Dodaj do ulubionych

Do Redakcji i forumowiczów - apel

IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 18:20
Jak długo można czytać i tolerować wulgarne wywody niektórych osobników,
którzy praktycznie nic sobą nie reprezentują. Umacniają tylko w przekonaniu,
że są osobami bez jakiejkolwiek kultury osobistej.
Tak trudno dać bana? Jak tydzień nie wystarczy to dwa, później miesiąc a jak
to nie poskutkuje, dożywotnio BAN i koniec. Czas ukrócić te nędzne praktyki.
Musi ktoś nad tym zapanować.
Proszę, zróbcie coś z tym!!
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Kto popiera? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 18:22

• oszolom_z_radia Re: ja Ciebie popieram 15.12.02, 18:34
        całym mym sercem
      • Gość: klaifert Re: Kto popiera? IP: *.fbi.net.pl 15.12.02, 22:24
        najlepsza metoda na oszolomow jest nie podejmowac z nimi zadnej dyskusji. za
        dwa dni moze przejdzie...
      • Gość: Rafis Re: Kto popiera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 22:30
        Gość portalu: P.B napisał(a):

>
        Popieram!!!
    • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 18:50

> Jak długo można czytać i tolerować wulgarne wywody niektórych osobników,
      > którzy praktycznie nic sobą nie reprezentują. Umacniają tylko w przekonaniu,
      > że są osobami bez jakiejkolwiek kultury osobistej.
      > Tak trudno dać bana? Jak tydzień nie wystarczy to dwa, później miesiąc a jak
      > to nie poskutkuje, dożywotnio BAN i koniec. Czas ukrócić te nędzne praktyki.
      > Musi ktoś nad tym zapanować.
      > Proszę, zróbcie coś z tym!!

pb nic z twoich cenzorskich, komunistycznych zapedow! zaden ban na mnie nie
      dziala! macie taki okaz jak lechite prawda? to ten kanadyjski gej zaczal tu ta
      cala historie. dzieki niemu na tym forum pojawilem sie ja - asd. oko za oko,
      zab za zab. palant radost tez nie lepszy, nie mowiac juz o tobie pb,
      zakompleksiony kartoflarzu. sami wywolaliscie swoimi porabanymi wpisami "wilka
      z lasu". A banem to strasz swoich kumpli - cieplakow, 22 letni lysawy dzieciaku!
    • Gość: Ścierwo Pomożecie? Pomożemy! ;D IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 19:00

Pomożecie?

Pomożemy!

hyhy ;P
      • Gość: :) Re: IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.02, 22:30
        adres: *.wroclaw.dialog.net.pl powinien mieć zakaz wstępu
        • Gość: Rafis Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 22:35
          Gość portalu: :) napisał(a):

> adres: *.wroclaw.dialog.net.pl powinien mieć zakaz wstępu

Bez przesady ;-) to kilkadziesiat tysiecy ludzi heh
        • Gość: hm.. Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 22:38

A dlaczego? Rafis nie napisal przeciez niczego obrazliwego? Chyba, ze
          wychodzisz z zalozenia, ze wszyscy uzytkownicy Dialogu z okolic Wroclawia
          powinni byc a priori dyskryminowani. Ale to mi juz pachnie odpowiedzialnoscia
          zbiorowa.. czyzby nazizm i komunizm mialy w sobie dalej cos pociagajacego dla
          niektorych forumowiczow? Hm..
          • Gość: mim Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 22:41
            Gość portalu: hm.. napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
            >
            > > adres: *.wroclaw.dialog.net.pl powinien mieć zakaz wstępu
            >
            > A dlaczego? Rafis nie napisal przeciez niczego obrazliwego? Chyba, ze
            > wychodzisz z zalozenia, ze wszyscy uzytkownicy Dialogu z okolic Wroclawia
            > powinni byc a priori dyskryminowani. Ale to mi juz pachnie odpowiedzialnoscia
            > zbiorowa.. czyzby nazizm i komunizm mialy w sobie dalej cos pociagajacego dla
            > niektorych forumowiczow? Hm..

p.b cenzorek he he he. Co słychać u Lechity? Jemu pierwszemu zakaz wstępu na
            wszystkie fora.
        • Gość: mim Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.02, 22:39

adresy:

czerwonak.sdi.tpnet.pl

poznan.sdi.tpnet.pl

powinny mieć zakaz wstępu

• Gość: Hm.. Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 22:41
            Gość portalu: mim napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
            >
            > > adres: *.wroclaw.dialog.net.pl powinien mieć zakaz wstępu
            >
            > adresy:
            >
            > czerwonak.sdi.tpnet.pl
            >
            > poznan.sdi.tpnet.pl
            >
            > powinny mieć zakaz wstępu
            >
            >

Dorzucilbym jeszcze icpnet.pl, poznan.cvx.ppp.tpnet.pl ... :) Bez przesady,
            przeciez to juz pachnie paranoja:) Wiecej luzu, panowie i panie:)
            • Gość: ŁB Re: Zacznijcie pisać na poziomie człowieka!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.12.02, 23:53
    • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 01:06

TAK JEST TOWARZYSZU P.B-STALIN! POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLASCI. URZEKLA MNIE
      TWOJA HISTORIA P.B! JESTES MOIM IDOLEM! PROSZE O AUTOGRAF. OSTATNI CENZOR JAKI
      UCHOWAL SIE Z CZASOW PRL!
      • synergie Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel 18.12.02, 15:03
        P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek.
        Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
        Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
        • Gość: P.B Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:40
          synergie napisał:

> P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek.
          > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
          > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.

poczytaj sobie wpowiedzi asd na innych forach, tu nie ma znaczenia czy jesteś
          poznaniakiem czy wrocławiakiem czy jescze kimś innych, jeżeli myślisz inaczej
          niż on, to jesteś zaraz wyzywany od ....... czyli wszelkiej maści
          niecenzuralnych słów
          • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.02, 23:09

> synergie napisał:
            >
            > > P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek.
            > > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
            > > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
            >
            > poczytaj sobie wpowiedzi asd na innych forach, tu nie ma znaczenia czy jesteś
            > poznaniakiem czy wrocławiakiem czy jescze kimś innych, jeżeli myślisz inaczej
            > niż on, to jesteś zaraz wyzywany od ....... czyli wszelkiej maści
            > niecenzuralnych słów

pb glupi, denny kartoflarzu, dzialam wylacznie na forum poznanskim i
            wroclawskim. JESTEM KONTREAKCJA na twoje, radosta i najwiekszego cieplaka
            kanady - lechity wpisy! dopoki bedziecie tu atakowac innych, obrazac, dopoty ja
            bede was gnebil i przesladowal! ja wiem o tobie pb bardzo duzo, ty o mnie
            bardzo malo. dopoki nie przestaniesz wypisywac tu swoich idiotyzmow, dopoty ja
            bede cie tu za kazdym razem osmieszal. uwierz mi moge ci bardzo nabruzdzic
            piotrusiu!
            • Gość: P.B Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 01:10
              Gość portalu: asd napisał(a):

> Gość portalu: P.B napisał(a):
              >
              > > synergie napisał:
              > >
              > > > P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek
              > .
              > > > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
              > > > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
              > >
              > > poczytaj sobie wpowiedzi asd na innych forach, tu nie ma znaczenia czy jes
              > teś
              > > poznaniakiem czy wrocławiakiem czy jescze kimś innych, jeżeli myślisz inac
              > zej
              > > niż on, to jesteś zaraz wyzywany od ....... czyli wszelkiej maści
              > > niecenzuralnych słów
              >
              >
              > pb glupi, denny kartoflarzu, dzialam wylacznie na forum poznanskim i
              > wroclawskim. JESTEM KONTREAKCJA na twoje, radosta i najwiekszego cieplaka
              > kanady - lechity wpisy! dopoki bedziecie tu atakowac innych, obrazac, dopoty
              ja
              >
              > bede was gnebil i przesladowal! ja wiem o tobie pb bardzo duzo, ty o mnie
              > bardzo malo. dopoki nie przestaniesz wypisywac tu swoich idiotyzmow, dopoty
              ja
              > bede cie tu za kazdym razem osmieszal. uwierz mi moge ci bardzo nabruzdzic
              > piotrusiu!

pajaca nie strugaj, na wrocławskim forum przeklinasz nawet wrocławian
              • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 15:31

> Gość portalu: asd napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: P.B napisał(a):
                > >
                > > > synergie napisał:
                > > >
                > > > > P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich od
                > zywek
                > > .
                > > > > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
                > > > > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
                > > >
                > > > poczytaj sobie wpowiedzi asd na innych forach, tu nie ma znaczenia cz
                > y jes
                > > teś
                > > > poznaniakiem czy wrocławiakiem czy jescze kimś innych, jeżeli myślisz
                > inac
                > > zej
                > > > niż on, to jesteś zaraz wyzywany od ....... czyli wszelkiej maści
                > > > niecenzuralnych słów
                > >
                > >
                > > pb glupi, denny kartoflarzu, dzialam wylacznie na forum poznanskim i
                > > wroclawskim. JESTEM KONTREAKCJA na twoje, radosta i najwiekszego cieplaka
                > > kanady - lechity wpisy! dopoki bedziecie tu atakowac innych, obrazac, dopo
                > ty
                > ja
                > >
                > > bede was gnebil i przesladowal! ja wiem o tobie pb bardzo duzo, ty o mnie
                > > bardzo malo. dopoki nie przestaniesz wypisywac tu swoich idiotyzmow, dopot
                > y
                > ja
                > > bede cie tu za kazdym razem osmieszal. uwierz mi moge ci bardzo nabruzdzic
                >
                > > piotrusiu!
                >
                > pajaca nie strugaj, na wrocławskim forum przeklinasz nawet wrocławian

pajacem to ty jestes piotrusiu z oblesna skoda fabia! nie lubie czerwonych swin
                z sld i im sie tez obrywa, bez wzgledu czy sa z wrocka czy kartofel city! nie
                lubie tez takich ciot co obrazaja na wroclawskim forum porzadnych forumowiczow!

wesolych swiat pb i oszczedzaj fiuta! nie zagladaj tez za czesto do cudzych
                rowow! i kup sobie w koncu tic taki, bo strasznie wali ci z mordki!
        • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.02, 23:10
          synergie napisał:

> P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek.
          > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
          > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.

synergie masz 100% racji. nie pojawilbym sie tu i nie zaistnial na tym forum,
          gdyby nie prowokacyjne wpisy pb i lechity!

pzdr
          • Gość: P.B Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 01:12
            Gość portalu: asd napisał(a):

> synergie napisał:
            >
            > > P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek.
            > > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
            > > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
            >
            >
            > synergie masz 100% racji. nie pojawilbym sie tu i nie zaistnial na tym forum,
            > gdyby nie prowokacyjne wpisy pb i lechity!
            >
            > pzdr

ty chyba jesteś robiony miękkim , no wiesz czym :)
            • Gość: asd Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 15:35

> Gość portalu: asd napisał(a):
              >
              > > synergie napisał:
              > >
              > > > P.B: swoimi wypowiedziami czesto sam prowokujesz do chamskich odzywek
              > .
              > > > Moze lepiej zaapelowac o rezygnacje z prowokacji?
              > > > Latwiej zapobiegac, niz leczyc.
              > >
              > >
              > > synergie masz 100% racji. nie pojawilbym sie tu i nie zaistnial na tym for
              > um,
              > > gdyby nie prowokacyjne wpisy pb i lechity!
              > >
              > > pzdr
              >
              > ty chyba jesteś robiony miękkim , no wiesz czym :)

pb - kroliku doswiadczalny z laboratorium frankensteina. jak cie matka wydala
              na swiat, to wsadzili cie do inkubatora i narobana pielegniarka za bardzo
              podkrecila w nim temperature i zrobili z ciebie grila!
    • Gość: gosc Re: Do Redakcji i forumowiczów - apel IP: *.*.*.* 19.12.02, 07:49

> którzy praktycznie nic sobą nie reprezentują.

Tak dlugo jak sie chce. Albo tak krotko jak sie chce. Chyba, ze ma sie czyatnie
      tych postow w opisie stanowiska pracy... Zaloz prywatne forum i dawaj ludziom
      dostep - raj na sieci: tylko Ty i byc moze ktos o Twoich pogladach :-)

> Umacniają tylko w przekonaniu,

Nie jestem pewny, ale stwierdzenie brak kultury jest bardzo podobne to
      stwierdzenia: "brak pogody" - czyli bez sensu... ale to tak na marginesie
      dysputy o kulturze... :-)

Chcialbys, zeby Ciebie zabanowali za glupoty dotyczace poznanskiej (nie)
      gospodarnosci i tak dalej? Poza tym, z technicznego punktu widzenia - banowanie
      (uniemozliwianie dostepu czy cos z poznanskimi tramwajami?) pojedynczych,
      nieukladnych osobnikow jest raczej trudne - moze nie az tak jak przeksztalcenie
      Lawicy we wschodnioeuropejski wezel lotniczy, ale mimo wszystko... :-)

Musi?? Dlaczego? Musi to w warszawskiem (albo dalej na wschodzie :-) ). Bo
      Tobie jest tak dogodnie? Oczywiscie kretynizmy spod znaku asd nie zachecaja do
      dyskusji, ale do niej tez nie zmuszaja. Zasze mozna zmienic forum, poznac
      nowych (tych z kultura osobista) forumowiczow, albo w idealnym przypadku, wziac
      sie sklonowac i wymieniac zgodne opinie z soba samym (a reszte zabanowac - o
      ile Twoj klon i Ty nie korzystalibyscie z polaczenia via modem, to byloby to
      dosyc latwe... :-) ).

Np. co?? Tylko jakies realne rozwiazania. I w duchu epoki - krucjata na Wroclaw
      raczej tez nie jest najlepszym rozwiazaniem.
    • the_dzidka Wiecie co? 19.12.02, 13:14
      Źle mi się robi i smutno, jak to wszystko czytam. Piękne zachowanie przed
      samymi Świętami.
      Cześć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka