saunne 05.11.02, 21:47 Hej! Za jakis czas bede u Was na koncercie. W zwiazku z tym mam pytanie: jak dojechac najlepiej z dworca do Areny? Pozdrawiam z Białegostoku! saunne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Re: Jak dojechac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 21:56 saunne napisała: > Hej! > > Za jakis czas bede u Was na koncercie. W zwiazku z tym mam pytanie: jak > dojechac najlepiej z dworca do Areny? Tramwajem nr 6?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Jak dojechac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.02, 22:47 saunne napisała: > dzięki :) Dokładnie: linia 6, kierunek BUDZISZYŃSKA, przystanek Rondo Przybyszewskiego - jest chyba 3-ci licząc od Dworca. Przystankek jest na wprost wejścia głównego na Targi. Powodzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Jak dojechac? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 15:37 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > saunne napisała: > > > dzięki :) > > Dokładnie: linia 6, kierunek BUDZISZYŃSKA, przystanek Rondo Przybyszewskiego - > jest chyba 3-ci licząc od Dworca. > Przystankek jest na wprost wejścia głównego na Targi. Powodzenia ;-) jeszcze raz bardzo dziekuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Jak dojechac? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.11.02, 22:57 saunne napisała: > Hej! > > Za jakis czas bede u Was na koncercie. W zwiazku z tym mam pytanie: jak > dojechac najlepiej z dworca do Areny? > > Pozdrawiam z Białegostoku! > saunne jk jkk jagiellonia kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Jak dojechac? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 15:34 widze, ze kolega kibol..., niestety w pilke gram z bracmi tylko latem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Jak dojechac? IP: 150.254.34.* 06.11.02, 16:12 Szóstką najlepiej:)(przystanek naprzeciwko MTP w stronę junikowa) Jedziesz 3 przystanki wysiadasz na przystanku przy ulicy Wojskowej, następnie kierujesz się ulicą wojskową w kierunku ARENY:) (kierunek ARENY to w stronę wielkiego placu budowy, za tym placem jest arena) AVE p.s.sorry ze pisze to co juz inni napisali ale chcialem to troszkę uściślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Jak dojechac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 17:02 > p.s.sorry ze pisze to co juz inni napisali ale chcialem to troszkę uściślić I bardzo dobrze!! Dawno nie jechałam i nie szłam tamtą trasa, uściślenie na pewno się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: Jak dojechac? 07.11.02, 03:36 Koncert ? Jaki ? Może też bym się wybrał ... Odpowiedz Link Zgłoś