Dodaj do ulubionych

SLD dzwoni do domów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 20:18
"A na drzewach zamiast liści wisieć winni komuniści":)
Obserwuj wątek
    • Gość: prosiako tonący brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:32
      nawet akwizytorzy wręczający darmowe prezerwatywy od SLD już im nie pomogą
    • v.i.k.k.a Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 22:41
      do mnie też dzwonili i nie mogłam tego rozłączyć:/
    • Gość: Głos nieważny Re: SLD dzwoni do domów IP: *.crowley.pl 19.09.05, 22:59
      To jes zabawa w głuchy telefon. Nie bede soedzieć w domu, tylko pode oddać glos
      nieważny, który bedzie policzony. Mam dość partyjniactwa.
    • l.george.l Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 23:02
      Szkoda, że to automat dzwoni, bo można by chociaż wiązankę puścić.
      • Gość: jajr Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:11
        PO I PIS KTO STAŁ ZAOKADZENIEM EMRYTÓW I RECISTÓW NIEKTOINNY TYLKO ROKITA I KACZYŃSCY .ZACZETO MIECZEM WOJOWAĆ OD MIECZA PO I PIS ZGINĄ
        • lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 19.09.05, 23:19
          Od jakiegoś czasu obserwuję twoje wypowiedzi. Wygląda na to, że piszesz zawsze
          między kolejnymi szklankami gorzały. Gramatyka i styl, no gdzieś 4 klasa szkoły
          podstawowej. Sposób myślenia i logika wywodów nie lepsza. Nie szkoda ci czasu
          pisać rzeczy, które aby zrozumieć trzeba naprawdę dużej koncentracji umysłu?
          Oszczędź nam cierpień!!! Powiem szczerze, ale tej przenośni z mieczem to nie
          zrozumiałem. Ale proszę cię, nie staraj się mi wytłumaczyć.
        • Gość: marti Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:07
          O co Ci chodziło z tym OKADZANIEM emerytów i rencistów? Że niby PO i PiS z
          kadzidłem wokół nich latali?:) Rozbawił mnie Twój post, proszę o jeszcze:)
      • Gość: poznaniak Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:43
        panie wierzejski pan chyba na łeb żes spadł!! ja znam wiele porządnych rodzin
        ktore glosuja na lewice na SLD i SDPL - powiem wiecej - ta dewiacja i
        prymitywizm o ktory pan oskarza lewice bardziej jest jednak widoczny u
        dewotów i innych przedstawicieli prawicowych srodowisk jak np mlodziez
        wszechpolska - znam wielu wszechpolakow w poznaniu co pija cpaja i na dziwki
        chodza a niby taka porzadna i prawa mlodziez:-) takze niech sie pan obudzi w
        koncu! a co do tego ze SLD dzwoni to juz wole SLD niż prawicowych rasistów spod
        znaku LPR i PIS
      • Gość: l LPR to podobna chołota IP: *.icpnet.pl 20.09.05, 11:08
        „Nikt normalny na lewicę nie głosuje. Tylko patologia, dewiacja i prymitywizm
        obyczajowy. Nie znam żadnej porządnej rodziny, która by głosowała na komunę”.
        Wojciech Wierzejski - szkoda że ten palant we własnej osobie do mnie nie
        zadzwonił, również puściłbym mu wiązankę.
    • Gość: Tomek Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:09
      lewica jest jak najjbardziej Polsce potrzebna lae przeciez mamy takie wspaniałe
      tradycje jak nap PPS... czy oni musza sie odwoływać do mafii pzpr-owskiej która
      np.mojemu wujowi wyrywała paznokcie w 47' ?
      • Gość: lewak Re: Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:25
        LEIWCA JEST BARDZO POTRZEBNA!! GŁOSUJ NA SLD - GŁOSUJ NA WOJTKA OLEJNICZAKA!!
        PRECZ Z MILLEREM - CZAS NA MŁODYCH I UTALENTOWANYCH - GŁOSUJ NA SLD!
        • Gość: Tomek Re: Presz z ta czerwona zarazą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:07
          No dobrze ale pytam - dlaczego ta nowa lewica ciągle odwołuje sie do SLD i PZPR
          niech zerwie z tą czerwona zarazą... tylko tyle oczekuje wielu ludzi...
    • Gość: LMB to jest niezgodne z prawem IP: *.icpnet.pl 20.09.05, 11:04
      O ile dobrze wiem, automatyczne dzwonienie z zastrzeżonego numeru jest niezgodne
      z prawem.
    • Gość: były członek sld Olejniczak to bezczelny typ , to syn Millera IP: *.promax.media.pl 20.09.05, 12:42
      jak do mnie zadzwoni to chamisko czerwone to go opluje - hihihihi, SMIERC
      CZERWONYM Z POD ZNAKU SIERPA I MŁOTA !!!!!
    • Gość: absurd hehehe... na pewno wlasnie tak sie dzieje... IP: 211.104.62.* 20.09.05, 13:41
      1. SLD dzwoni do domow...

CALE SLD dzwoni do domow. Tak.

2. Telefon dzwoni, odbieram, a tam reklamówka wyborcza SLD!

Tak, wlasnie w telefonie reklamowka wyborcza SLD, odbieram a tam nagle spoziera
      reklamowka wyborcza. SLD.

3. kiedy odłożyłam słuchawkę i ponownie ją podniosłam, reklama nie rozłączyła
      się.

tak, to wlasnie REKLAMA nie rozlaczyla sie. Reklamy maja w zwyczaju wlaczac sie
      i nie rozlaczac.

Kto rozumie dowcip absurdu ten wie o czym mowie.
      hehehe;DDDDDDDDDDDDD

• Gość: Robi Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:27
      Ciekawa sprawa...a może inaczej? Panie Olejniczak proszę podać SWÓJ numer
      telefonu, prywatny, zadzwonię i porozmawiamy. Mam duuuuużo do powiedzenia!
      W ciągu dnia mam trzy-cztery telefony. Odrywają mnie od pracy, kąpieli, spokoju
      domowego. Jeszcze raz, Panie Olejniczak - proszę podać numer telefonu do pana -
      ZADZWONIĘ z "przyjemnością"
      Robert
      • Gość: gosc Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:47
        dokladnie,moze podalby swoj numer....
        wczoraj o 21:58 zadzwonil..to juz lekka przesada.
    • Gość: sldowiec Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:27
      sld prowadzi aktywną, ciekawą kampanie, bo czyż za 4 lata olejniczak jak to
      bywa w polsce nie zostanie premierem?
      • lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 22.09.05, 21:43
        Gość portalu: sldowiec napisał(a):

> sld prowadzi aktywną, ciekawą kampanie,

Ani ciekawa, ani aktywna!!

> bo czyż za 4 lata olejniczak jak to bywa w polsce nie zostanie premierem?

Tu mam dla ciebie smutną wiadomość. Nie zostanie premierem. Nigdy.
        • Gość: Andrzej Re: SLD dzwoni do domów IP: *.icpnet.pl 22.09.05, 21:56
          ZOBACZYMY! Polacy muszą być upokażani to potem trzeźwieją i wtedy SLD będzie
          jedyną deską ratunku.Ale bez Łybackiej i tych innych aparatczyków! Głosuj na
          SLD wybież np jednego z listy ale znów nie Lewandowskiego- to jest
          nieporozumienie kolejne SLD.
          • lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 22.09.05, 22:11
            Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Polacy muszą być upokażani to potem trzeźwieją i wtedy SLD będzie
            > jedyną deską ratunku.

Analizując ostatnie 4 lata, to czuję się upokorzony przez SLD

> Ale bez Łybackiej i tych innych aparatczyków!

Od stołka musicie ją granatem oderwać, bo inaczej się nie da

• Gość: poznaniak Re: SLD dzwoni do domów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 03:14
              GŁOSUJ NA SLD!!! olejniczak jest ok !!!
              • lucyferciu Re: SLD dzwoni do domów 25.09.05, 07:24
                Gość portalu: poznaniak napisał(a):

> GŁOSUJ NA SLD!!! olejniczak jest ok !!!

Nawet jednego argumentu mi nie dałeś!! Olejniczak może jest ok, ale przy
                gorzale. SLD przeznaczona jest do odstrzału
                • Gość: jeree Re: SLD dzwoni do domów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 19:29
                  Jak ktos nie chcial to nie musial sluchac (proste). Po 4 latach rzadow POPISu
                  bedziecie milo wspominac SLD...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka