agaa.k 03.09.2004 23:09 + odpowiedz Bardzo mnie zaciekawil ten wątek, wiec podciagam. Właśnie czegoś takiego szukam, czy ktoś już tam był, piszcie proszę wszelkie info, bedę wdzieczna. • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow emiczek 15.10.2004 13:31 + odpowiedz jesli juz ktos korzystal to prosze o opinie. bede musiala oddac mojego malucha za jakis czas pod opieke a nie bardzo stac nas na opiekunke...Kubus bedzie mial wtedy roczek... • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow idole 15.10.2004 15:19 + odpowiedz jezeli stac Cie na oddanie do tego punktu opieki to moze stac Cie tez na opiekunke. Ja tez dowiadywalam sie, bo myslalam ze wyjdzie to taniej od opiekunki, ale koszt pobytu dziecka w punkcie opieki to 700 zl m-cznie + 300 wpisowe (jednorazowo). Znalazlam opiekunke (mam wrazenie ze idealną) za 900 zł m-cznie. Roznica w kwocie niewielka, a Pani jest oddana wyłącznie mojemu dziecku. Polecam zrobic rozeznanie na "rynku nian". Moj synek tez ma roczek dzis robie pierwsze urodzinki • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow emiczek 17.10.2004 00:58 + odpowiedz dziekuje !!! idole a gdzie szukalas niani? jestem zupelnie zielona w tym temacie. masz racje ze cenowo wychodzi podobnie - to juz lepiej nianie... • Re: punkt opieki nad dzieckiem-ursynow idole 19.10.2004 12:44 + odpowiedz wiesz, szukalam niani z ogloszenia, zglosilo sie duzo dziewczyn, pan, ja umowilam sie z jedna i odrazu poczulam ze to jest to czego szukam, mieszka blisko, jest po pedagogice i robi wrazenie spokojnej, cierpliwej, dobrej i kochajacej dzieci. Jas tez odrazu ja polubil . Domyslam sie ze mieszkasz na ursynowie, jak chcesz moge Ci polecic jedna dziewczyne, ktora tez mialam jako kandydatke dla mojego Jasia. Mieszka w okolicach Centrum Onkologi, jest po pedagogice i opiekowala sie juz rocznymi dziecmi. Napisz na idole@gazeta.pl • Nie polecam tego punktu opieki efellinka 19.10.2004 14:25 + odpowiedz nie bede komentowac, ale rodzic powinien oddac dziecko w dobre rece .. • Re: Nie polecam tego punktu opieki emiczek 19.10.2004 15:11 + odpowiedz skomentuj prosze - po to jest to forum... co sie stalo? • Re: Nie polecam tego punktu opieki idole 19.10.2004 15:49 + odpowiedz ja tez nierozumiem, koniecznie komentuj ! • Re: Nie polecam tego punktu opieki sferalny 21.10.2004 14:20 + odpowiedz Znam opinie kilku mam o tym przybytku i sa rzeczywiscie takie sobie. • Re: Nie polecam tego punktu opieki sferalny 21.10.2004 14:23 + odpowiedz Moze dzieciom straszna krzywda sie nie dzieje, ale panienka co to prowadzi ma nierowno pod sufitem. Byc moze to plotki ... Najgorzej jest znalezc cos dla dzieci przed 3 rokiem zycia i niestety jest malo takich miejsc i dla swietego spokoju rodzice decyduja sie na rozne niesprawdzone miejsca. • Re: Nie polecam tego punktu opieki hgrala 01.11.2004 22:29 + odpowiedz daj prosze więcej info wiesz co to znaczy dla mamy chcącej oddać tam swoje maleństwo -=choć cień wątpliwości to forum przecież Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Ursynów, prywatne 10.06.05, 15:13 • żłobek prywatny Ursynów anebar 24.04.2005 21:07 + odpowiedz Witam, Pilnie szukam prywatnego żłobka na Ursynowie! Z góry dzięki! • Re: żłobek prywatny Ursynów ewa1054 16.05.2005 13:17 + odpowiedz A w jakim wieku jest dziecko, które chcesz posłać do żłobka na Ursynowie? • Re: żłobek prywatny Ursynów emeles 01.06.2005 13:58 + odpowiedz Podbijam watek, rowniez jestem zainteresowana takim zlobkiem. Synek bedzie mial we wrzesniu 25 miesiecy. • Re: żłobek prywatny Ursynów asiaap 01.06.2005 14:21 + odpowiedz Hej niedawno ruszyl i reklamuje sie na forum Klub Gumisiow kolo stacji Stoklosy. Ma tez ruszyc klub malucha na Szolc Rogozinskiego mysle ze na Ursynowie niedlugo bedzie problemu ze znalezieniem przyjaznego miejsca dla dziecka pozdr asia • Re: żłobek prywatny Ursynów magdallena4 04.06.2005 20:05 + odpowiedz jeżeli dziecko juz samo sika możesz zgłosic się do "Przedszkola Leśnego" na ul. Żołny 73, bardzo fajne przedszkole, polecam...czesne za miesiąc 750zł+opłata za zajęcia dodatkowe i wpisowe 500zł, troche dużo ale sa bardzo fajne panie przedszkolanki i bardzo miła atmosfera, naprawdę polecam... pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Ursynów, prywatne. Klub Gumisia 10.06.05, 15:15 • Klub Gumisia na Ursynowie magdawarszawa 10.06.2005 14:12 + odpowiedz Mili moi, Chce tam wyslac na pol dnia moja dwulatke. Czy ktos ma jakies doswiadczenia? Pozdrawiam • Re: Klub Gumisia na Ursynowie idole 10.06.2005 14:58 + odpowiedz cięzko o doświadczenia, bo ten klub dopiero startuje. Ja tez mysle o oddaniu synka (prawie 2-latka) pod opieke na czas wakacji i planuje sie tam wybrac, zobaczyc, popytac. Proponuje Tobie to samo, bo klub jest zupelnie nowy i nie ma jeszcze wyrobionej opinii (niestety). Napisz jak cos sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawarszawa Re: Ursynów, prywatne. Klub Gumisia 10.06.05, 15:31 umowilam sie juz na spotkanie z wlascicielka i ew. od lipca oddamy tam malucha. bede informowac na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś