Gość: gertich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:18 "A na drzewach zamiast liści wisieć winni komuniści":) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prosiako tonący brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:32 nawet akwizytorzy wręczający darmowe prezerwatywy od SLD już im nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 22:41 do mnie też dzwonili i nie mogłam tego rozłączyć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos nieważny Re: SLD dzwoni do domów IP: *.crowley.pl 19.09.05, 22:59 To jes zabawa w głuchy telefon. Nie bede soedzieć w domu, tylko pode oddać glos nieważny, który bedzie policzony. Mam dość partyjniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 23:02 Szkoda, że to automat dzwoni, bo można by chociaż wiązankę puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajr Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:11 PO I PIS KTO STAŁ ZAOKADZENIEM EMRYTÓW I RECISTÓW NIEKTOINNY TYLKO ROKITA I KACZYŃSCY .ZACZETO MIECZEM WOJOWAĆ OD MIECZA PO I PIS ZGINĄ Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 23:19 Od jakiegoś czasu obserwuję twoje wypowiedzi. Wygląda na to, że piszesz zawsze między kolejnymi szklankami gorzały. Gramatyka i styl, no gdzieś 4 klasa szkoły podstawowej. Sposób myślenia i logika wywodów nie lepsza. Nie szkoda ci czasu pisać rzeczy, które aby zrozumieć trzeba naprawdę dużej koncentracji umysłu? Oszczędź nam cierpień!!! Powiem szczerze, ale tej przenośni z mieczem to nie zrozumiałem. Ale proszę cię, nie staraj się mi wytłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:07 O co Ci chodziło z tym OKADZANIEM emerytów i rencistów? Że niby PO i PiS z kadzidłem wokół nich latali?:) Rozbawił mnie Twój post, proszę o jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:43 panie wierzejski pan chyba na łeb żes spadł!! ja znam wiele porządnych rodzin ktore glosuja na lewice na SLD i SDPL - powiem wiecej - ta dewiacja i prymitywizm o ktory pan oskarza lewice bardziej jest jednak widoczny u dewotów i innych przedstawicieli prawicowych srodowisk jak np mlodziez wszechpolska - znam wielu wszechpolakow w poznaniu co pija cpaja i na dziwki chodza a niby taka porzadna i prawa mlodziez:-) takze niech sie pan obudzi w koncu! a co do tego ze SLD dzwoni to juz wole SLD niż prawicowych rasistów spod znaku LPR i PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l LPR to podobna chołota IP: *.icpnet.pl 20.09.05, 11:08 „Nikt normalny na lewicę nie głosuje. Tylko patologia, dewiacja i prymitywizm obyczajowy. Nie znam żadnej porządnej rodziny, która by głosowała na komunę”. Wojciech Wierzejski - szkoda że ten palant we własnej osobie do mnie nie zadzwonił, również puściłbym mu wiązankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:09 lewica jest jak najjbardziej Polsce potrzebna lae przeciez mamy takie wspaniałe tradycje jak nap PPS... czy oni musza sie odwoływać do mafii pzpr-owskiej która np.mojemu wujowi wyrywała paznokcie w 47' ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:25 LEIWCA JEST BARDZO POTRZEBNA!! GŁOSUJ NA SLD - GŁOSUJ NA WOJTKA OLEJNICZAKA!! PRECZ Z MILLEREM - CZAS NA MŁODYCH I UTALENTOWANYCH - GŁOSUJ NA SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:07 No dobrze ale pytam - dlaczego ta nowa lewica ciągle odwołuje sie do SLD i PZPR niech zerwie z tą czerwona zarazą... tylko tyle oczekuje wielu ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB to jest niezgodne z prawem IP: *.icpnet.pl 20.09.05, 11:04 O ile dobrze wiem, automatyczne dzwonienie z zastrzeżonego numeru jest niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były członek sld Olejniczak to bezczelny typ , to syn Millera IP: *.promax.media.pl 20.09.05, 12:42 jak do mnie zadzwoni to chamisko czerwone to go opluje - hihihihi, SMIERC CZERWONYM Z POD ZNAKU SIERPA I MŁOTA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absurd hehehe... na pewno wlasnie tak sie dzieje... IP: 211.104.62.* 20.09.05, 13:41 1. SLD dzwoni do domow... CALE SLD dzwoni do domow. Tak. 2. Telefon dzwoni, odbieram, a tam reklamówka wyborcza SLD! Tak, wlasnie w telefonie reklamowka wyborcza SLD, odbieram a tam nagle spoziera reklamowka wyborcza. SLD. 3. kiedy odłożyłam słuchawkę i ponownie ją podniosłam, reklama nie rozłączyła się. tak, to wlasnie REKLAMA nie rozlaczyla sie. Reklamy maja w zwyczaju wlaczac sie i nie rozlaczac. Kto rozumie dowcip absurdu ten wie o czym mowie. hehehe;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:27 Ciekawa sprawa...a może inaczej? Panie Olejniczak proszę podać SWÓJ numer telefonu, prywatny, zadzwonię i porozmawiamy. Mam duuuuużo do powiedzenia! W ciągu dnia mam trzy-cztery telefony. Odrywają mnie od pracy, kąpieli, spokoju domowego. Jeszcze raz, Panie Olejniczak - proszę podać numer telefonu do pana - ZADZWONIĘ z "przyjemnością" Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:47 dokladnie,moze podalby swoj numer.... wczoraj o 21:58 zadzwonil..to juz lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sldowiec Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:27 sld prowadzi aktywną, ciekawą kampanie, bo czyż za 4 lata olejniczak jak to bywa w polsce nie zostanie premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 22.09.05, 21:43 Gość portalu: sldowiec napisał(a): > sld prowadzi aktywną, ciekawą kampanie, Ani ciekawa, ani aktywna!! > bo czyż za 4 lata olejniczak jak to bywa w polsce nie zostanie premierem? Tu mam dla ciebie smutną wiadomość. Nie zostanie premierem. Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SLD dzwoni do domów IP: *.icpnet.pl 22.09.05, 21:56 ZOBACZYMY! Polacy muszą być upokażani to potem trzeźwieją i wtedy SLD będzie jedyną deską ratunku.Ale bez Łybackiej i tych innych aparatczyków! Głosuj na SLD wybież np jednego z listy ale znów nie Lewandowskiego- to jest nieporozumienie kolejne SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 22.09.05, 22:11 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Polacy muszą być upokażani to potem trzeźwieją i wtedy SLD będzie > jedyną deską ratunku. Analizując ostatnie 4 lata, to czuję się upokorzony przez SLD > Ale bez Łybackiej i tych innych aparatczyków! Od stołka musicie ją granatem oderwać, bo inaczej się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 03:14 GŁOSUJ NA SLD!!! olejniczak jest ok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 25.09.05, 07:24 Gość portalu: poznaniak napisał(a): > GŁOSUJ NA SLD!!! olejniczak jest ok !!! Nawet jednego argumentu mi nie dałeś!! Olejniczak może jest ok, ale przy gorzale. SLD przeznaczona jest do odstrzału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeree Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:29 Jak ktos nie chcial to nie musial sluchac (proste). Po 4 latach rzadow POPISu bedziecie milo wspominac SLD... Odpowiedz Link Zgłoś