Dodaj do ulubionych

"Poznaniada" ruszyła

27.02.06, 20:49
Dobry pomysł na promocje sportu poprzez zabawę
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:21
      Naprawde fajna zabawa super że jeszcze ktoś organizuje takie imprezy a przy tym
      troszke adrenalinki przyda się każdemu pozdrawiam wszystkich biorących udział i
      organizatorów tej super zabawy.
    • Gość: olo Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:27
      pozdrowienia dla całej ekipy biorącej udział w zabawie super impreza super
      konkursy aby tylko starczyło na sił do końca szczególne pozdrowienia dla mojego
      ziomka czaji pozdro damy rede z tym Fokusikiem HE HE albo zawalik nas czeka
      pozdrowienia niech wygra najlepszy
      • Gość: paweł z 4 miejsca Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:37
        madziu dziękuję za pozdrowienia mam nadzieję, że się spotkamy na najbliższych
        zawodach
      • Gość: czaja Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:42
        pozdro olo mój czarny bracie :) napewno wygramy i przerobimy fokusa na limizynkę
        dla całej naszej rodzinki :) od dzisiaj zaczynamy trenować szachy, żeby dać
        reszcie mata !
    • Gość: magda Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:29
      pozdrawiam wszystkich super zabawa czekam na łyżwy szczególne pozdrowienia dla
      kolegi co zajoł 4 miejsce na saneczkach buziaki dla ciebie
      • Gość: paweł z 4 miejsca Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:39
        Madziu, dziekuję za pozdrowienia mam nadzieje, że się spotkamy na nakbliższych
        zawodach; pozdrówki :)
    • Gość: szybki Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:30
      pozdro ziomki ja wam pokaże czekam na szachy narson do miłego
    • Gość: kasia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:36
      było super na sankach tylko szkoda że tak zimno i nie było nic ciepłego
      troszke słaba organizacja jestem ciekaw jak bedzie na łyżwach pozdro
    • Gość: endriu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:37
      hejka naklejka dwa kije niech wygra lepszy i szybszy
    • Gość: ala Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:38
      ale było git rozdarłam sobie majtki i mój chłopak powiedział że go zdradzałam
      pozdrawiam
      • Gość: edi Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:46
        dam ci radę, następnym razem musisz przyjść bez majtek, albo zmień chłopaka
    • Gość: magda Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:41
      czekam na ciebie masz dziewczyne mój ty czwarty
      • Gość: paweł Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:44
        mam, ale co tam, idzie wiosna to mogę zmienić :)
    • Gość: karola Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:49
      hej czwart chcesz być moim pierwszy
      • Gość: karola Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:51
        mój tel.997
        • Gość: strażak sam Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:55
          a mój 998, i co zgasiłem cię ?
      • Gość: czwarty Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:52
        nauczyć się pisać po polsku maleńka a potem zobaczymy ...;D
    • Gość: misiu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:46
      hej kochani pozdrawiam was serdecznie wszystkich zwłaszcza tego czwartego jak
      masz na imie nie szukasz przyjaciela od serca ale seksownie wyglądałeś na tych
      saniach no i ten twój promienny uśmiech bedziesz czwarty na łyżwach !!!
    • Gość: zosia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:49
      no witam wszystkich pozdrawiam i całuję było super ale ma nadzieje że będzie
      jeszcze lepiej ach pozdrawiawiam spąsora czy można liczyć na jazde próbną z
      panem tym Fordzikiem obiecuje liczne ho ho !!!!
    • Gość: kinga Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:55
      hejo wszystkim do zobaczonka na łyżwach ale jak widze mine tego pana na zdjęciu
      to chyba nie mamy z nim szans może ma ktoś do niego telefon chętnie poznam go
      lub jego brata niezłe towarki pozdro
    • Gość: rolnki Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:58
      ale bylo fess moia dziołcha mówi rzebym napisał że było fess pozdrawiam
      wrzystkich bylo naprwde fess ale na łyrzwoh to ja jodzić nie umiem nara siema
      jak muwi Jurek
    • Gość: gosia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:03
      było gitowo tylko kiepska organizacja nic ciepłego do picia sprawiło że
      poznałam super gościa a on aż tryskał, gulgotał ciepłym naparem pozdrawiam cie
      czwarty byłeś jak kubek gorącego barszczu następnym razem się umyje kisussy
    • Gość: adaś Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:07
      gdybym sie nie najadł grochówki to bym napewno był ostatni dziękuje temu kto
      wynalazł danie w pięć min.pozdrawiam mam nadzieje że na następnej imprezie będą
      darmowe dania w pięć min.
    • Gość: tata Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:14
      impra była ok tylko co za kiepskie nagrody nie mówie o pierwszej bo i tek jest
      nie do osiągnięcia ale szkoda że tak biedne są pozostałe mogli by spąsorzy
      bardziej zmotywować się do nagród jak też i ludzie którzy motywują się do tego
      aby coś zdobyś ps.ta ciepła herbatka też by sie przydała pozdrawiam TATA
    • Gość: granat Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:17
      poratujcie nie mam łyżew może ktoś mi porzyczyć a może będzie można ślizgać się
      na butach albo boso czekam na niusa jak by na boso to ok bo mam twarde odciski
      na te zimne śliski>>>!
      • Gość: Aleksander Czainsk Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 14:53
        tak na prawde jestem słaby ucze sie patrząc na mojego młodzego brata on jest
        taki doskonaly w kazdym cm! czsami zwracam sie do niego moj mistrzu a czesami
        moj ty Sen Sej!! gdy nie on nie dostał bym nowych sanek! on jest jak oh i ah jak
        alfa i omega ( ale nie auta:) jest dla mnie inspiracja ja słoneczniki dla van
        Gogh-a! pozdro dla mojego sen sej!!

• Gość: Sedzia z gory Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 14:58
        bardzo mi sie podobalo i taki jeden z czerwoą kurtką byl fajny !! mam nadzieje
        ze go spotkam ns lyzwach!! bede mial na niego oko!!
    • Gość: michu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:54
      Zawody były fajne tylko uważam że kiepska była organizacja. Nie było nic do
      rozgrzania. Mam nadzieję że na łyżwach będzie lepiej. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka