polisy_pzu 27.02.06, 20:49 Dobry pomysł na promocje sportu poprzez zabawę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:21 Naprawde fajna zabawa super że jeszcze ktoś organizuje takie imprezy a przy tym troszke adrenalinki przyda się każdemu pozdrawiam wszystkich biorących udział i organizatorów tej super zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:27 pozdrowienia dla całej ekipy biorącej udział w zabawie super impreza super konkursy aby tylko starczyło na sił do końca szczególne pozdrowienia dla mojego ziomka czaji pozdro damy rede z tym Fokusikiem HE HE albo zawalik nas czeka pozdrowienia niech wygra najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł z 4 miejsca Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:37 madziu dziękuję za pozdrowienia mam nadzieję, że się spotkamy na najbliższych zawodach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaja Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:42 pozdro olo mój czarny bracie :) napewno wygramy i przerobimy fokusa na limizynkę dla całej naszej rodzinki :) od dzisiaj zaczynamy trenować szachy, żeby dać reszcie mata ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:29 pozdrawiam wszystkich super zabawa czekam na łyżwy szczególne pozdrowienia dla kolegi co zajoł 4 miejsce na saneczkach buziaki dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł z 4 miejsca Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:39 Madziu, dziekuję za pozdrowienia mam nadzieje, że się spotkamy na nakbliższych zawodach; pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:30 pozdro ziomki ja wam pokaże czekam na szachy narson do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:36 było super na sankach tylko szkoda że tak zimno i nie było nic ciepłego troszke słaba organizacja jestem ciekaw jak bedzie na łyżwach pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:37 hejka naklejka dwa kije niech wygra lepszy i szybszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:38 ale było git rozdarłam sobie majtki i mój chłopak powiedział że go zdradzałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:46 dam ci radę, następnym razem musisz przyjść bez majtek, albo zmień chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:41 czekam na ciebie masz dziewczyne mój ty czwarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:44 mam, ale co tam, idzie wiosna to mogę zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:49 hej czwart chcesz być moim pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:51 mój tel.997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak sam Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:55 a mój 998, i co zgasiłem cię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwarty Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 09.03.06, 16:52 nauczyć się pisać po polsku maleńka a potem zobaczymy ...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:46 hej kochani pozdrawiam was serdecznie wszystkich zwłaszcza tego czwartego jak masz na imie nie szukasz przyjaciela od serca ale seksownie wyglądałeś na tych saniach no i ten twój promienny uśmiech bedziesz czwarty na łyżwach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:49 no witam wszystkich pozdrawiam i całuję było super ale ma nadzieje że będzie jeszcze lepiej ach pozdrawiawiam spąsora czy można liczyć na jazde próbną z panem tym Fordzikiem obiecuje liczne ho ho !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:55 hejo wszystkim do zobaczonka na łyżwach ale jak widze mine tego pana na zdjęciu to chyba nie mamy z nim szans może ma ktoś do niego telefon chętnie poznam go lub jego brata niezłe towarki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnki Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:58 ale bylo fess moia dziołcha mówi rzebym napisał że było fess pozdrawiam wrzystkich bylo naprwde fess ale na łyrzwoh to ja jodzić nie umiem nara siema jak muwi Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:03 było gitowo tylko kiepska organizacja nic ciepłego do picia sprawiło że poznałam super gościa a on aż tryskał, gulgotał ciepłym naparem pozdrawiam cie czwarty byłeś jak kubek gorącego barszczu następnym razem się umyje kisussy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:07 gdybym sie nie najadł grochówki to bym napewno był ostatni dziękuje temu kto wynalazł danie w pięć min.pozdrawiam mam nadzieje że na następnej imprezie będą darmowe dania w pięć min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:14 impra była ok tylko co za kiepskie nagrody nie mówie o pierwszej bo i tek jest nie do osiągnięcia ale szkoda że tak biedne są pozostałe mogli by spąsorzy bardziej zmotywować się do nagród jak też i ludzie którzy motywują się do tego aby coś zdobyś ps.ta ciepła herbatka też by sie przydała pozdrawiam TATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:17 poratujcie nie mam łyżew może ktoś mi porzyczyć a może będzie można ślizgać się na butach albo boso czekam na niusa jak by na boso to ok bo mam twarde odciski na te zimne śliski>>>! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Czainsk Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 14:53 tak na prawde jestem słaby ucze sie patrząc na mojego młodzego brata on jest taki doskonaly w kazdym cm! czsami zwracam sie do niego moj mistrzu a czesami moj ty Sen Sej!! gdy nie on nie dostał bym nowych sanek! on jest jak oh i ah jak alfa i omega ( ale nie auta:) jest dla mnie inspiracja ja słoneczniki dla van Gogh-a! pozdro dla mojego sen sej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedzia z gory Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.icpnet.pl 10.03.06, 14:58 bardzo mi sie podobalo i taki jeden z czerwoą kurtką byl fajny !! mam nadzieje ze go spotkam ns lyzwach!! bede mial na niego oko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: "Poznaniada" ruszyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:54 Zawody były fajne tylko uważam że kiepska była organizacja. Nie było nic do rozgrzania. Mam nadzieję że na łyżwach będzie lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś