Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

e - ANDRZEJKI

IP: *.icpnet.pl 22.11.01, 13:37
    Myślę o zorganizowaniu Andrzejek. Miałem małe problenmy lokalowe, ale....jest
    możliwość zorganizowania owej imprezy w sobotę (dzień po oficjalnych imieninach
    Andrzeja). Lokal jest konkretny (taras widokowy AE) tylko zwracam się do Was z
    pytaniem o akceptację kosztów przedsięwzięcia...
    Mianowicie (ze względu na wysokie koszta wynajmu tarasu) wejście kosztowałoby
    20 PLN per capita (możliwość wniesienia własnego alkoholu)
    Czekam na komentarze...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Loki Re: e - ANDRZEJKI IP: *.echostar.pl 22.11.01, 13:57
        nie mówię nie,ciekawa propozycja.Co z muzą-jakiś "dejot" czy we własnym
        zakresie???
        • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 22.11.01, 14:19
          DJ-ja załatwiam również
          • Gość: Sergio Re: e - ANDRZEJKI IP: *.echostar.pl 22.11.01, 15:47
            Będą mieli piecyk? ;-))
            Piszę się
            • misza01 Re: e - ANDRZEJKI 22.11.01, 15:59
              jakieś szczegóły- kto z kim na kogo, bal samców czy klasyczna impra?, ile
              ludzi, z kim mozna a z kim nie można przyjść (matka,żona, kochanka?)? Taka
              pierwsza seria pytań.
          • Gość: Radost Re: e - ANDRZEJKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:21
            Gość portalu: guerra napisał(a):

> DJ-ja załatwiam również

Znow sie bawimy hej znow sie bawimy ....i tak moglbym bez konca:))) e-Andrzejki
            super nazwa.
          • Gość: Radost Re: e - ANDRZEJKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:21
            Gość portalu: guerra napisał(a):

> DJ-ja załatwiam również

Znow sie bawimy hej znow sie bawimy ....i tak moglbym bez konca:))) e-Andrzejki
            super nazwa.
            • Gość: 4mami Re: e - ANDRZEJKI IP: 195.95.19.* 23.11.01, 09:44
              Damian
              a ile masz tam jeszcze wolnych miejsc i jaka muza bedzie leciec
              no i jeszcze w jakich godzinach?
              • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 11:45
                impreza od 21.00 do 5.00
                potrzeba dużo ludzi...bierzcie swoich znajomych i znajomych znajomych. Po
                Zachodnej stronie rezerwuję stolik z widokiem na stadion Lecha. Dodatkowo po
                pijaku nakreślimy plan rozwoju urbanistycznego Poznania.
                • Gość: Loki Re: e - ANDRZEJKI IP: *.echostar.pl 23.11.01, 13:41
                  proponuję konkretnie się zadeklarować,ja będę jeśli tylko impreza będzie,mogę
                  też(oprócz alk.)przyprowadzić parę osób
                  Impreza na Ae to naprawdę świetna sprawa,niedawno byłem-świetny widoczek,niezły
                  klimacik,poskładałem się aż miło
                  pozdr
                  • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 19:31
                    IMPRA będzie na bank...bierz kogo chcesz a najlepiej jakieś modelki))
                    • Gość: Loki Re: e - ANDRZEJKI IP: *.echostar.pl 23.11.01, 23:33
                      teraz pytanie z cyklu wywiadowczych:jaką planuje się muzę na tej imprezie
                      (chociaż wymagania z biegiem alk. ulegają pewnemu spłaszczeniu)jednak mimo
                      wszystko zapytuję?
                      co do płci pięknej...hmmmm nic nie obiecuję,ale może...
                      • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 24.11.01, 10:03
                        o muzę sięnie martw będzie "przyzwoita"))
                        • Gość: okie Re: e - ANDRZEJKI IP: *.interbit.pl 24.11.01, 14:07
                          Guerra podaj mi na kom szczegoly tego przedsiewziecia -mam wolne wiec ze
                          spokojem moge wpasc.Pozdro.
      • Gość: daras Re: e - ANDRZEJKI IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 23:48
        Kiedy bedzie wiadomo cos z wejsciowkami na e-Andrzejki? Pochlejmy jak sie patrzy
        Z pozdrowieniami Daras
        • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 27.11.01, 10:00
          dziś będe maił 100 biletów przeznaczonych do przedsprzedaży. Można się ze mną
          umawiać lub liczyć, że się je nabędzie na miejscu
          • Gość: pluto Re: e - ANDRZEJKI IP: *.icpnet.pl 29.11.01, 16:37
            guerra a gdzie sie kupuje te bilety? i jak sie kupi to mówic ze na imprezke do
            ciebie czy jak? jak mozesz to zarezerwuj jedna wejsciowke.oki???
            • Gość: guerra Re: e - ANDRZEJKI IP: *.torgal.poznan.pl 29.11.01, 21:41
              przed głównym wejściem do wiezowca AE - przed imprezą
              • Gość: GRZESIU_ Re: e - ANDRZEJKI IP: *.waw-pie.leased-e.ids.pl 04.12.01, 04:10
                po telefonach moge sądzic ze było niźle co guerra???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka