Dodaj do ulubionych

Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP

• Gość: DJ Oburzają się na reklamę, a sami oczywiście święci. IP: *.acn.waw.pl 06.12.05, 20:28
      Do dziś pamiętam, jak w podstawówce dostawałem od dyrektora drewnianą linijką po łapach. Facet miał ze 140 kg, linijka jakiś metr długości, więc do dziś pamiętam, jakie po wszystkim miałem opuchnięte łapki. I nie było to w latach '70, tylko ok roku '94. Dziś chyba takich metod się już nie stosuje, ale raczej nie ze względu na zmianę poglądów, a dlatego, że jak ktoś nagłośniłby przypadek bicia w szkole, nauczyciela wywalają od razu na zbity pysk.
    • Gość: Adas0 to już bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:29
      Czerwona zaraza z ZNP podnosi larum o reklamę w TV... Bez przesady. Moja mama
      jest nauczycielką i to od 20 lat w renomowanym Liceum i nie jest jakoś tym
      oburzona i wręcz się z niej śmieje... Równie dobrze mogliby się malarze
      pokojowi obrazić jak była ta reklama "Kopytko"...
    • Gość: wewe hehe.jestem nauczycielem i mnie to wcale nie przes IP: *.devs.futuro.pl 06.12.05, 20:33
      zkadza jedynie smieszy fajna ta reklama
    • Gość: karol_7 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:49
      Uderz w stół a nożyce się odezwą :-)))
      Takie belfry są :-)))))))
    • Gość: ojej11 Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 20:53
      nauczyciele według zasady : uderz w stół ....itd., nie bardzo mogę zrozumieć
      ten niepotrzebny krzyk o reklamę .Mnie osobiście bardzo się podoba własnie
      dlatego,że jest prawdziwa hehehehehehehehe ,cio ciało co sie onic pogniewało
    • Gość: Artur Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.bydg.pl 06.12.05, 20:57
      Będą we wrześniu, w szkole moich dzieci, na przerwie widziałem identyczne
      zachowanie nauczyciela... samo życie :D
    • Gość: Jarek MEDIA-MARKT i jego reklama IP: 213.199.196.* 06.12.05, 21:08
      Co do etycznych wątków toposłuchajcie reklamy MEDIA-MARKT ...."żeby zdać
      zrobiłabym wszystko panie Profesorze...."
      Niedwuznaczność propozycji połączona z mottem "nie dla idiotów" budzi
      wątpliwości - czy to Psor jest idiota czy dziewczyna idiotką.
      Ta reklama tez nie budzi najlepszych odczuć u nauczycieli tyle ze akademickich.
      J.
    • Gość: galaputa Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:16
      Proponuję aby nauczyciele zbojkotowali ERA GSM. To załatwi sprawę. 500 000
      nauczycieli, ich rodziny. Jak operator przeliczy, ile staci to nas nawet
      przeprosi i bardzo ładnie.
    • Gość: galaputa bojkot ERA GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:23
      Proponuję aby nauczyciele zbojkotowali ERA GSM. To załatwi sprawę. 500 000
      nauczycieli, ich rodziny. Jak operator przeliczy, ile straci to nas nawet
      przeprosi i bardzo ładnie.
      • Gość: Adam Re: bojkot ERA GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:27
        ERA GSM może zrobić reklamę, która obraża nauczycieli a nauczyciele nie muszą
        korzystać z usług tego operatora. Popieram bojkot. Juto rezygnuję z usług
        firmy. Zachęcam pozostałych.
      • Gość: Anka Re: bojkot ERA GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:28
        Ja też rezygnuję z ERA GSM. Kto jeszcze? Niech się dopisze. Pozdrawiam
        • Gość: aurora Re: bojkot ERA GSM IP: *.icpnet.pl 11.12.05, 17:18
          a co tym razem era zrobiła takiego????
      • Gość: kola Re: bojkot ERA GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:33
        Niech ZNP wykupi czas antenowy w TV i ogłosi ogólnopolski /międzynarodowy/
        BOJKOT ERA GSM!
      • Gość: e.v.q.a bojkot ERA GSM??????? IP: *.lodz.mm.pl 06.12.05, 22:01
        moze jestem niewtajemniczona ;) ale chyba jezeli juz to PLUS GSM :)

a tak na marginesie to po co ten caly wrzask? reklama jak kazda inna, oprocz
        tego ze smieszna. i zeby nie bylo - moja mama jest nauczycielka i tak jak cala
        rodzina smieje sie z tej reklamy.

sorry, ale ta reklama nie ubliza nauczycielom. pokazuje pewien stereotyp, ktory
        jest dosc czesty wiec o co krzyk? ludzie, mniej kompleksow!

pzdr
        • Gość: Waldek Re: bojkot ERA GSM??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:03
          Oczywiście, że to reklama Plusa. Nauczyciele zamiast bojkotować najpierw powinni
          dobrze artykuł doczytać a później się za bojkoty brać. Jak widzę w szkole nic
          się nie zmieniło od czasów ukończenia przeze mnie liceum, w sumie ponad 11 lat temu.
    • Gość: gość Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:48
      w artykule a dokładnie w cytacie jest mały błąd - kobieta grająca nauczycielke
      w szkole krzyczy 'ja ci się poNAwydurniam ...' a nie 'ja ci się powydurniam'
    • Gość: r. Wiedzialem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:21
      Jak ja zobaczylem pierwszy raz, to po mnie powalila - jak wiekszosc ostatnich
      reklam PLUS-a, a po drugie stwierdzilem:
      - kto pierwszy zaprotestuje: Danka Wspaniala z KRRiT, czy bździągwy ze ZNP?

r.
    • Gość: chemica Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:36
      Uprzejmie proszę o niekojarzenie wszystkich nauczycieli (zwłaszcza młodszych) o
      stare pokomunistyczne ciało jakim jest ZNP - robi więcej szkody niż pożytku. Nie
      rozumiem jakim prawem wypowiadają się min. w moim imieniu - nie mam z nimi nic
      wspólnego... A reklama? była, jest i za 2tygodnie nikt o niej nie bedzie
      pamiętał. Więcej luzu ; )
    • Gość: popo Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: 80.53.7.* 06.12.05, 23:33
      po co wasze swary głupie .. przecież każdy z nas chodził do szkoły
    • Gość: Kuba S Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.chello.pl 06.12.05, 23:58
      Święte krowy, że niby nauczyciele (zwlaszcza w podstawówkach) nie wrzeszczą i
      nie obrażają?! HA HA HA! Moherowe towarszystwo, którym szkoła wypaczyła życie
      niech teraz nie udaje niewiniątek.
    • Gość: JA Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.12.05, 00:04
      Ja tam nie wiem o co tyle zamieszania. Wiadomo, że ta reklama nie miała nikogo
      urazić. Mi na przykład ona się bardzo podoba, a całe to zamieszanie świadczy,
      że nauczyciele nie mają poczucia humoru.
      To wsio.
    • Gość: absolwent ale sztywniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 00:19
      zawsze uważali się za lepszych i nawet jak nie krzyczeli to przynajmniej
      terroryzujac lekko potrafili osiągnąć swój cel, krzyczenie mimo wszystko jest
      lepsze od terroru, iczywiście to nie tyczy się wszystkich nauczycieli
      • Gość: ixi Re: ale sztywniaki IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.05, 00:25
        nauczyciele to taka grupa że jak się wśród nich jeden normalny trafi- to się o
        nim filmy kręci, pozdrawiam
    • elve Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP 07.12.05, 00:51
      "To może być sprzątaczka albo ktoś inny w szkole - podkreśla."
      Jasne, sprzątaczka z dziennikiem pod pachą. Pani Elu, naprawdę, z kogo pani robi
      idiotę?
      • Gość: Zdzich Pociech Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:56
        No bo nauczycielki wyglądają jak sprzątaczki, takie zaniedbane
    • Gość: Kajman Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: 71.143.216.* 07.12.05, 00:51
      Banda niedowartościowanych, ale za to zawsze "nieomylnych" frustratów
    • Gość: Chłop z Kujaw Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 01:53
      Nauczyciele!!!
      Więcej dystansu do siebie samych!
    • Gość: zgredECK najgłupsza,najbardziej zakompleksiona grupa zawod. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 02:24
      a przySLDowskie ZNP czas rozwiązać i sztandar wyprowadzić!
    • Gość: Taquilla "... PONAWYDURNIAM..." jest w reklamie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 03:41
      Wypadało by wiernie oddać treść komentowanego spotu. ZWŁASZCZA GDY BIERZE SIĘ ZA
      TO PIENIĄDZE !!!
    • Gość: anika Re: Nauczycielka w reklamie nie podoba się ZNP IP: *.bu.uni.wroc.pl 07.12.05, 08:00
      abstrahujac od tego czy nauczyciele zachowują sie tak czy nie [;)]reklama jest
      poprostu beznadziejna!!! Plusowi zaczyna chyba brakować dobrych pomysłów.
      Żenada.
    • yavorius taaa 07.12.05, 08:19
      Pani z plusa powiedziała że wcale nie wynika z reklamy, że to nauczycielka.
      Jasne, na przerwach z dziennikami pod ręką chodzą palacze i woźne...
    • Gość: jarj Wszysc widzieli takie scenki w szkole IP: 195.250.183.* 07.12.05, 08:23
    • Gość: Amy A mnie sie podoba :) IP: *.it-net.pl 07.12.05, 08:31
      Moja mama jest nauczycielką i jakoś nie protestuje :D A reklama jest po prostu
      smieszna :) Chociaż osobiście znam przykłady takich nauczycieli jak w
      reklamie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka