edziakr 31.01.06, 22:57 Kochani! Chcemy wybrać się w Poznaniu na taneczną imprezę. Mamy po czterdzieści lat i nie wiem gdzie szukać odpowiedniej imprezy w Poznaniu. Liczymy na pomoc, sensową, bez złosliwości. Z góry dziękujemy Edek i Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energy52 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 31.01.06, 23:01 Bogota. W Zamku, wejście od ul. Kościuszki. Będzie się Wam podobało na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-stka Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 06:42 A są wogóle takie miejsca dla staruchów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.aster.pl 01.02.06, 08:30 Oni też kiedyś mieli po 16 lat, ale żyli w takich czasach, że nie śmieliby się tak wyrazić o swoich rodzicach. Ty też kiedyś będziesz mieć 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 12:26 Brakuje, oj brakuje takich miejsc do pobawienia sie dla osob doroslych. Az zal sciska jak sie oglada amerykanskie filmy - pelno klubow z muzyka rozna, a wokol tancza dorosli -30, 40, 50 latkowie. W Polsce wszyscy nastawiaja sie na mlodziez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:03 Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają! Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 14:27 A dzieci do lozek po dobranocce, a nie wloczenie sie! Wiesz, ze w wiekszosci krajow swiata do klubu nocnego lub dyskoteki nie wpuszczaja przed ukonczeniem 21. roku zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia295 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 14:29 hej , no nie bądźciwe złośliwi hihi dajcie się pobawić ...im też się coś należy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 15:35 Nie przesadzasz? 40 lat to wcale nie tacy starzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:01 Gość portalu: O napisał(a): > Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają! Ty pieprzony gnojku-jakbym cię dopadł śmieciu tobym ci nogi z d... powyrywał Odpowiedz Link Zgłoś
jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:05 Gość portalu: O napisał(a): > Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają! Ty głupi ćwoku Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Staruchy? 04.02.06, 15:30 Mam prawie 44 lata. Regularnie biegam polmaratony. Codziennnie jestem w silowni. W dniu swoich 43 urodzin odbylem 5 stosunkow plciowych z mola zona w ciagu jednej nocy. Nigdy wczesniej nie bylem w tak doskonalej formie fizycznej. I kogo ty tu nazywasz staruchem, brzdylu? A czym ty sie mozesz wykazac i pochwalic? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 15:33 Jak dla "starszych" to faxe, sami swoi, tapas bar, głównie ze względu na cennik;) Odpowiedz Link Zgłoś
gusia295 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:41 znam czterdziestolatków którzy bawią się lepiej niż 30 stki... tylko trochę inaczej...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłusty ryj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edziakr A prosiliśmy o poważne informacje 01.02.06, 17:38 Energy! Dziekujemy za jedyną konkretną informację. Czy jakieś inne szczegóły (jaka muzyka, godziny otwarcia)? Z góry dziekujemy. Młodzieży dziękujemy, bo pewnie nam nie pomożecie. A może inne jeszcze propozycje? Bardzo liczymy na Was kochani Poznaniacy! Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: A prosiliśmy o poważne informacje 02.02.06, 12:18 W piątek i sobotę muzyka różnista, od hiciorów pokroju Modern Talking poprzez Coco Jubmo na Stachurskym kończąc. Słowem, muzyka lekka, ławtwa i przyjemna. Jeśli przyjdziecie między 20 a 21 nie powinniście mieć kłopotu ze znalezieniem miejsca. Lokal kameralny, towarzystwo na poziomie, co gwarantuje, że przy sąsiednim stoliku nie spotkasz, wypowiadających się tu wcześniej, prymitywów. Miłej zabawy Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: 62.244.148.* 01.02.06, 20:41 Polecam "Sami Swoi" na St.Rynku.Muzyka dla nas 40-latków i nie tylko. Fajna atmosfera.Chce się tam wracać.Życzę miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 11:01 A to nie jest knajpa dla esbeków i czerwonych? Odpowiedz Link Zgłoś
lucynka15 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 10:59 Ja tez polecam Samych Swoich na St. Rynku. Ja mam 30 lat, ale jesli chodzi o muzyczne klimaty to blizej mi do czeterdziestolatkow niz dwudziestolatków! :-) W Samych S. moza i podylac i pośpiewać. Goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 16:40 Ludzie co za problem 20 lat czy 40 lat, a nawet wiecej - wchodzisz do lokalu płacisz i się bawisz i wara każdemu od twojego wieku(oczywiście musisz być pełnoletni). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 18:04 Słuszna uwaga. Potwierdza to moje wieloletnie obserwacje, że wiek to nie jest "ile mam lat", tylko to jest stan ducha. Znam 20-letnich dinozaurów i siwych młodzieńców:) Pozdrawiam L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 02.02.06, 18:58 Zaszokuje was, ale na Mielżyńskiego, w czwartki i niedziele sa tańce dla naprawdę dorosłych. Przedział wiekowy od 40 do 80 lat. Starzy lepiej wywijają na parkiecie od tych młodszych. Radzę sprawdzić, a będziecie zaskoczeni ile tam energii i chęci do urwania jeszcze odrobiny z życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joal Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:01 To niewiele tego jest dla dojrzałych? Myślałam, że więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdam Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 01:49 Potwierdzam Bogotę. Mozna się swietnie pobawić, zrelaksować i zjeśc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 04.02.06, 08:35 Niestety to prawda,że dla 40-latków brak lokali, które stwarzałyby odpowiednie warunki dla zabawy i relaksu dla dojrzałych ludzi. W Poznaniu jak w całej Polsce również w tej dziedzinie są skrajności, jest wiele tzw. pubów z piwskiem i chorendalnie drogie knajpy silące się na oryginalność. Własciciele narzekają, a jak wynika z wypowiedzi forumowiczów istnieje zapotrzebowanie na kulturaną i spokojną atmosferę. Warto też ruszyć za miasto, jest jednak problem, bo jedna osoba musi poświecić się i nie pić alkoholu. Warto zajrzeć do Kaźmierza, gdzie niedawno został otwary lokal własnie dla 40-tek, właściciele są też w tym wieku i maja doswiadczenie w gastronomii. Kuchnia moim zdaniem bardzo dobra, ceny przystępne. Można też tam potańczyć. Radzę osobiście przekonać się i wybrać do Każmierza. Trzeba dojechać do Tarnowa Podgórnego, a potem w prawo na Każmierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarrasch Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:03 Tak, tylko kto ma w głowie potem powroty. Dobry lokal to jednak w centrum. Ale problem jest. Poznaniem rządzą jednak ludzie 40-letni. I co oni się nie bawią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 04.02.06, 12:26 Oni nie mają czasu na zabawę z plebsem, bo to elita i troszczą się by pieniądze miasta zostały dobrze wydane! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 04.02.06, 19:36 a ja polecam wizytę w ADRII - poznańskim kultowym lokalu, który mają zamknąć, teraz już na pewno, tak mówią moje źródła. szkoda, kawał historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asmin Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:18 Ale w Adria pojawiają się różne indywidua, pedały i qrwy Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 06.02.06, 23:07 O tak! Od wielu lat wybieram się na obciachowy wieczór do tego miejsca, ale teraz to muszę zintensyfikować moje starania, skoro lokal ma zniknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ab Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:06 Kiedyś ktoś wspominał, o pubie Agawa przy ul. Mickiewicza, podobno w weekendy dają muzykę z lat 70,80,90 -tych, ale czy tam można potańczyć i jak jest naprawdę, nie wiem, bo nie byłam. Może inni coś wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 05.02.06, 17:58 w Agawie z densem raczej średnio, bo miejsca maławo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Byliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:07 I co byliście? Jesli tak to gdzie i jak się powiodło. Może skorzystam z Waszych rad ze swoim panem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: Blu Note? IP: *.crowley.pl 05.02.06, 21:53 A jak jest w BLu Note? czy po 40 ktoś tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:11 BOGOTA to chyba najlepsze miejsce dla "młodzieży starszej". Przedział wieku od 30 do powiedzmy 45. Muza to dyskotego lat 70-80 z Boney M i tego typu klimatami. Wystrój kolumbijsko-meksykański, kuchnia podobna ale jednak zeuropeizowana. Ceny średnio wysokie ale akceptowalne. Jest osobna salka często wykorzystywana na imprezki zamknięte , aczkolwiek tańce na wspólnym niewielkim parkiecie. I co wyjątkowe w poznańskich knajpach to DUŻE, CZYSTE, ŁADNE KIBLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MH Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.nat.p-s-inter.net 06.02.06, 22:55 "DUŻE, CZYSTE, ŁADNE KIBLE." O to rzeczywiście rzadkość; czuję się zachęcony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibel Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:59 A gdzie indziej sa małe? Odpowiedz Link Zgłoś
akabe Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 09.02.06, 19:29 Zapiecek: róg Zeylanda i Bukowskiej, naprzeciwko Targów Poznańskich. Jestem nieco młodsza, bywam tam, ale widzę, że bawiš się zarówno studenci, jak i moja mama, która już zdrowo po czterdziestce jest. Muzyka: lata siedemdziesište, osiemdziesište, dziewięćdziesište i nowe hity (ale w mniejszo?ci). Gra na żywo DJ, jutro od 20.00, o ile dobrze pamiętam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś