Gość: pitero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:02 Panie Tomaszu,skąd Pan jako młody człowiek ma finanse na prowadzenie tak dużej kampanii wyborczej? Powiedzmy sobie szczerze,że nie jest to kwota 40 tys.,jaką Pan deklaruje na łamach prasy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lila Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:23 Ja się przyłączę. Moje pytanie: Dlaczego członkowie Pana sztabu uprawiają czarny PR i oczerniają panią Łybacką rozsyłająć informacje (mail, sms) jakoby pani minister zrezygnowała a Pana wstawiła na swoje miejsce udzielając Panu całkowitego poparcia (którego chyba Pan nie posiada)? I dlaczego Pan również musi te plakaty wieszać na lampach, ulicach, latarniach ? to szpeci nasze piękne miasto, a Pan powinien o nie dbać ! Osobiście szanuję młodych ludzi, którzy chcą coś zmienić na lepsze, co Pan chce zmienić i czy to na pewno będzie na lepsze, bo jakoś kiepsko wierzę, że nie chodzi Panu o dorwanie się do przysłowiowego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojkotuję Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:38 też dostałem takie info mailem, a plakaty faktycznie mogłyby wisieć gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:59 Popieram bojkot tego pana, jestem z Tobą!Uważam,że powinien poczekać przynajmniej cztery lata aby zostać posłem.Na dzień dzisiejszy nie dojżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nette Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:28 Ja się przyłączę. Moje pytanie: Dlaczego Pan również musi te plakaty wieszać na lampach, ulicach, latarniach ? to szpeci nasze piękne miasto, a Pan powinien o nie dbać ! Osobiście szanuję młodych ludzi, którzy chcą coś zmienić na lepsze, co Pan chce zmienić i czy to na pewno będzie na lepsze, bo jakoś kiepsko wierzę, że nie chodzi Panu o dorwanie się do przysłowiowego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:55 Jako od lat wierny zwolennik Sojuszu jeśli chodzi o sprawowanie władzy przez panią Krystyne Ł.i reprezentowanie nas Polaków w Sejmie to uważam,że ani ja ani grono moich znajomych nie mamy żadnych zastrzeżeń, a wręcz jesteśmy dumni,że tak mądra, inteligentna i kryształowo czysta osoba reprezentuje nas w Sejmie i Województwie.Natomiast nawiązując do kandydatury pana Tomka L.,który kandyduje do Sejmu po raz pierwszy deklarując oficjalnie i publicznie swoją uczciwość, zarówno w prowadzeniu kampanii, jak i to,że będzie uczciwym posłem. Każdy myślący Polak już na starcie tego młodego człowieka zauważy jego wilczy apetyt na władze, w której pokazuje bardzo agresywną kampanię, nie przebierając w środkach, nie licząc się z opinią innych ludzi. W domyśle istnieje podejrzenie,że kampania jest brudna, bardzo zaborcza i agresywna. Chociażby na tej podstawie trudno zaufać,że ten młody wilczek będzie uczciwym posłem. Uważamy,że jeśli wejdzie do sejmu już na początku zaszkodzi Sojuszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:05 Zgadzam się z Tobą w 100%,to typowy wilczek,niech spada na drzewo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:05 Czego chcesz? Może i sojuszowi zaszkodzi, ale najważniejsze jest to, aby nie zaszkodził Polsce. Czy wy zawsze tylko czubek własnego nosa widzicie? Z.sr.ni egoiści. Teraz wiesz, dlaczego społeczeństwo nie będzie na was głosować. A już napewno nie na waszą baronową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:08 Myśląc o Sojuszu ,myślę o Polsce.Rozumiem,że popierasz takich agresywnych wilczków zachłannych na władze,którzy nie myślą o Polsce,tylko o własnych interesach?Jeśli tak,to życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:19 No, no. Widzę, że dla ciebie sojusz to jest to samo co Polska. Ale zapamiętaj sobie, że Polska to nie to samo co sojusz. Czy u was to wszyscy są tacy durni? Wodę wam z mózgu zrobiła baronowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.icpnet.pl 15.09.05, 23:59 Macie racje ten człowiek jest tak żądny władzy,że aż przeraża.Jego kampania wyborcza do sejmiku wojewódzkiego (trzy lata temu )była super kosztowna ,jak zreszta i teraz , a efek taki jaka postawa. Jest poprostu rozpoznawalny jako cienias, ale który może szybko zniszczyć Łybacka. Przypomina w afiszach mocno kampanie też takiego człowieka z SLD (chyba Krasickiego).Ale pamiętajmy,że za Lewandowskim stoi też Lewandowski - poseł tylko ze z Torunia i władz krajowych SLD.( Jest jednym z tych który utożsamiany jest z aferą w WITARZE).No i Łybacka Go ciągnie.Ale to jest "cienki Bolek" nie wart żadnego głosu.Jego pycha i duma jest większa od pychy CIMOSZEWICZA. UWAŻAJCIE NA NIEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:15 Widzę, że was Krysia nakręciła odpowiednio. Dostaliście od niej jakieś broszurki ideologiczne, bo piszecie podobne teksty. A tak przy okazji, jak nie chcecie żeby był konkurencją dla Krychy, to mogliście go nie wrzucać na listę. A tak dostaniecie za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:01 Krysia Łybacka jest cały czas trendy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:12 Przecież Lewandowski jest z Torunia!!!Niech wraca skąd przyszedł!!!W Poznaniu jak dotąd to nic dobrego nie zrobił i nie ma widoków żeby zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vadim Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:15 ŁYBACKA KANDYDUJE Z PIERWSZEGO MIEJSCA,NIE SŁUCHAJCIE KŁAMSTW I OSZCZERSTW! PODAJ DALEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:21 A ty co? Bawisz się w głuchy telefon? To już nie macie innych metod przekazywania informacji? Daj lepiej ogłoszenie w jakimś brukowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek emeryt Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:43 i co młode cieniasy,nieudacznicy co jemu zazdroscicie tak trzeba prowadzic kampanie wyborcza zeby byc skutecznym inaczej wyrastają cimoszewicze ,tchórze ktorzy przy pierwszym pierdnięciu wchodza pod stół i skulą ogony.tak tomek ostro do przodu karawana idzie dalej a pieski niech sobie szczekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colino Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:08 Panie Włodek emeryt,karawana idzie dalej,psy szczekają..z całym szacunkiem ale jeżeli wygłasza pan tego typu hasła to serdecznie współczuję.Cieniasy i nieudacznicy znajduą się właśnie w otoczeniu Tomka,bo jak można nazwać inaczej stosowanie aż tak nieuczciwej kampanii..?Chyba mówimy tu tylko o cieniastwie i oszołomstwie jak pan to nazywa.Z takich ludzi jak Tomek wyrastają nie Cimoszewicze, a skorumpowani politycy,którzy jak się dobiorą do koryta to bedą załatwiać tylko swoje interesy.Rozumiem,że pan popiera tego typu przypadki.Współczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Pozostaje nadzieja, że wyborcy rozwiążą wasze prob 16.09.05, 11:08 Pozostaje nadzieja, że wyborcy rozwiążą wasze problemy, skreślając SLD z list posłow. I to byłoby najlepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Nie wierzcie w kłamstwa Lewandowskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:52 Łyacka kandyduje z pierwszego miejsca! Nie wierzcie w kłamstwa, które mówią,że zrezygnowała! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Nie wierzcie w kłamstwa Lewandowskiego!!! 16.09.05, 11:58 A co za różnica? Cała lista do kosza i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian adrian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:59 to ja adrian ale rzadze nim tomeczkiem on jest przeze mnie sterowany adrian rzadzi w sld poznan z pani bbbb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:22 Witam forumowiczów i tych, którzy się pod nich podszywając próbują zbrukać moje nazwisko! A teraz w kilku słowach postaram się odpowiedzieć na postawione mi pytania: 1. Kosztowna kampania -w 90% koszt kampanii pokrywam z własnych pieniędzy tj. 12 tysięcy oszczędności i 30 tysięcy kredytu (na dzisiejszej konferencji prasowej wydruk z konta przedstawiłem oficjalnie do wglądu), jaki zaciągnąłem na kampanie. Pozostałe drobne wpłaty pochodzą od moich przyjaciół, którym zależy na zmianie pokoleniowej w SLD. Przykre jest tylko to, że osoby wypisujące na forum te bzdury o finansach doskonale wiedzą, jaka jest prawda - starymi betonowymi sposobami chcą mnie tylko oczernić!!! 2. Reklama wielkopowieszchniowa i Citylighty (najdroższe elementy kampanii) opłacane są przez Warszawę, więc nie są to moje koszty. Całe pozostałe środki mogłem, więc przeznaczyć na reklamę medialną i plakaty. 3. Co do wilczego pędu do władzy -mam pracę i dobry zawód, który zapewnia mi godne życie, więc w odróżnieniu od innych kandydatów posłowanie nie jest dla mnie sposobem na życie. Ważne jest, że jeśli się zdecydowałem na kandydowanie to nie po to by "przetrzeć się" przed innymi wyborami i mamić wyborców młoda twarzą zbierając głosy na partie -to było by po prostu nie fair! Jeśli podjąłem się pewnego wyzwania to zależy mi na jego realizacji, dlatego na półśrodki nie może być miejsca! A na koniec wszystkim zbetonowaciałym Pieskom, które na zlecenie wypisywały głupoty na mój temat -życzę uważnego przyglądania się jak organizuje się kampanię wyborczą -być może w przyszłości jak zaćma zejdzie już z Waszych oczu - Ktoś da Wam szanse startu w wyborach -i co ważne zaraz po daniu tej szansy nie będzie Was niszczył!!! Wielkie dzięki dla rozsądnych ludzi, którzy mnie na tym Forum bronili!! Jeśli pojawią się jeszcze jakieś wątpliwości -można mnie o wszystko spytać bezpośrednio -tel. 601152202 Pozdrawiam Tomek Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Lewandowski Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:28 ...i jeszcze jedno -nie wiem nic o jakichkolwiek mailach i sms'ach rozsyłanych ponoć przeze mnie a wskazujących na to że Krystyna Łybacka zrezygnowała na moją rzecz!!! Tym, którzy takie historie wymyślają polecam zakasanie rękawów i wzięcie się do roboty zamiast spędzania czasu na tworzenie teori spiskowej dziejów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.05, 14:35 Brawo panie Tomku!!! Może w końcu za.rani betoniarze przestaną ujadać. Przecież to było widać, że oni się nawzajem nakręcają, mając odgórne dyrektywy. Szkoda, że nasze drogi polityczne idą w odmiennych kierunkach, niemniej jednak życzę Panu sukcesów wyborczych. Teraz Pan widzi z jakimi ludźmi Pan się skundlił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:52 Z przerażeniem patrze na to skundlenie -no ale cóż może to zabrzmi nie socjaldemokratycznie -czas czyścić "rase-partie" z kundli;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyfer Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.05, 15:06 Niech Pan im się nie da!!! Tak jak powiedziałem wcześniej nasze drogi polityczne idą w innych kierunkach, niemniej jednak będę Pana poczynania (zarówno te najbliższe, jak i dalsze) obserwował z uwagą i kto wie może w przyszłości przybędą Panu głosy, bo myślę, że Pan na to zasługuje. Pozdrawiam Lucyfer Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... 19.09.05, 16:06 Panie Tomaszu!! A dlaczego Pana "bojówkarze" blokowali drogę SO do złożenia wieńca?? Wie Pan gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: 217.153.51.* 19.09.05, 18:01 Jacy bojówkarze? Jaka blokada? Jaka droga?? To jest już jakaś totalna paranoja... albo dziwna pomyłka. Nie zakładam Pana złej woli może po prostu myli Pan pewne fakty lub mnie z kimś innym. Jeśli nie -proszę o telefon i zapewniam że wyjaśnię wszelkie wątpliwości przez telefon -przypomnę -601152202 pozdrawiam Tomek Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... 19.09.05, 18:35 Przepraszam, a czy to nie na Pana motorki skarżył się publicznie Pan Dębicki(?) SO?? Chodzi oczywiście o Pomnik Dzieci Wrzesińskich, a Paną chyba słusznie kojarzę z SLD i takimi czerwonymi (?) skuterkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Lewandowski -odpowiedź dla Pana NIKT! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:13 Wyjaśniłem Szanowny Panie o co też mogło chodzić i jakie to moje bojówki zagradzały droge Panu Dębickiemu! Zajście miało miejsce we Wrześni w czasie prawyborów -Moi "Bojówkarze" -sztuk 2 jechali ulicami Wrześni (przepisowo) i nie wzięli pod uwagę że za nimi ciągnie się kilkudziesięcioosobowy któremu przeszkadza że inna partia jest na tej samej ulicy. Kondukt "Niebojówkarzy" Samoobrony (dla tych którzy podobnie jak ja głowili się co oznacza skrót SO -wyjaśniam SAMOOBRONA;-) przystąpił więc do frontalnego ataku -jedna z osób prowadząca motorek cudem uniknęła ciosu trzonkiem od dumnej flagi "SO", nieunikneła jednak uderzenia torebką innej (skuteczniejszej) wielbicielki Andrzeja L. Po tym jakże ostrym starciu - moi "bojówkarze" sztuk 2 wycofali się poobijani do okopów;-) W związku z powyższym prosze w moim imieniu przeprosić Marszałka Leppera, że wolontariusze z mojego sztabu nie zostali na miejscu ataku i nie dali się zlinczować -Leperujcie dalej Polskę świętnie Wam idzie;-) Tomek Lewandowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:54 Tomek trzymaj sie popieram Cie .Czas na młodych.Precz z BMW bierny,mierny ale wierny.takich ludzi nam trzeba,działaj dalej ,czas skruszyc beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka - Lubon Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 05:04 Dodam tylko tyle, ze ja Cie popieram, tym co poprieraja go tez uprzejmie informuje ze w poznanskiej jest konkurs na najlepszego kandydata, Tomek ma nr 567, zeby na niego zaglosowac wystarczy wyslac sms-a o treści: GP.567 na numer 7101 koszt sms-a 1 zł + VAT (1,22 zł) jak zwykle :) Kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... 20.09.05, 10:16 Witam, lewica jest Polsce potrzebna - jak najbardziej - ale czy nie lepiej powołać czegoś zupełnie nowego bez żadnych powiazań z SLD i PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... IP: 217.153.51.* 20.09.05, 12:29 witam !!! Lewica jest w Polsce potrzebna !! a to ze promuje ludzi młodych jest pozytywne !!Tomek jesteśmy z Tobą!!! Tak trzymaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... IP: 217.153.51.* 20.09.05, 12:32 Popieram należy promowac ludzi młodych, którzy chcą coś zmienić !!! Wygraj te wybory i udowodnij że czas baronów minął i nadszedł czas nowej lewicy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awprawo Re: Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 15:36 Okej - może i nowa lewica potrzebna tylko pytam, dlaczego w powiązaniu z SLD i PZPR (przecież mojemu dziadkowi opaznokcie też wyrywali ludzie PZPR-u - nie warto sie od nich odcoiąć?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:39 Witam! Przyznam że całkiem fajna dyskusja się tu wywiązała, a odpowiadając na pytanie - pewno że nie mam i nie chce mieć nic wspólnego z przestępcami, którzy wyrywali paznokcie czy stosowali inne tortury -to nie byli lewicowcy; to nie byli nawet ludzie a zwierzęta które powinny być z całą zaciekłością ścigane przez wymiar sprawiedliwości!!! Powiem szczerze że nie raz nie dwa musze wstydzić się nie za swoje grzechy ale starej pseudolewicy; ale zadaje sobie pytanie -jeżeli mam poglądy lewicowe to w jaki sposób działać politycznie? -dla czystości układu na dobrą sprawę trzeba by było zaczekać aż umrą wszyscy Ci, którzy pamiętają wybryki psudolewicowców i Ci którzy w swoich chorych umysłach wyobrazili sobie że trzeba ludzi bić i gnębić dla dobra Polski Ludowej!! Bierność nie jest wyjściem -trzeba zmieniać lewice od wewnątrz -w przeciwnym wypadku zawsze będzie skansenem i tworem niereformowalnym! Mam dobre kontakty z socjaldemokratami z europy zachodniej -tam lewica ma chlubne tradycje i nie jest kojarzona z pewnymi wypaczeniami systemowymi. Wszystkich zainteresowanych tym jak wygląda socjaldemokracja zachodnia w wydaniu SPD -zapraszam na spotkanie z działaczami niemieckiego SPD -czwartek godz. 16.00 -Poznań, Palmiarnia. Przyjeżdżają do Poznania żeby poprzyć moją kandydaturę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krajan APEL DO POZNANIAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:03 Poświęciłem się i przeczytałem całą pogawędkę. Na koniec najchętniej puściłbym pawia. Najpierw popisowo spisali się ciołki Krystynki a potem koncertowo zagrały kundelki kolesia z bródką. To że starocie są najlepsze w antykwariacie to się może i zgodzę ale jak widzę ten czerwony ryj z bródką jak u wyliniałego kozła to sam się zastanawiam w jakim ja mieście żyję. Czy poznań nie ma już nic lepszego do zaoferowania. Przecież to jest parodia a nie kandydat. Nauczył się kilku tekstów z broszurki partyjnej, napisał że jego starzy koledzy są fe i zapie..ł całe miasto tekturą. Kandydat na medal. Doczytałem się również, że kolo jest z Torunia, więc co on tu do cholery robi. Poznań to porządne miasto. Jak mają w nim być komuchy to przynajmniej własne a nie z importu. Otóż informuję i apeluję do waszych sumieni: Żaden szanujący się Poznaniak nie ma prawa głosować na kozła z Torunia. Głosujcie na kogoś z Poznania,a na kogo to wasza wola. Poznań górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek emeryt Re: APEL DO POZNANIAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:34 w porzadnym miescie ludzie z klasa nie stosują inwektyw jak z pod budki z piwem,ten młody czlowiek ma prawo do wyrażania swojej opinii i poglądów a ze pochodzi z torunia to takze jego wolny wybór ze wybrał poznan jako swoje miasto. a pan to jest taki poznaniak z pcimia bo brak panu klasy -polemizuje się na argumenty a nie na wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAR. Re: APEL DO POZNANIAKÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:58 NA TEMAT WYSTEPKU P.T LEWADOWSKIEGO OBSZERNIE PISAŁA GAZETA WYBORCZA ZESZŁYM ROKU REDAKTORKA MARTA TYLENDA ARTYKÓŁ NA PIERSZEJ STRONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian rzadzi Re: APEL DO POZNANIAKÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: APEL DO POZNANIAKÓW IP: 217.153.51.* 21.09.05, 10:19 Zgadzam sie z panem wlodkiem emerytem - kazdy powienien miec wolny wybor gdzie mieszkac i wsdyd mi ze jestem z poznania skoro takich mamy poznaniakow urodzonych w tym miescie!!!! zero klasy tylko prostackie wyzwiska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awprawo Re: Pytanie do Tomasza Lewandowskiego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:26 Jak działać na lewicy? - hm może po prostu zacząć tworzyć nową partię powołującą się na tradycje Piłsudskiego i PPS. Pamiętaj że ci przestępcy z lat stalinizmu to też byli PZPR-owcy i jakby nie patrzeć koledzy innych PZPR-owców a ci z kolei koledzy eseldowców - czy nie lepiej od tego wszystkiego odciać się i być zupełnie czytsym i nie wstydzić się za innych? Ludzie w Polsce nie za bardzo umieją chyba odróżnić ludzi lewicy od "komuszków" a zauważ że to przez tych ostatnich mamy w Polsce obecne kłopoty - taka jest niestety prawda - ludzie którzy przez 45 lat niszczyli gospodarkę Polski a potem przez kilka lat rządów w wolnej Polsce nie potrafili wprowadzić skutecznych reform poprawiających sytuacje gospodarczą powinni być raz na zawsze wyeliminowani z życia publicznego. I na młodych ludzi którzy działaja na lewicy nie powinien padac nawet cień podejrzenia o jakiekolwiek związki z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Kilka pytań do Tomasza Lewandowskiego... 20.09.05, 22:36 Panie Tomaszu, to jak było z tymi motorkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej motorynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:40 motorynki sa zasilane na CNG czyli ich spalanie jest ekologiczne karki rzadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: motorynki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 09:49 A tak wogóle to pocałujcie mnie w d... i tak wiem, że nie zostane posłem ale przynajmniej wyprałem troche pieniędzy z państwowej firmy i z głodu nie umre Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzre brxydko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:12 tomku dlaczego tak brzydko piszez wygrasz z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzre brxydko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:12 tomku dlaczego tak brzydko piszez wygrasz z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: brxydko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:01 Witam, widze że kolejny dowcipniś podszywa się pode mnie i bzdury wypisuje; poniżej mój IP i IP kogoś kto się pode mnie podszywa: mój IP : *.internetdsl.tpnet.pl fałszywy IP : *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Pozdrawiam i dziękuję bardzo tym wszystkim którzy mi kibicowali w wyścigu na wiejską! Dzięki m.in. Waszemu poparciu dostałem 7500 głosów, niestety poparcie dla całej listy było małe co spowodowało że SLDówek poznański dostał tylko jeden mandat! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, prynajmniej nię będe musiał przebywać w towarzystwie t.zw. Warszawki. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: brxydko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:43 i sprawiedliwosci stalo sie zadość ..... chociaz tak naprawde to lepiej by bylo jakbys moze jednak pojechal do wawy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian kark motorynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:18 Tomek co zrobisz z motorynkami i /nysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: motorynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:50 Co do motorynek i Nysy przyznam szczerze że jeszcze nie wiem co z nimi zrobić; Powiem szczerze że obserwując szarość kampanii wyborczych innych kandydatów zastanawiałem się ludkami, którzy robili mi kampanie czy by nie otworzyc agencji reklamowej! Wtedy Nysa by się zapewne przydała do różnych akcji! Jeśli ten pomysł nie wypali to pewno sprzedam Nyse i jawki -choć serce się kraje na tą myśl!!! pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej coz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:17 tomku nie udało sie wygrac do sejmu ale nie dlugo wybory do samorzadowki wiec rozwalimy tzw starszych betonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to już było Re: coz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:32 ale to już było...i nie wróci więcej...przecież on już startował do samorządu, teraz do sejmu, oby lewica sie opamiętała i nie dała mu kolejnej szansy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej z Rataj Pozdrawiam pana Tomasza Lewandowskiego!!! IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 20:12 Głosowałem na Pana z dwóch powodów-po pierwsze,mam poglądy lewicowe i dlatego SLD jest moim naturalnym wyborem.Po drugie zawsze będe popierał ludzi młodych,którzy mogą wnieść nową jakość do naszego życia politycznego,tym bardziej że sam mam 19 lat i to były moje pierwsze wybory.Poza tym,przewidziałem scenariusz,w którym większość poznańskich wyborców Sojuszu wskaże Krystynę Łybacką-liczyłem więc na to że uda się z naszego okregu wprowadzić dwóch posłów SLD.Nie udało się.Swoją drogą,dziwna to zasada,w której Dariusz Lipiński z PO otrzymał niecałe 5000 głosów i znajdzie się w Sejmie,a Pan dostał 7500 głosów i jednak nie pojedzie do Warszawy.Ale cóż,taki już mamy sposób przeliczania głosów.Jeszcze raz pozdrawiam i życze powodzenia w wyborach samorzadowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Lewandowski Re: Pozdrawiam pana Tomasza Lewandowskiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:47 Wielkie dzięki Macieju!! i pozdrawiam również! Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazmierz Re: Pozdrawiam pana Tomasza Lewandowskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:43 Tomek pozdrawiam Cie napewno jeszcze rozpier... ten beton mlodzi gora Odpowiedz Link Zgłoś