Dodaj do ulubionych

Akademia Ekonomiczna

08.02.06, 14:33
Czy jest tu ktos kto studiuje na AE w Poznaniu??
Teraz studiuje zaocznie.Ale mysle,zeby rozpoczac drugi kierunek ale na
dziennych.
Zajecia sa 5 dni w tygodniu.Ale czy "jak sie chce to mozne to przejsc"?
Czy za dzienne sie płaci?Nie mam nikogo znajomego studenta dzinenych a na
stronie nic nie ma o platnosciach.
Byłabym wdzieczna o jakiekolwiek wiarygodne informacje.
Obserwuj wątek
    • misiaczyca1 Re: Akademia Ekonomiczna 09.02.06, 15:26
      nikt tu nie studiuje??
    • Gość: misio Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:34
      co prawda nie studiuję na AE, ale jedno mogę tobie powiedzieć- dzienne studia
      są bezpłatne. mój znajomy studiował na AE i nie narzekał. zajęcia przez 5 dni w
      tygodniu nie są straszne. zreszta na pewno nie masz zajęc przez cały dzień, jak
      ma to miejsce w przypadku studiów zaocznych.
      pozdrawiam i powodzenia:)
      • misiaczyca1 Re: Akademia Ekonomiczna 10.02.06, 14:34
        dziekuje.
        a mógłbys spytać znajomego co z egzaminem wstepnym?? jak wyglada egzamin z
        języka, ktorego tak sie boje.
        chce pisac e.w z geografi.
        • Gość: alex Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.inter / *.inter-c.pl 10.02.06, 14:47
          to ja sie wypowiem:
          jestem na drugim roku na dziennych,studia oczywiscie bezplatne (ale raczej tylko
          z nazwy ;)) zajecia przez 5 dni, czasem udaje sie tak przeniesc zeby jeden dzien
          w tygodniu byl wolny. jak ja zdawalem wstepne to egzamin z angielskiego to bylo
          mniej wiecej:
          tekst z lukami,gdzie trzeba wstawic 'najlepiej pasujace slowo' czasem jest lista
          slowek z ktorych mozna wybierac czasem nie ma, zadanie na parafrazy - czyli
          napisz to samo innymi slowami, pisanie: napisz 5 zdan na 3 tematy (nie ma wyboru
          tematow), jakies tlumaczenie z polskiego na angielski chyba tez bylo. razem
          jakies 5 zadan. ogolnie egzamin z jezyka mial opinie trudnego,szczegolnie z
          angola bo go zdaje najwiecej osob i trzeba zrobic przesiew ;)
          nie wiem jak teraz wygladaja egzaminy-znaczy od kiedy weszla nowa matura :)
          powodzenia
          • misiaczyca1 Re: Akademia Ekonomiczna 10.02.06, 15:06
            Łeeee to rzeczywiscie trudny.Tez nie wiem jak to jest z ta nowa czy czegos nie
            namieszali.Ja pisałam stara i wiem ze nie długo jeszcze bedzie brana pod uwage.
            A czy uczelnia prowadzi jakies kursy przygotowawcze?
            Własciwie to dowiem sie na drzwiach otwartych bo sie wybieram.Ale zastanawiam
            sie czy miec wogóle nadzieje...Jak nie teraz to za rok.Mam czas.
            • Gość: alex Re: Akademia Ekonomiczna IP: *.inter / *.inter-c.pl 10.02.06, 16:17
              jakies tam kursy byly, na pewno z matmy,ale z jezykow pewnie tez.
              mozesz poczytac na forum na student.ae.poznan.pl
    • misiak38 Re: Akademia Ekonomiczna 10.02.06, 16:51
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=245 tutaj może spytaj :)
      • misiaczyca1 Re: Akademia Ekonomiczna 10.02.06, 16:54
        DZIEKUJE BARDZO ZA LINKI.
        POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka