tomashec Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 23.03.06, 09:17 weź kotka ze schroniska, daj mu domek, bedzie Ci wdzięczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 09:43 Podejrzewam, że w tej chwili w schronisku nie ma jeszcze maluchów (i oby jak najdłużej nie było). Zarejestruj się na forum www.miau.pl, tam powinnaś znaleźć dla siebie kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu A może ten kotek? 23.03.06, 13:13 Ostatnio tu dyskutowaliśmy o jednym kotku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=38326795 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Chciałem jeszcze dodać... 23.03.06, 13:36 ...że kotek jest mały tylko do pewnego wieku. Jak będzie miał już 6-7 miesięcy to jest już całkiem dużym kotem. Ale i te duże są zabawne:) Mają wykształcone już charaktery. A mówię to z autopsji, gdyż mam kilka kotów w domu, które wychowywałem od kocięcia. Teraz to już są całkiem dorosłe koty (mają po kilka lat) i dalej są takie fajne jak ongiś:) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 23.03.06, 13:24 Równiez polecam wizytę w schronisku. Przynajmniej zrobisz dobry uczynek. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 23.03.06, 17:57 Właśnie słyszałem w radio relację z jakiegoś schroniska. Dziennie 10-15 osób pozbywa się swoich czworonożnych przyjaciół. Sytuacja jest dramatyczna, zwierzaki stłoczone w klatkach szaleją. Może by tak z ambony ktoś do tego bydła w niedzielę przemówił? Czy jakieś przykazanie zobowiązuje katolików do szanowania zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 11:37 Up. Jesli kiedykolwiek będziecie poszukiwac dla siebie zwierzaka, przypomnijcie o tych bidach, czekających na dom i miłość w schroniskowych klatkach... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.06, 12:04 mamy już pięc kotów- zona nie może się oprzeć, gdy pod dom podchodzi taka mała głodna i piszcząca kulka kłaków. Chętnie pozbyłbym się tego zwierzyńca, ale akcja musiała by byc przeprowadzona w tajemnicy przed żoną, bo by mi do końca zycia nie wybaczyła. Najmłodsza (wykastrowana kotka) ma 1,5 roku, jest bardzo rozrabialska, śpi w dzień, o 3 w nocy rozpoczyna harce po calym domu. To co - może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunijka Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: 213.17.149.* 24.03.06, 12:34 chciałabym malutkiego bo chce go dac kolezance na urodziny, bo kocha kotki a jej wlasny zaginał ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 12:39 Małe kotki również znajdziesz w schronisku! Daj któremuś dom, a nie kupuj kociaków na targowisku od "zarabiaczy" czy w pseudohodowli! Pamiętaj tez, że kot nie zabawka i nie może być niczyim kaprysem, zachcianką... Czy koleżanka da mu odpowiedzialny dom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunijka Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: 213.17.149.* 24.03.06, 13:18 tak ma odpowiedzialny dom...dzwoniłam do schroniska , maja tylko duże koty!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 13:50 Na szczęście sezon na kocięta się jeszcze nie zaczął. Zaczekaj miesiąc albo dwa i wtedy przyjdź do schroniska. A co to znaczy, że kotek koleżanki zaginął? Wypuszczała malucha na dwór? Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 13:53 też jestem ciekawa :-( jakoś na odpowiedzialny dom to mi nie wyglada.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tunijka Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: 213.17.149.* 24.03.06, 14:59 przybłąkał się jej wiec wczesniej chodzil po dworze, pozniej go przygarneła i jak jezdzila do pracy to puszczala na ogrod az po pol roku stwierdzil ze jednak ciekawi go wielki swiat i sie zmył Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 15:05 Gość portalu: tunijka napisał(a): > przybłąkał się jej wiec wczesniej chodzil po dworze, pozniej go przygarneła i > jak jezdzila do pracy to puszczala na ogrod az po pol roku stwierdzil ze jednak > > ciekawi go wielki swiat i sie zmył Się zmył?A był wykastrowany? Dlaczego wychodząc z domu wypuszczała go na dwór? To, że wcześniej chodził po dworze, o niczym nie świadczy, chyba, że o tym, że jako maluch miał wyjątkowe szczęście, że przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? 24.03.06, 15:14 Kup lepiej kolezance na urodziny pluszowego kotka... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Do Georga!! 24.03.06, 19:34 Już Tobie odpowiadam. Katolicy mają takiego świętego - Franciszka z Asyżu. Jeśli nie znasz jego historii to zachęcam do jej poznania. Skoro porównujesz takich jak ja do bydła, to wiedz, że to katolickie bydło spóźniło się kiedyś dwie godziny na spotkanie, bo nikt nie chciał od niego przyjąć zabłąkanego malucha (bydło miało już dwa). Dwa dni szukało miejsca dla nielatającego ptaka, bo w lecznicy go olali. Zbierało z ulicy o świcie potrąconego gołębia ... itd. To wszystko i jeszcze więcej zrobiło pojedyncze bydlę, ale pewnie dla Ciebie to za mało. Oczywiście wszyscy bez wyjątku ateiści kochają swoje zwierzaki i nie wyrzucają ich na ulicę:/ Przepraszam za mój język, ale już nie wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Szukam małego kotka!!!??Kto ma do wydania?? IP: *.icpnet.pl 14.11.13, 13:20 Witam, mam do wydania małego, ślicznego kotka, mega przytulasa. Gdy chce być miziany sam przychodzi i się tego domaga. Kocurek ma 3 miesiące z kawałkiem, a niestety ja z narzeczoną okazało się, że jesteśmy uczuleni i niestety nie dajemy już sobie rady z tym, a kotka bardzo kochamy i chcemy mu znaleźć ciepły i kochający dom. Odpowiedz Link Zgłoś