Dodaj do ulubionych

Dyskoteka dla czterdziestolatków

31.01.06, 22:57
Kochani! Chcemy wybrać się w Poznaniu na taneczną imprezę. Mamy po
czterdzieści lat i nie wiem gdzie szukać odpowiedniej imprezy w Poznaniu.
Liczymy na pomoc, sensową, bez złosliwości. Z góry dziękujemy Edek i Alicja
Obserwuj wątek
    • energy52 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 31.01.06, 23:01
      Bogota. W Zamku, wejście od ul. Kościuszki. Będzie się Wam podobało na bank!
    • Gość: 16-stka Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 06:42
      A są wogóle takie miejsca dla staruchów?
      • Gość: : Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.aster.pl 01.02.06, 08:30
        Oni też kiedyś mieli po 16 lat, ale żyli w takich czasach, że nie śmieliby się
        tak wyrazić o swoich rodzicach. Ty też kiedyś będziesz mieć 40 lat...
        • antidotumm Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 12:26
          Brakuje, oj brakuje takich miejsc do pobawienia sie dla osob doroslych.
          Az zal sciska jak sie oglada amerykanskie filmy - pelno klubow z muzyka rozna, a
          wokol tancza dorosli -30, 40, 50 latkowie.
          W Polsce wszyscy nastawiaja sie na mlodziez?
          • Gość: O Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:03
            Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają!
            • antidotumm Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 14:27
              A dzieci do lozek po dobranocce, a nie wloczenie sie!
              Wiesz, ze w wiekszosci krajow swiata do klubu nocnego lub dyskoteki nie
              wpuszczaja przed ukonczeniem 21. roku zycia?
              • gusia295 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 14:29
                hej , no nie bądźciwe złośliwi hihi
                dajcie się pobawić ...im też się coś należy ???
            • v.i.k.k.a Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 15:35
              Nie przesadzasz? 40 lat to wcale nie tacy starzy.
            • jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:01
              Gość portalu: O napisał(a):

> Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają!
              Ty pieprzony gnojku-jakbym cię dopadł śmieciu tobym ci nogi z d... powyrywał
            • jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:05
              Gość portalu: O napisał(a):

> Staruchy niech siedzą w domu, a nie na tańce biegają!
              Ty głupi ćwoku
            • mirek.zkanady Staruchy? 04.02.06, 15:30
              Mam prawie 44 lata. Regularnie biegam polmaratony. Codziennnie jestem w
              silowni. W dniu swoich 43 urodzin odbylem 5 stosunkow plciowych z mola zona w
              ciagu jednej nocy.

Nigdy wczesniej nie bylem w tak doskonalej formie fizycznej.

I kogo ty tu nazywasz staruchem, brzdylu? A czym ty sie mozesz wykazac i
              pochwalic?
    • v.i.k.k.a Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 15:33
      Jak dla "starszych" to faxe, sami swoi, tapas bar, głównie ze względu na cennik;)
    • gusia295 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 01.02.06, 16:41
      znam czterdziestolatków którzy bawią się lepiej niż 30 stki... tylko trochę
      inaczej...:-)
    • Gość: tłusty ryj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:46
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • edziakr A prosiliśmy o poważne informacje 01.02.06, 17:38
      Energy! Dziekujemy za jedyną konkretną informację. Czy jakieś inne szczegóły
      (jaka muzyka, godziny otwarcia)? Z góry dziekujemy. Młodzieży dziękujemy, bo
      pewnie nam nie pomożecie. A może inne jeszcze propozycje? Bardzo liczymy na Was
      kochani Poznaniacy!
      • energy52 Re: A prosiliśmy o poważne informacje 02.02.06, 12:18
        W piątek i sobotę muzyka różnista, od hiciorów pokroju Modern Talking poprzez
        Coco Jubmo na Stachurskym kończąc. Słowem, muzyka lekka, ławtwa i przyjemna.

Jeśli przyjdziecie między 20 a 21 nie powinniście mieć kłopotu ze znalezieniem
        miejsca. Lokal kameralny, towarzystwo na poziomie, co gwarantuje, że przy
        sąsiednim stoliku nie spotkasz, wypowiadających się tu wcześniej, prymitywów.

Miłej zabawy

Energy52
    • Gość: gość portalu Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: 62.244.148.* 01.02.06, 20:41
      Polecam "Sami Swoi" na St.Rynku.Muzyka dla nas 40-latków i nie tylko. Fajna
      atmosfera.Chce się tam wracać.Życzę miłej zabawy!
      • l.george.l Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 11:01
        A to nie jest knajpa dla esbeków i czerwonych?
    • lucynka15 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 10:59
      Ja tez polecam Samych Swoich na St. Rynku. Ja mam 30 lat, ale jesli chodzi o
      muzyczne klimaty to blizej mi do czeterdziestolatkow niz dwudziestolatków! :-)
      W Samych S. moza i podylac i pośpiewać. Goraco polecam!
      • jans21 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 16:40
        Ludzie co za problem 20 lat czy 40 lat, a nawet wiecej - wchodzisz do lokalu
        płacisz i się bawisz i wara każdemu od twojego wieku(oczywiście musisz być
        pełnoletni).
        • lucyferciu Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 02.02.06, 18:04
          Słuszna uwaga.
          Potwierdza to moje wieloletnie obserwacje, że wiek to nie jest "ile mam lat",
          tylko to jest stan ducha. Znam 20-letnich dinozaurów i siwych młodzieńców:)

Pozdrawiam
          L.
    • Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 02.02.06, 18:58
      Zaszokuje was, ale na Mielżyńskiego, w czwartki i niedziele sa tańce dla
      naprawdę dorosłych. Przedział wiekowy od 40 do 80 lat. Starzy lepiej wywijają na
      parkiecie od tych młodszych. Radzę sprawdzić, a będziecie zaskoczeni ile tam
      energii i chęci do urwania jeszcze odrobiny z życia!
    • Gość: Joal Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:01
      To niewiele tego jest dla dojrzałych? Myślałam, że więcej
    • Gość: Bogdam Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 01:49
      Potwierdzam Bogotę. Mozna się swietnie pobawić, zrelaksować i zjeśc
    • Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 04.02.06, 08:35
      Niestety to prawda,że dla 40-latków brak lokali, które stwarzałyby odpowiednie
      warunki dla zabawy i relaksu dla dojrzałych ludzi. W Poznaniu jak w całej Polsce
      również w tej dziedzinie są skrajności, jest wiele tzw. pubów z piwskiem i
      chorendalnie drogie knajpy silące się na oryginalność. Własciciele narzekają, a
      jak wynika z wypowiedzi forumowiczów istnieje zapotrzebowanie na kulturaną i
      spokojną atmosferę.
      Warto też ruszyć za miasto, jest jednak problem, bo jedna osoba musi poświecić
      się i nie pić alkoholu. Warto zajrzeć do Kaźmierza, gdzie niedawno został otwary
      lokal własnie dla 40-tek, właściciele są też w tym wieku i maja doswiadczenie w
      gastronomii. Kuchnia moim zdaniem bardzo dobra, ceny przystępne. Można też tam
      potańczyć. Radzę osobiście przekonać się i wybrać do Każmierza. Trzeba dojechać
      do Tarnowa Podgórnego, a potem w prawo na Każmierz.
      • Gość: Jarrasch Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:03
        Tak, tylko kto ma w głowie potem powroty. Dobry lokal to jednak w centrum. Ale
        problem jest. Poznaniem rządzą jednak ludzie 40-letni. I co oni się nie bawią?
        • Gość: Five Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.crowley.pl 04.02.06, 12:26
          Oni nie mają czasu na zabawę z plebsem, bo to elita i troszczą się by pieniądze
          miasta zostały dobrze wydane!
    • conena Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 04.02.06, 19:36
      a ja polecam wizytę w ADRII - poznańskim kultowym lokalu, który mają zamknąć,
      teraz już na pewno, tak mówią moje źródła. szkoda, kawał historii...
      • Gość: Asmin Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:18
        Ale w Adria pojawiają się różne indywidua, pedały i qrwy
      • energy52 Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 06.02.06, 23:07
        O tak! Od wielu lat wybieram się na obciachowy wieczór do tego miejsca, ale
        teraz to muszę zintensyfikować moje starania, skoro lokal ma zniknąć!
    • Gość: Ab Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:06
      Kiedyś ktoś wspominał, o pubie Agawa przy ul. Mickiewicza, podobno w weekendy
      dają muzykę z lat 70,80,90 -tych, ale czy tam można potańczyć i jak jest
      naprawdę, nie wiem, bo nie byłam. Może inni coś wiedzą?
      • conena Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 05.02.06, 17:58
        w Agawie z densem raczej średnio, bo miejsca maławo...
    • Gość: Ciekawa Byliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:07
      I co byliście? Jesli tak to gdzie i jak się powiodło. Może skorzystam z Waszych
      rad ze swoim panem...
    • Gość: Kaziu Re: Blu Note? IP: *.crowley.pl 05.02.06, 21:53
      A jak jest w BLu Note? czy po 40 ktoś tam jest?
    • Gość: sd Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:11
      BOGOTA to chyba najlepsze miejsce dla "młodzieży starszej". Przedział wieku od
      30 do powiedzmy 45. Muza to dyskotego lat 70-80 z Boney M i tego typu
      klimatami. Wystrój kolumbijsko-meksykański, kuchnia podobna ale jednak
      zeuropeizowana. Ceny średnio wysokie ale akceptowalne. Jest osobna salka często
      wykorzystywana na imprezki zamknięte , aczkolwiek tańce na wspólnym niewielkim
      parkiecie. I co wyjątkowe w poznańskich knajpach to DUŻE, CZYSTE, ŁADNE KIBLE.
      • Gość: MH Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.nat.p-s-inter.net 06.02.06, 22:55
        "DUŻE, CZYSTE, ŁADNE KIBLE."

O to rzeczywiście rzadkość; czuję się zachęcony:)
        • Gość: Kibel Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:59
          A gdzie indziej sa małe?
    • akabe Re: Dyskoteka dla czterdziestolatków 09.02.06, 19:29
      Zapiecek: róg Zeylanda i Bukowskiej, naprzeciwko Targów Poznańskich. Jestem nieco młodsza, bywam tam, ale widzę, że bawiš się zarówno studenci, jak i moja mama, która już zdrowo po czterdziestce jest. Muzyka: lata siedemdziesište, osiemdziesište, dziewięćdziesište i nowe hity (ale w mniejszo?ci).
      Gra na żywo DJ, jutro od 20.00, o ile dobrze pamiętam.

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka