Gość: anna IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 03.01.06, 03:57 gdzie zrobic wesele w Poznaniu lub okolicach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:48 Polecam zajazd NON STOP w Gądkach! Nigdzie nie jadłam lepszego jedzenia! Facet jest zorganizowany, w cenę wlicza rółwnież ciasto, kttóre to jest b. smaczne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:14 o, ja też się dołączam. byłam tam na kilku imprezach, A teraz organizujemy tam wlasne wesele. lokal moze nie jest wyszukany ale jedzenie smaczne, sala klimatyzowana, latem można korzystać z tarasu, poza tym niedrogo :-) z kolei problem mamy z fotografem, mozecie kogos polecic. (sesja w plenerze, jaki koszt?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: wesele IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 21:22 restauracja Morena w mosinie www.hotelmorena.ta.pl/ jedzenie i obsługa pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enita2 Re: wesele IP: *.icpnet.pl 05.01.06, 10:27 A co myślicie o "Skarpie" w Rogalinku? Ma ktoś jakieś spostrzeżenia czy uwagi? Wstępnie zarezerwowaliśmy tam termin i jesteśmy wdzięczni za wszelkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:47 Jeśli chodzi o Rogalinek nic nie wiem:-( A fotografa znam pierwsza klasa! Państwo Kurek - pani fotografuje z pasją!!! A pan nagrywa film, my zamówiliśmy tylko fotki - w plenerze (Sołacz), dodatkowo jeszcze na zamku w Kurniku w obawie o pogodę, mimo że był czerwiec... Pogoda była taka sobie, ale zdjęcia wyszły bardzo ładne (na zamku i w plenerze), jesteśmy zadowoleni, choć koszt był niemały:-( Jeśli na ten rok chcesz u nich zarezerwować termin to bardzo musisz się spieszyć! Ich firma nazywa się MaxPro tel.061 8760 659 tel. 0601 700 626 Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:08 dzięki za fotografa, będę próbowała :-) jeśli chodzi o "Skarpę" byłam tam na Sylwestrze 3 lata temu. Ogólnie ok tylko zapach tych kwiatów i wilgoć trochę mnie denerowała. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnisia Re: wesele 17.01.06, 18:00 polecam rewelacyjne miejsce w okolicach Poznania Pałac w Krześlicach. Miałam tam przyjęcie ślubne - rewelacja a w dodatku istnieje możliwość aby na miejscu ( w plenerze albo w salach) przygotować ceremonie z urzednikiem stanu cywilnego lub księzem. REWELACJA! Kuchnia znakomita! Moi Goście byli zachwyceni www.krzeslice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dezyderyk Re: wesele IP: *.icpnet.pl 17.01.06, 19:38 W sumie mogę polecić "Ogród Smaków" w Chludowie (na północ od Poznania), byłem tam jako gość i chwalę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś